ναι
[Ενημέρωση 28-10-15] H νέα λίστα με τις STABLE MIUI ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- MIUI
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Οι Πρώτες Stable V7 ROM είναι έτοιμες..
Σταδικά μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουν ακολουθήσει όλες οι υπόλοιπες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή από την ΧΙΑΟΜΙ -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Σταδικά μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουν ακολουθήσει όλες οι υπόλοιπες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή από την ΧΙΑΟΜΙ
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Οι Πρώτες Stable V7 ROM είναι έτοιμες..
Σταδικά μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουν ακολουθήσει όλες οι υπόλοιπες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή από την ΧΙΑΟΜΙ
Τι πρέπει να κάνω πρώτα; Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά να μπω σε recovery mode; -
Από τα λίγα που διάβασα, η τελευταία developer είναι ανώτερη σε σχέση με την stable.
Έτσι δεν είναι; -
Και επίσης, η Stable είναι 5.0.1 για το redmi;; Ρωτάω γιατί η Developer είναι 5.0.2.
-
Ο/H BICILINDRICO έγραψε:
Από τα λίγα που διάβασα, η τελευταία developer είναι ανώτερη σε σχέση με την stable.
Έτσι δεν είναι;
-
Kατανοητό, ευχαριστώ για την απάντηση. Προσωπικά, με την προηγούμενη 5.10 δεν είχα κανένα πρόβλημα - ή δεν μου έτυχε κάποιο bug, οπότε και με την 5.10.22 που πέρασα σήμερα, πάλι δε νομίζω να μου τύχει κάτι.
Προφανώς έχει να κάνει και με την χρήση που κάνει ο καθένας. Οπότε μια χαρά είμαστε έτσι -
Ο/H BICILINDRICO έγραψε:
Kατανοητό, ευχαριστώ για την απάντηση. Προσωπικά, με την προηγούμενη 5.10 δεν είχα κανένα πρόβλημα - ή δεν μου έτυχε κάποιο bug, οπότε και με την 5.10.22 που πέρασα σήμερα, πάλι δε νομίζω να μου τύχει κάτι.
Προφανώς έχει να κάνει και με την χρήση που κάνει ο καθένας. Οπότε μια χαρά είμαστε έτσι
-
Ο/H Sherlock_7 έγραψε:
Τι πρέπει να κάνω πρώτα; Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά να μπω σε recovery mode;
Ο/H vaggelis83 έγραψε:
Και επίσης, η Stable είναι 5.0.1 για το redmi;; Ρωτάω γιατί η Developer είναι 5.0.2.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0