Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εκκαθαριση
ΜήνυμαΕφαρμογές συστήματος/ Ασφάλεια/ Εκκαθάριση/ Υπενθύμιση για εκκαθάριση. Έχει ένα διακόπτη δες αν είναι off. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Χωρίς αυτές τις 2 γραμμές δεν λειτουργούσε σωστά το Google play οπότε ήταν απαραίτητες, αλλιώς κολλούσε και σου εξαντλούσε την μπαταρία χωρίς να μπορεί να κάνει update ορισμένες εφαρμογές της Google και το ίδιο το Google play. Αν τώρα άλλαξε κάτι ή Google δεν το ξέρω γιατί δεν χρησιμοποιώ τη συσκευή. Αν όμως θέλεις να το δοκιμάσεις βγάλε τις 2 γραμμές και δες αν κάνει update. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Μετατροπή
ΜήνυμαΥπάρχουν αντάπτορες mikro usb to type c ή usb to type c. Δεν ξέρω τι έχει το powerbank. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Εύρεση συσκευής
ΜήνυμαΥπάρχουν 2 τρόποι για εύρεση συσκευής. Μέσω του λογαριασμού της Google και μέσω του λογαριασμού της mi. Αντίστοιχα υπάρχουν και 2 ρυθμίσεις στη συσκευή. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Δεν έχει να κάνει με το ποσό, αν δηλαδή είναι 1 ευρώ ή 22 ευρώ. Έχει να κάνει με το αν θα είναι στο δείγμα. Αν είναι θα χρεωθεί με 15€. Τώρα πως ξέρουμε ότι δεν θα τα βάλουν όλα στο δείγμα για να εισπράττουν 15άρια είναι μια άλλη υπόθεση. Και άντε, πράγματι ελέγχουν ένα δείγμα, ο καταναλωτής θα παίζει Τζόκερ; Αν λέγανε για μια χρέωση αναλογική της αξίας, θα το καταλάβαινα. Αλλά 15€ για πράγματα μικρής αξίας είναι παράλογο. Ελπίζω να το ξανασκεφτούν. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Τι δειγματοληπτικά και κουραφέξαλα. Σε δείγμα που δεν γνωρίζουμε αν θα είναι 1% ή 99%. Ο στόχος μάλλον είναι να κόψουν τις εισαγωγές ειδών μικρής αξίας από Κίνα. Έτσι θα μειωθούν τα πακέτα και θα μπορούν να ελέγχουν καλύτερα και να επιβάλουν δασμούς σε αυτά που ξεπερνούν τα 22€. Μέχρι η Κίνα να τα στέλνει όλα με priority που δεν ξέρω πόσο θα αυξάνει το κόστος του προϊόντος. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι το κάνουν για τα έσοδα γιατί αυτά σε σύντομο χρονικό διάστημα μόλις το πάρουν όλοι χαμπάρι θα μηδ…
-
Ηχογράφηση κλήσεων
ΜήνυμαΣε μένα Redmi Note 7 με Global EU Rom 11.04 ηχογραφεί κανονικά. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑκριβώς. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΕννοώ, αν δεν κάνω λάθος, ότι δεν αλλάζει με αλλαγή ρομ. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαL1 είναι, αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα συσκευής και όχι ρομ. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠοια ρομ έχεις; Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝα ζητήσεις να επανέλθει ο @demakhs . Ελπίζω να είναι καλά. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΈχεις μήπως άλλη χώρα στη region πλην Ελλάδος; Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΡομ Official ευρωπαϊκή 11.04 Δεν βλέπω μέχρι στιγμής τέτοια ενημέρωση. Redmi Note 7 Global EU Rom
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΔεν βλέπω άλλο πλην του gboard και του SwiftKey που εγκατέστησα εγώ. Redmi Note 7 Global EU Rom