@ktsiaras έχεις την νεότερη έκδοση στο miflashPro. Σ'εμένα μου βγάζει ότι έχει αναβάθμιση, την πατάω κ με το που φθάνει στο 100% κλείνει η εφαρμογή. Όταν την ανοίγω είμαι ξανά στην παλιά
@ktsiaras έχεις την νεότερη έκδοση στο miflashPro. Σ'εμένα μου βγάζει ότι έχει αναβάθμιση, την πατάω κ με το που φθάνει στο 100% κλείνει η εφαρμογή. Όταν την ανοίγω είμαι ξανά στην παλιά
Καλημέρα.
Προσπαθώ να βρω handsfree ενσύρματο που να λειτουργεί απροβλημάτιστα με το RN2 μου, έχω αγοράσει κάποια low cost μέχρι τώρα αλλά παρουσιάζουν πρόβλημα (συγκεκριμένα, δεν με ακούει καθαρά αυτός που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής). Δεν έχω προβεί σε αγορά ακριβότερου, φοβούμενος ότι θα μου κάνει τα ίδια. Αν υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί κάποιο χωρίς προβλήματα ας μου το προτείνει - ευχαριστώ..
Έχει παρακολουθήσει κανείς το θέμα με το build.prop που έπρεπε να γίνει edit, για να μπορέσουν να κάνουν update οι εφαρμογές;
Those two entries need to be inserted into build.prop file: dalvik.vm.image-dex2oat-filter=speed dalvik.vm.dex2oat-filter=interpret-only
Έχω πάρει ένα Poco F1 τώρα, αλλά θα ήθελα να σενιάρω λίγο καλύτερα το RN2 μιας και το έχω για δεύτερο για ώρα ανάγκης. Με αυτή τη διόρθωση, έχαναν απόδοση οι εφαρμογές που γινόντουσαν update/rebuild και το RN2 δεν είναι για να χάνει απόδοση.
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
Χωρίς αυτές τις 2 γραμμές δεν λειτουργούσε σωστά το Google play οπότε ήταν απαραίτητες, αλλιώς κολλούσε και σου εξαντλούσε την μπαταρία χωρίς να μπορεί να κάνει update ορισμένες εφαρμογές της Google και το ίδιο το Google play. Αν τώρα άλλαξε κάτι ή Google δεν το ξέρω γιατί δεν χρησιμοποιώ τη συσκευή. Αν όμως θέλεις να το δοκιμάσεις βγάλε τις 2 γραμμές και δες αν κάνει update.
Καλημέρα.
Προσπαθώ να βρω handsfree ενσύρματο που να λειτουργεί απροβλημάτιστα με το RN2 μου, έχω αγοράσει κάποια low cost μέχρι τώρα αλλά παρουσιάζουν πρόβλημα (συγκεκριμένα, δεν με ακούει καθαρά αυτός που βρίσκεται στην άλλη άκρη της γραμμής). Δεν έχω προβεί σε αγορά ακριβότερου, φοβούμενος ότι θα μου κάνει τα ίδια. Αν υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί κάποιο χωρίς προβλήματα ας μου το προτείνει - ευχαριστώ..
Έχω εδώ και 3 χρόνια τα Xiaomi hybrid pro HD και λειτουργούν απροβλημάτιστα.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Δεν υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές διότι η συσκευή μας είναι μια παλιά συσκευή. Οποία βρεις αγόρασε. Έτσι κι αλλιώς καμιά δεν είναι γνήσια. Και για του λόγου το αληθές οι περισσότερες είναι ήδη παλιές και τροποποιημένες.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Έχω το Redmi Note 2, το έχω παραγγείλει από Κίνα το 2016. Ερώτηση: Πώς μπορώ να βρω ποια Rom έχει για να του κάνω αναβάθμιση. (Δεν το έχω πειράξει ποτέ. Είναι το λειτουργικό του όπως το αγόρασα). Τελευταία δε δέχεται εφαρμογές, γιατί δεν είναι συμβατό με αυτές. Π. Χ. τα app της Εθνικής Τράπεζας.
Αυτές οι πληροφορίες για το κινητό. Τι πρέπει να κάνω για να το ενημερώσω, ώστε να δέχεται τα τελευταία apps που λένε ότι δεν ταιριάζουν για τη συσκευή μου;
Όποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος.