ναι
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Οι Πρώτες Stable V7 ROM είναι έτοιμες..
Σταδικά μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουν ακολουθήσει όλες οι υπόλοιπες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή από την ΧΙΑΟΜΙ -
-
οε οε οε οε οε δε σταματω να τραγουδω ποτε... αυπνοι θα μεινουμε παλι ως το μεσημερι ...θα κανω fb..Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σταδικά μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουν ακολουθήσει όλες οι υπόλοιπες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή από την ΧΙΑΟΜΙ
-
Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς εγκαθιστούμε stable rom; Έχω την τελευταία ελληνική dev.Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Οι Πρώτες Stable V7 ROM είναι έτοιμες..
Σταδικά μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουν ακολουθήσει όλες οι υπόλοιπες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή από την ΧΙΑΟΜΙ
Τι πρέπει να κάνω πρώτα; Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά να μπω σε recovery mode; -
Από τα λίγα που διάβασα, η τελευταία developer είναι ανώτερη σε σχέση με την stable.
Έτσι δεν είναι; -
Και επίσης, η Stable είναι 5.0.1 για το redmi;; Ρωτάω γιατί η Developer είναι 5.0.2.
-
Για να το καταλάβεις ...χρονικά, μια stable έκδοση είναι 3-4 εκδόσεις developers πίσω... αλλά σε μορφή τέτοια που τα όποια τυχόν bugs των developers έχουν βελτιωθεί ή εξαφανιστεί στη stable...Ο/H BICILINDRICO έγραψε:
Από τα λίγα που διάβασα, η τελευταία developer είναι ανώτερη σε σχέση με την stable.
Έτσι δεν είναι;

-
Kατανοητό, ευχαριστώ για την απάντηση. Προσωπικά, με την προηγούμενη 5.10 δεν είχα κανένα πρόβλημα - ή δεν μου έτυχε κάποιο bug, οπότε και με την 5.10.22 που πέρασα σήμερα, πάλι δε νομίζω να μου τύχει κάτι.
Προφανώς έχει να κάνει και με την χρήση που κάνει ο καθένας. Οπότε μια χαρά είμαστε έτσι
-
Όποιος συνειδητά χρησιμοποιεί Developer rom (όπως εγω και 100άδες άλλοι χρήστες σε αυτό το φόρουμ) πρέπει να είναι προετοιμασμένος (κυρίως ψυχολογικά) να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε bug παραουσιαστεί στο τηλέφωνό του, χωρίς γκρίνια και κακομαθησιά, αλλά με ανοιχτό μυαλό και ψυχραιμία! Τις developer, τις "δουλεύουμε" εμείς, πέρνουμε πρώτοι τις νέες εκδόσεις, αλλά και τα νέα πιθανά bugs και όλα αυτά, βελτιώνονται και "ωριμάζουν" μετά απο 3-4 (ή και σε μερικές περιπτώσεις πολύ περισσότερες) εκδόσεις και έτσι σχηματίζεται μια stable...Ο/H BICILINDRICO έγραψε:
Kατανοητό, ευχαριστώ για την απάντηση. Προσωπικά, με την προηγούμενη 5.10 δεν είχα κανένα πρόβλημα - ή δεν μου έτυχε κάποιο bug, οπότε και με την 5.10.22 που πέρασα σήμερα, πάλι δε νομίζω να μου τύχει κάτι.
Προφανώς έχει να κάνει και με την χρήση που κάνει ο καθένας. Οπότε μια χαρά είμαστε έτσι

-
Ναι πρέπει να κάνεις Εργοστασιακές για να αποφύγεις ανεπιθυμητα φαινόμεναΟ/H Sherlock_7 έγραψε:
Τι πρέπει να κάνω πρώτα; Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά να μπω σε recovery mode;
Μην κολλάς με την αρίθμησηΟ/H vaggelis83 έγραψε:
Και επίσης, η Stable είναι 5.0.1 για το redmi;; Ρωτάω γιατί η Developer είναι 5.0.2.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

Έχει γίνει απόκρυψη περιεχομένου.