Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 840.

• Antutu score από τα xiaomi

topmar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Burn baby, burn!! a8f90a454f721d0c813b2312f6b1f594.jpg Sent from my HM NOTE 1W

• Παράθεση από GR_Macedon: “ Πάνε ρυθμίσεις-μπαταρία-χρηση μπαταρίας και απενεργοποιησε το cpu power saving κλείσε όλες τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο γέμισε την μπαταρία κάνε μια επανεκκίνηση αστο να κρυώσει και τρέξε το antutu v5 που θεωρείται το πιο αξιόπιστο. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Έτσι το έκανα, χωρίς την επανεκκίνηση μόνο..... Η έκδοση που έχω γράφει 5.3...... Sent from my HM NOTE 1W

• Μόνο εμείς οι θριτζιαδες είμαστε ακόμα στην απέξω.... Sent from my HM NOTE 1W

• Μέγεθος μπαταρίας και τιμή έχει; Sent from my HM NOTE 1W

• Αναφέρει το λόγο; Μιλάει για ένα χαμένο δικαστήριο, αλλά δεν λέει λεπτομέρειες..... Sent from my HM NOTE 1W

• Απ: Antutu score από τα xiaomi

topmar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Μπορείς και καλύτερα 6964ef4402907e7be867a82aeb0ae7e6.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει έτσι το δικό σου..... Sent from my HM NOTE 1W

• Antutu score από τα xiaomi

topmar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Νέο τεστ, με την ελληνική έκδοση GTV-37.0_4.11.14 στο Xiaomi Redmi Note 3G μου...... Λίγο λιγότερο από το 29700 που είχα με την Αγγλοκινεζικη... Sent from my HM NOTE 1W

• Καλημέρα, σήμερα αποφάσισα και πέρασα την ελληνική έκδοση 4.11.14, πάνω από την 37.0.1 Αγγλοκινεζικη που είχα, χωρίς κανένα wipe..... Για να δούμε λοιπόν.... ΥΓ: Λύση για να στέλνει με 160 χαρακτήρες μηνύματα η μανισια εφαρμογή, έχουμε;; Sent from my HM NOTE 1W

• Παράθεση από tora33: “σου είπα θα κάνεις ρυθμίσεις πάλι (αφού έσβησες τις ρυθμίσεις , έκανες clear data , clear cache για την επιφάνεια εργασίας ) θα κουραστείς λίγο , αρκεί να διορθώθηκαν το crash & restart, κάνε επανεκκίνηση (πολλές φορές είπαμε π.χ. για εφαρμογές clear data και clear cache , χάνονται οι ρυθμίσεις από τις εφαρμογές) βάλε πάλι και την rom , edit είδα ότι είχες κι άλλα προβλήματα δεν δοκιμάζεις και την Ελληνική !! μπας και στρώσει ” Κάτσε να κάνω πάλι τις ρυθμίσεις, να δω πως θα…

• Παράθεση από tora33: “το έγραψα παραπάνω και τα δύο , μετά ρυθμίσεις αν σου πει ” Τα έκανα και τα 2 που είπες και μου τα γ@μησε όλα....χάθηκαν οι φάκελοι που είχα μέσα τις εφαρμογές ανά κατηγορία, τις οποίες αραδιασε στις επιφάνειες χύμα.... Χάθηκαν οι συντομεύσεις ταχείας κλήσης επαφών (25!!) και πρέπει να τις ξαναβάλω.... Τί έγινε;; Sent from my HM NOTE 1W

• Παράθεση από tora33: “Ρυθμίσεις => Εφαρμογές =>Launcher ? system UI ” Παράθεση από tora33: “Ρυθμίσεις => Εφαρμογές => system UI κάνε καθαρισμό το system UI ” Βρήκα και System Launcher & System UI.... Σε ποιο να κάνω καθαρισμό; Sent from my HM NOTE 1W

• Παράθεση από tora33: “πατάς το launcher , τι έχει μέσα ? ” Πάτησα, στο Launcher Settings έχει αυτά μόνο.... Sent from my HM NOTE 1W

• Παράθεση από tora33: “@topmar , εκεί που είσαι πάτα το Προεπιλεγμένες ρυθμίσεις (κάτω χαμηλά ) και μετά επιφάνεια εργασίας, τι έχει μέσα ? ” Από εκεί που ήμουν, πατώ Default Application Settings, έχει αυτά εκεί (όχι όμως επιφάνεια εργασίας): Sent from my HM NOTE 1W

• Στο δικό μου δεν υπάρχει..... Sent from my HM NOTE 1W

• Παράθεση από MIUI_ART: “Ως πρώτη κίνηση μπορείς να δοκιμάσεις το παρακάτω.... Ρυθμίσεις => Εφαρμογές Βρες το MiHome και κάνε καθαρισμό δεδομένων και μνήμης Cache” Δεν υπάρχει εφαρμογή MiHome στο κινητό μου...... Sent from my HM NOTE 1W

• Εδώ και 1 εβδομάδα, ο default launcher μου κάνει crash & restart, χωρίς μεγάλη συχνότητα ευτυχώς, χωρίς να έχω κάνει κάτι στο κινητό μου. Έχω αυτή την έκδοση, Αγγλοκινεζικη.... Καμιά ιδέα για το τι φταίει; Sent from my HM NOTE 1W

• Update για την κάρτα, στο λινκ που έβαλα πιο πάνω: Μην την παραγγείλει ακόμα κανείς άλλος, μου κάνει κόλπα, δεν παίζει όλα τα βίντεο που έχω ήδη μέσα και αυτά που κατεβάζω όλα..... περισσότερο σκάλισμα αύριο..... Προς ενημέρωση..... Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

• Παράθεση από tora33: “........ Card Extend στο Note MTK6592 up to 32GB , στο 4 g up to 64GB......” Μια διόρθωση, μόλις έβαλα αυτήν την 64GB MicroSC HC Class 10 και την διαβάζει κανονικά το 3G που έχω εγώ......

• Re: redmi note

topmar - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Μέσα απο το cpu-z και την επιλογή sensors ο light sensor γράφει σε εσάς κάτι, γιατί σε μένα ή δεν γράφει τίποτα ή γράφει αλλά μετά σπό πολύ ώρα κσι δεν αλλάζει παρά τις αλλαγές φωτισμού ( σβήνω και ανάβω το φώς του δωματίου) Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλημέρα, μόλις είδα ότι και το δικό μου το ίδιο είναι, δεν γράφει τίποτα.... Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

• ΜΠΑΤΑΡΙΑ

topmar - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Είναι γνήσια η συσκευή σου; Με βαριά χρήση ίντερνετ, εγώ βγάζω χαλαρά 32 ώρες + .... Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk