Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 840.
-
Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα, σκεφτόμουν την αγορά του συγκεκριμένου κινητού, σε έκδοση 6/128, για να αντικατασταθεί το υπάρχον Mi9 Lite 6/128. Αξίζει η αλλαγή παιδιά; Ξέρω ότι δεν έχει Amoled οθόνη, θα μου φανεί πολύ χάλια σε σχέση με το Mi9 Lite σε αυτό το κομμάτι; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Καλησπέρα, τελικά το παρήγγειλα σήμερα, στην έκδοση 6/128 μαύρο με 186€ στην πόρτα μου από Banggood. Μετά από 2 έτη με το υπάρχον Mi9 Lite, καιρός για κάτι πιο φρέσκο και νε…
-
Καλησπέρα, ένα bug που βλέπω στην τελευταία Stable Global 12.5.2.0 είναι στο Facebook, δεν έρχονται ειδοποιήσεις και εμφανίζονται όλες μαζί (οι ειδοποιήσεις του Facebook) όταν ανοίγω το Instagram Τι κουλό κι αυτό;; Το έχει άλλος αυτό το πρόβλημα; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Siritos: “Εμένα όλα καλά μπαταρία λίγο χειρότερα και όταν μιλάω με Bluetooth ακουστικό είναι πάντα ανοιχτή η οθόνη ακόμα και όταν το πατήσω να κλείσει αυτή ανοίγει.” Update: Όντως το θέμα με την διαρκώς αναμμένη οθόνη κατά την διάρκεια της κλήσης, όταν είναι συνδεδεμένο το Bluetooth, υφίσταται, μόλις το είδα και στο δικό μου. Πως ρυθμίζεται να κλείνει η οθόνη λοιπόν; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Από Mi σε Poco... Δε συμφωνώ.” Ποιο είναι ισάξιο για αλλαγή, για σένα; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ρωτήσω κάτι παιδιά, αν κατεβάσω χειροκίνητα την RFCMIXM 12.5.2.0 που είναι beta από ότι κατάλαβα, και την περάσω πάνω από την QFCMIXM 12.0.7.0 που έχω τώρα, θα συνεχίσουν να έρχονται μετά οι Stable OTA updates ; Επίσης, πως την εγκαθιστώ χειροκίνητα; Δεν το βρίσκω.... OK, την πέρασα.... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δεν θα έλεγα ότι είναι και αναβάθμιση αυτή η αλλαγή... Εκτός και αν θέλεις οπωσδήποτε να ξοδέψεις χρήματα...” Ε, πως, νεότερο μοντέλο, μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη κάμερα, τεράστια μπαταρία, κλπ. Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα, σκεφτόμουν την αγορά του συγκεκριμένου κινητού, σε έκδοση 6/128, για να αντικατασταθεί το υπάρχον Mi9 Lite 6/128. Αξίζει η αλλαγή παιδιά; Ξέρω ότι δεν έχει Amoled οθόνη, θα μου φανεί πολύ χάλια σε σχέση με το Mi9 Lite σε αυτό το κομμάτι; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nifitsa_kakia: “Παράθεση από topmar: “Καλησπέρα, κάποιος πρώην κάτοχος του κινητού που να το άλλαξε με κάποιο άλλο, να μας πει εντυπώσεις; Εάν το αλλάξουμε, τι επιλογές (σε καλύτερο) σε παρόμοια τιμή έχουμε; Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ πήγα σε mi 10T lite και έχω ξεχάσει να φορτίζω το κινητό. Μόνη διαφορά η οθόνη. Από amoled κάπως σου φαίνεται..... Κατα τ'άλλα όλα τέλεια” Βλέπω ότι και το Redmi Note 10S έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Mi10T Lite, …