Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Ολες οι εφαρμογές δουλεύουν κανονικά ακόμη και αν δεν δέχονται ενημέρωση. Εκτός απο 2 συγκριμενες. Η εφαρμογή Google και το Google Drive που αρνούνται να ανοίξουν αν δεν έχουν ενημερωθεί ήδη. Ειδικά το google drive που συνηθιζουμε να ανεβάζουμε πολλά χρήσιμα αρχεία που θέλουμε να έχουμε καθοδον, είναι μεγάλο πρόβλημα.” Σε μένα και ή εφαρμογή google και η Google Drive που δεν μπορούν να ενημερωθουν, δουλεύουν κανονικά. Edit διορθώθηκε γιατί χάσαμε τη μπάλα με τις εφαρμογές πο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Εχτές πέρασα china stable και gaps αλλά τίποτα, τα ίδια :(” Προφανώς υπάρχει κάποια ασυμβατότητα των ρομς πάσης φύσεως της xiaomi (miui) για το RN2 και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα λυθεί, γιατί η xiaomi σταμάτησε(;) την υποστήριξη νέας ρομ και δύσκολα θα ασχοληθεί για να λύσει ένα πρόβλημα για παλιά συσκευή, η δε google αφού δουλεύουν σε όλες τις άλλες συσκευές δεν νομίζω ότι θα χολοσκάσει. Οπότε η ζούμε με αυτό ή πάμε σε άλλη ρομ εκτός miui. Redmi Note 2 prime official globa…
-
Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Αναμένουμε την xiaomi αν ασχοληθεί με το πρόβλημα, ή εγκαταλείψει τη συσκευή στην τύχη της. Μέχρι να λυθεί σταμάτησε από το play store τις αυτόματες ενημερώσεις , για να μην σου τρώει μπαταρία. Εναλλακτικά κάποιοι το έχουν λύσει με άλλες roms εκτός miui. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
Από dev σε stable χρειάζεται από twrp wipe cache, dalvik-cache και data (τα χάνεις όλα, κράτα backup). Το twrp δεν πειράζει αλλά μπορείς εύκολα να κατεβάσεις το τελευταίο και να το περάσεις μέσα από το υπάρχον twrp. Γράφεις ότι θέλεις να περάσεις τη δική σου αλλά αυτή δεν είναι stable είναι dev. Βρες την τελευταία xtrv stable 9.5.4 του φόρουμ και καντην copy στο κινητό από πριν για να είσαι έτοιμος. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
Παράθεση από Panos Batsoulis: “Είμαι με playstore 12.7.23 και κανει κανονικα ενημέρωσεις. Οσο για το ραδιόφωνο νομίζω μονο στην mokee δουλεύει που εχει σαν βάση cm12 και αυτη Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τη συσκευή στο playstore στη δείχνει πιστοποιημένη ή όχι; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
Παράθεση από Panos Batsoulis: “Με resurrection remix εδω και 10 μερες ολες οι ενημερώσεις κανονικα. Μπαταρια βλέπω γυρω στο 4ωρο sot με nohon 6μηνων Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Άλλα προβλήματα είχες; Η μετάβαση από miui εύκολη; Έχει δηλ. πράγματα της miui που σου λείπουν; Δώσε αν μπορείς link. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από agmg: “Τι γίνεται ρε παιδιά με τα Note2 και την Google? Μήπως παίζει κάποιο ρόλο ότι είναι ακόμα σε Android 5.x? Έχω 2 στην κατοχή μου και κάθε ένα συμπεριφέρεται διαφορετικά αλλά και τα 2 υπολειτουργούν... Με το Aptoide που πρότεινε κάποιος φίλος πιο πάνω γίνεται δουλειά; Μήπως και καταφέρω και τους περάσω Youtube τουλάχιστον γιατί με έχουν φάει στη γκρίνια οι γιοι μου :D” Youtube έχει, αλλά είναι παλιά έκδοση. Αν δεν έχεις καθόλου, κατέβασε από το apkmirror μια πιο παλιά και δοκίμ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “ Μια σύνοψη των εφαρμογών με πρόβλημα ενημέρωσης: Keep Google Youtube Instant apps Gmail Files by Google Και η λιστα μεγαλώνει...” Προστέθηκε και το Google drive Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kmoschos: “Παράθεση από kmoschos: “Σε ευχαριστώ, θα σου απαντήσω ... ” Δεν άλλαξε τίποτα. Πάω σε άλλη rom με ελληνική γλώσσα. Πείτε μου ποια; έχω κρατήσει αντίγραφα. Να υπενθυμίσω ότι το twrp είναι παλιό.” Κατέβασε το τελευταίο twrp και φλασαρισέ το μέσα από το υπάρχον. Ρομ θα βάλεις την τελευταία ανάλογα με αυτήν που είχες, dev ή stable. Αν κάνεις factory reset, που σημαίνει τα χάνεις όλα, καλύτερα να περάσεις μια fastboot με το spflash. Redmi Note 2 prime official global stable 9.…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kstelios81: “Εγώ εχθές του φόρτωσα την 12.3.30 έκδοση play store και σήμερα που το κοίταξα έχει την 12.6.13 με τα γνωστά προβλήματα ενημερώσεων όμως να παραμένουν” Πέρασα και εγώ επιτυχώς την 12.3.30 ,που κατέβασα από το apkmirror και μετά πάτησα πάνω στην έκδοση, μου έβγαλε το γνωστό μήνυμα ότι υπάρχει νεότερη έκδοση και αν θέλω ενημέρωση, πάτησα οκ , μετά από ώρα έκανα επανεκκίνηση το κινητό και τώρα μου εμφανίζει την έκδοση 12.3.19. Ότι νάναι!!!! Redmi Note 2 prime official globa…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “6.7.12” Κάθε συσκευή και άλλο play store! Τι γίνεται ρε παιδιά; Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Elma_: “Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν επανέρχεται/διορθώνεται το πρόβλημα πατώντας παρατεταμένα το κουμπί..Καμία ιδέα; (Δεν ήξερα αν πρέπει να ανοίξω καινούργιο thread - καινούργιο μέλος)” Αν πατήσεις παρατεταμένα το power button η συσκευή θα κλείσει. Αν έχεις twrp μπες και κάνε καθαρισμό cache και dalvik μόνο. Αν δεν έχεις μπαίνεις στο mi recovery και κάνεις factory reset, αλλά έτσι χάνονται όλα. Στο twrp μπαίνεις από κλειστή συσκευή πατώντας power button και volume up τα…