Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kinezakias: “Και που λέτε,Resurrection Remix παιδιά.Μια χαρά δουλεύει η ρομ,παραμετροποιήσιμη,συμπαθέστατη.Ξέρει κανεις πως θα βαλω εφαρμογη ραδιοφωνο-το μόνο που δε βλέπω να εχει-χωρίς να χρειαζεται συνδεση στο ιντερνετ;” Νομίζω το γράφει ο προγραμματιστής στα μειονεκτήματα ότι δεν υποστηρίζει ραδιόφωνο. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Μήπως είναι σε εσένα στις ρυθμίσεις του play store; Αν πάντως βγεις από το play store και κάνεις εκ νέου login σε ρωτάει αν θέλεις να ενεργοποιήσεις το google backup. Πάρε το έτσι...” Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις /αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά να ενεργοποιήσεις το Google backup αλλά δεν έχει άλλη επιλογή, είναι on/off και δεν ξέρω τι ακριβώς κρατάει. Όταν λες βγες από το play store εννοείς διαγραφή λογαριασμού ή έχει και άλλη επιλογή; Redmi Not…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δεν θα σου κάνει πολλά. Τα πιο πολλά θα χρειαστούν χεράκι... Δες τι έχεις μέσα στις ρυθμίσεις του google play στο backup.” Που ακριβώς είναι αυτό, γιατί δεν το βρίσκω. Στο Google play/ρυθμίσεις δεν βλέπω επιλογές για backup. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sof: “Δικο μου λαθος.ειναι το my2g τηςwind.μετα απο 6 προδπαθειες το εγκατεστησα.” Με κοψοχόλιασες. Αν άρχισαν και τρίτες εφαρμογές σκέφτηκα να έχουν πρόβλημα, τη βάψαμε. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Sof: “θελω να σημειωθει στο πρακτικο οτι η εφαρμογη my2go δεν εγκαθιστατι -504 error” Ποια εφαρμογή είναι αυτή, γιατί την ψάχνω στο play store και δεν την βρίσκω. Είναι της Google; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από SkourosAnastasios: “Καλησπέρα παιδιά. Έχω την 9.5.4.0 stable της ομάδας. Χωρίς τίποτα ανοιχτό και απλά να είναι στην αναμονή με κλειστή οθόνη μου έβγαλε 15 μέρες αναμονής. Αλλά όταν το λειτουργώ η μπαταρία πέφτει αρκετά γρήγορα. Μπαταρία μπορώ να βρω κάπου; Επίσης ξέρετε καμία άλλη Ρομ που να τρέχει το κινητό καλύτερα; Ευχαριστώ.” Εγώ πήρα μια nohon και μου φαίνεται καλή. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Nikko: “Νομίζω ότι είναι συνδυασμός miui και google ως προς νέες προδιαγραφές. Θα επιμείνω πως χρειάζεται λίγη υπομονή. Θυμίζω ότι 3 χρόνια μετά και συγκεκριμένα τον Αύγουστο πήραμε νέο update σε 9.6.3. από Xiaomi. Το περίμενε κανείς; Δε νομίζω... σφάλματα αναφοράς φτάνουν συνέχεια στην xiaomi και δεν πιστεύω να το αγνοήσει. Ας περιμένουμε λιγάκι λοιπόν.” Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά πιστεύω ότι η 9.6.3 είναι η τελευταία ρομ. Τώρα αν λόγω των προβλημάτων με τις ενημερώσεις της Google π…
-
Το ότι μόνο σε εφαρμογές Google έχουμε πρόβλημα για μένα σημαίνει ότι η Google μάλλον έχει καθορίσει κάποιες πολιτικές, που δεν είναι συμβατές πια, με τις miui της συσκευής μας. Και ξαναγράφω το θέμα είναι ποιος καθορίζει πολιτικές και ποιος τις εφαρμόζει. Δεν τρελάθηκαν 8 team προγραμματιστών της google, και έκαναν ασύμβατες τις εφαρμογές. Πρέπει να δει η xiaomi τι άλλαξε και να το διορθώσει. Αλλιώς αργά και σταθερά εκτιμώ ότι τίποτα της Google δεν θα ενημερώνεται. Redmi Note 2 prime official g…
-
Πριν από λίγο πήρα στα χέρια μου ένα παλιό hauwei με Android 4.4.2 Το έκανα factory reset, είχε μια έκδοση Google play 4 κάτι. Σε χρόνο dt ενημερώθηκε το google play στην έκδοση 12.7. 19 και όλες οι εφαρμογές της Google. Με το δεδομένο ότι η συσκευή μας με άλλη ρομ δεν έχει πρόβλημα, με δεδομένο ότι τα ίδια προβλήματα εμφανίζονται και στο rn3 τείνω να καταλήξω ότι το πρόβλημα βρίσκεται στην xiaomi. Xiaomi ακούς; Πολύ αμφιβάλω. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3