Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 840.
-
Antutu score από τα xiaomi
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαBurn baby, burn!! a8f90a454f721d0c813b2312f6b1f594.jpg Sent from my HM NOTE 1W
-
Παράθεση από GR_Macedon: “ Πάνε ρυθμίσεις-μπαταρία-χρηση μπαταρίας και απενεργοποιησε το cpu power saving κλείσε όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο γέμισε την μπαταρία κάνε μια επανεκκίνηση αστο να κρυώσει και τρέξε το antutu v5 που θεωρείται το πιο αξιόπιστο. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έτσι το έκανα, χωρίς την επανεκκίνηση μόνο..... Η έκδοση που έχω γράφει 5.3...... Sent from my HM NOTE 1W
-
Μόνο εμείς οι θριτζιαδες είμαστε ακόμα στην απέξω.... Sent from my HM NOTE 1W
-
Μέγεθος μπαταρίας και τιμή έχει; Sent from my HM NOTE 1W
-
Απ: Antutu score από τα xiaomi
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Μπορείς και καλύτερα 6964ef4402907e7be867a82aeb0ae7e6.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει έτσι το δικό σου..... Sent from my HM NOTE 1W
-
Antutu score από τα xiaomi
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝέο τεστ, με την ελληνική έκδοση GTV-37.0_4.11.14 στο Xiaomi Redmi Note 3G μου...... Λίγο λιγότερο από το 29700 που είχα με την Αγγλοκινεζικη... Sent from my HM NOTE 1W
-
Παράθεση από tora33: “σου είπα θα κάνεις ρυθμίσεις πάλι (αφού έσβησες τις ρυθμίσεις , έκανες clear data , clear cache για την επιφάνεια εργασίας ) θα κουραστείς λίγο , αρκεί να διορθώθηκαν το crash & restart, κάνε επανεκκίνηση (πολλές φορές είπαμε π.χ. για εφαρμογές clear data και clear cache , χάνονται οι ρυθμίσεις από τις εφαρμογές) βάλε πάλι και την rom , edit είδα ότι είχες κι άλλα προβλήματα δεν δοκιμάζεις και την Ελληνική !! μπας και στρώσει ” Κάτσε να κάνω πάλι τις ρυθμίσεις, να δω πως θα…
-
Παράθεση από tora33: “το έγραψα παραπάνω και τα δύο , μετά ρυθμίσεις αν σου πει ” Τα έκανα και τα 2 που είπες και μου τα γ@μησε όλα....χάθηκαν οι φάκελοι που είχα μέσα τις εφαρμογές ανά κατηγορία, τις οποίες αραδιασε στις επιφάνειες χύμα.... Χάθηκαν οι συντομεύσεις ταχείας κλήσης επαφών (25!!) και πρέπει να τις ξαναβάλω.... Τί έγινε;; Sent from my HM NOTE 1W
-
Re: redmi note
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Μέσα απο το cpu-z και την επιλογή sensors ο light sensor γράφει σε εσάς κάτι, γιατί σε μένα ή δεν γράφει τίποτα ή γράφει αλλά μετά σπό πολύ ώρα κσι δεν αλλάζει παρά τις αλλαγές φωτισμού ( σβήνω και ανάβω το φώς του δωματίου) Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλημέρα, μόλις είδα ότι και το δικό μου το ίδιο είναι, δεν γράφει τίποτα.... Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
-
ΜΠΑΤΑΡΙΑ
topmar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕίναι γνήσια η συσκευή σου; Με βαριά χρήση ίντερνετ, εγώ βγάζω χαλαρά 32 ώρες + .... Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk