Καλημέρα, ένα ακόμα θέμα που εντόπισα παιδιά και πρέπει να το κοιτάξετε, είναι το ότι αν έχεις ανοικτό κάποιο παιχνίδι και δεχτείς κλήση ή αναγκαστείς να κλεισεις την οθόνη, όταν ξαναπεράσεις στην εφαρμογή ξεκινάει από την αρχή και δεν κρατάει τα δεδομένα.....
Καλημέρα, Ένα screenshot με την διάρκεια και την χρήση της μπαταρίας, μετά την αναβάθμιση στην νέα έκδοση.... zynube2u.jpg Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω την εντύπωση ότι η μπαταρία κρατάει λίγο περισσότερο με την νέα αυτή έκδοση 3.10 ......το παράξενο είναι ότι όταν φτάνει στο 99% κατά την φόρτιση, αργεί πάρα πολύ για να πάει μετά στο 100%.......
Παράθεση από MIUI_ART: “Εγώ έχω το Sygic Europe και δεν το αλλάζω με τίποτα.. [googleplay]Sygic Europe[/googleplay]” +1 .....με 29,9€ το καλύτερο πρόγραμμα και εφ'ορου ζωής αναβαθμίσεις.... Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ημερομηνία στην αρχική οθόνη εμφανίζεται με άλλη μορφή (Ε-Μ-Η) και όχι όπως την επιλέγω από τις ρυθμίσεις (Η-Μ-Ε) Επίσης, εξακολουθεί να γράφει ξανά μόνο 60 χαρακτήρες η μανισια εφαρμογή μηνυμάτων .... Τέλος, το νέο τεστ Antutu έριξε την απόδοση από το 20500 στο 18500..... Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από nassosp: “Παράθεση από topmar: “....και το ροοτ επιτέλους δουλεύει.... Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το mail σου δουλεύει? Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Όχι, αλλά δεν το χρησιμοποιώ ούτως ή άλλως. ...
....και ναι, έγινε η αναβάθμιση στην ελληνική έκδοση 3.10 και με την πρώτη ματιά όλα δείχνουν ΟΚ!! Τίποτε δεν χάθηκε, τίποτε δεν λείπει.... Θα το σκαλίσω λίγο πιο πολύ και θα επανέλθω.... Ευχαριστώ esy6uqa6.jpg Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν χρειάζεται να περάσεις τίποτα εκ νέου. Απλά περνάς την ROM και αν σου κάνει κανένα FC κάποια εφαρμογή, απλά πάς στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και κάνεις Καθαρισμό Δεδεομένων & Διαγραφή μνήμης και είσαι οκ. ” Δηλαδή όλα μα όλα θα είναι ξανά στην θέση τους;
Καλησπέρα, είμαι ένα βήμα πριν την εγκατάσταση της νέας αυτής έκδοσης, αλλά με προβληματίζει το γεγονός πως θα πρέπει να ρυθμίσω εκ νέου τα πάντα στο κινητό!! Ξέρω πως έχω backup τις επαφές και όλα τα σχετικά στον λογαριασμό μου στο Gmail, όπως επίσης έχω και backup στον λογαριασμό Micloud, ακόμα και τα SMS τα έχω κάνει backup...... Υπάρχει όμως τρόπος, μετά το πέρασμα της νέας έκδοσης, να έχω και όλα τα υπόλοιπα στη θέση τους με ένα κλικ? Αναφέρομαι στις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει ήδη, στο …
Παιδιά δεν έβγαλε ακόμα update από ΟΤΑ, έχω την 4.5.30 (24.01). ..κατεβάζουμε την νέα έκδοση 4.6.6 και την περνάμε χειροκίνητα ή αναμένουμε να βγάλει update η συσκευή;
Παράθεση από MIUI_ART: “Πάλι καλά που δε σου πήρε το Flash να κλαίμε βραδιάτικα..... :D” Ξανά δεν το σκαλίζω.... Οτι αναβάθμιση θα βγάλει το update και όταν την βγάλει. .... Sent from my HM 1SW using Tapatalk
Παράθεση από MIUI_ART: “Για να είσαι 100% σύγουρος κατέβασε το CPU-Z και δες τι επεξεργαστή έχεις.... MTK ή SnapDragon ?” Κατέβασα το Antutu και δείχνει SnapDragon.....και Test Score 20456 .....