Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από osalonikios: “Μα δεν τον έπαιξα ποτέ για το ελληνικό πρωτάθλημα να κερδίσει. Μια φορά με τον Άρη τον έβαλα να χάσει και πήγε και κέρδισε. Για φέτος δλδ. Γιατί πέρσι τον έβαλα να κερδίσει κι έχασε. Και μάλιστα την μια φορά χωρίς να παιξει κάν. ” Άσε να πάρει πρωτάθλημα ρε...να κατεβούμε μια φορά στον Λευκό Πύργο και εμείς οι Βόρειοι...και ας είναι και για "αντίπαλο".
-
Παράθεση από osalonikios: “Καλημέρα συγχωριανοί. Βρήκα αλάνθαστο τρόπο για να μην πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα. Όποτε τον έχω παίξει στοίχημα να κερδίσει πάντα μα πάντα χάνει. 100% επιτυχία λέμε. Ούτε καν Χ. ” 8 στα 8 έχει. Πότε έχασε; Ευρώπη οκ...αλλά στο Ελληνικό πρωτάθλημα μάλλον δεν πιάνει το κόλπο σου!
-
Υπάρχει μια ρύθμιση κρυμμένη καλά αλλά αρκετά σημαντική. Ασφάλεια - Κατανάλωση δεδομένων - Περιορισμός χρήσης δεδομένων. Πατάμε τις τρεις τελείες επάνω δεξιά και επιλέγουμε "Σύνδεση παρασκηνίου". Εδώ μπορούμε να ρυθμίσουμε ποιες εφαρμογές θέλουμε να συνδέονται στο internet (να είναι ενεργές δηλαδή) όταν μπαίνουν στο παρασκήνιο. Πολύ σημαντική ρύθμιση η οποία ανεβάζει και τις επιδόσεις της μπαταρίας εφόσον είστε από αυτούς που δεν κλείνουν εφαρμογές. Οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά. Δεν επηρεάζ…
-
Παράθεση από miltosdelis: “ενημέρωση 3 έχει κάποιο παιδί από εδώ να στείλει τις ρυθμίσεις apn για να τις περάσω στο κινητό; ” Εάν δεν ανοίξει η cosmote την υπηρεσία δεν θα δουλέψει τίποτα. Από ότι φαίνεται...στα νέα δεδομένα...το APN δεν χρειάζεται να το πειράξεις καθόλου. Ξαναμίλα στο chat. Θα πέσεις σε κάποιον άλλο και πιθανόν να στο ενεργοποιήσει. Αλλιώς, πρέπει να βρείς συμβατή συσκευή. Υ.Γ Αυτό που ίσχυε μέχρι "εχθές" ήταν ότι η υπηρεσία ενεργοποιείται ΜΟΝΟ με SMS και ότι εάν δεν μπορείς να…
-
Παράθεση από miltosdelis: “καλησπέρα παιδιά κάτοχος redmi note 5 global whats up καρτοκινητού ενδιαφέρομε για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας volte ποια είναι να βήματα που πρέπει να κάνω, το κινητό είναι αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα κάπου ποιο πάνω εδώ διάβασα ότι μιλάς με την cosmote μεσώ chat στο site τους και σου στέλνουν την ρυθμίσεις στο κινητό ισχύει αυτό; ” Ισχύει. Στην συνέχεια πληκτρολογείς στον Dialer *#*#86583#*#* και δες να γράψει "volte disabled" στην οθόνη. Ενεργοποιείς το VoL…
-
Παράθεση από lorenzo81: “Κι εγώ ήθελα να το χτυπήσω στο black Friday, αλλά μου έδωσαν 200€ για το mi5s πριν ένα μήνα και κατι. Οπότε το πήρα από τότε και το έχω 1 μήνα τώρα. ” 200 ευρώ για το mi5s;;;;; Όχι ρε φίλε...εγώ τελικά φθηνά το έδωσα...μόνο 180 ευρώ! Και ήταν και με τα 4 ΓιγαΣ ram! Και να φανταστείς ότι υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να με πείσουν ότι δεν αξίζει ούτε για 150! Μέχρι και καρσιλαμά ΘΑ χόρευαν εάν το έδινα πάνω από 150...έλεγαν... Στο θέμα μας. Θέλει υπομονή με το mi8 παιδιά. Υ…
-
Παράθεση από drivth: “Να ρωτήσω κάτι. Τώρα με την ενεργοποίηση, δοκίμασα να κλείσω τα δεδομένα και εξακουλουθω να έχω ίντερνετ ακόμα και με κλειστό το διακόπτη, είναι λογικό αυτό? ” Από ότι λένε σε διπλανό forum, αρκεί από το κυρίως APN (το ένα και μοναδικό δηλαδή) να αφαιρέσεις το ims. Συνεχίζει να δουλεύει το VoLTE χωρίς να δημιουργεί άλλα προβλήματα. Στο 1+6 το δοκίμασα και όντως είναι έτσι. Το απόγευμα θα το δοκιμάσω και στο RN5. edit ...τώρα διάβασα ότι είχες ήδη βρει λύση με την βοήθεια το…
-
Παράθεση από chrisnik: “@Octaviastikos Γιαννη μια χαρα πηρε το mix2s το software του mi8 κ βγαζει γαμω τις φωτογραφιες... Εμας κατι αλλαξαν κ πλεον ακομη κ την ημερα οι φωτογραφιες ειναι σκετη αηδια.... Πραγματικα ειμαι ενα βημα πριν στο στειλω απο εκει που ηρθε. Θα κανω υπομονη ενα μηνα κ μετα αντε γεια... ” Δεν θέλω να προτρέχω...και δεν μου πέφτει και λόγος γιατί δεν έχω πλέον Mi8...αλλά εάν σε ενδιαφέρει η κάμερα και η σοβαρή υποστήριξη...για το "άντε γειά" σε βλέπω. Εκτός εάν αλλάξει κάτι μ…
-
1) Σε καμία περίπτωση μην δώσεις 550 ευρώ για την συσκευή αυτήν. Τόσο την έχει η infoquest που είναι επίσημος εισαγωγέας και σε καλύπτει με 2ετή εγγύηση η οποία θεωρώ ότι έχει γνήσια ανταλλακτικά. 2) Από Κίνα η τιμή είναι πολλή καλή (γύρω στα 350 το 6/128 βγαίνει εάν δεν κάνω λάθος) αλλά θέλει γερό στομάχι σε περίπτωση που κάτι στραβώσει. Έχει ψωνίσει πολύς κόσμος και σπάνια στραβώνει κάτι. 3) Από skroutz κοντά στα 400 ευρώ το 6/64 και 440 το 6/128. Η εγγύηση που δίνουν είναι του καταστήματος κα…
-
@ToroLoco Τα iPhone προσφέρουν ότι ΑΚΡΙΒΩΣ πρόσφεραν εδώ και 10 χρόνια. Και μάλιστα με πολύ καλύτερες και ασφαλέστερες υπηρεσίες. Απλά οι υπηρεσίες αυτές είναι άφαντες στην Ευρώπη. Η Google είναι αυτή που φαίνεται να αποφάσισε επιτέλους να σοβαρευτεί (να ακολουθήσει δηλαδή τον δρόμο που χάραξε η Apple πριν 10 χρόνια). Η Apple δεν δίνει υπηρεσίες στην Ευρώπη, η Google σοβαρεύεται...ε και κάπου εκεί η ψαλίδα κλείνει και μάλιστα πάρα πολύ. Και αρχίζουν οι 2ες σκέψεις : Γιατί να δώσω 1000 ευρώ για κ…
-
Παράθεση από admen: “πηγαινε στο cosmote.gr στο τσατ και γραψτους οτι εχεις συμβατη συσκευη και οτι την εχεις αγορασει απο τον Γερμανο ή την κοσμοτε θα σου ζητησει ΑΔΤ ονοματεπωνυμο και τον αριθμο του τηλεφωνου τα δινεις και στο ενεργοποιει αμεσα ” Το έκανα ήδη με τον τρόπο που είπες....σε ευχαριστώ πάντως... grin.png Δουλεύει 100% το VoLTE σε Redmi Note 5. Επιβεβαιωμένο πλέον.
-
Κάμερα προβλημα
ΜήνυμαΠαράθεση από georgezaf: “απο που προερχεται αυτοα; ” Lens flare