Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Mi5s - Screen Protectors και Θήκες

pavlidisc - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Ναιιιιιιι!!!!!! Κατέφτασαν καταιδρωμένες!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53761/

• WormHole

pavlidisc - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα!!! a74bc1d88a7351d5f985e87308acdc6a.jpg from my Mi5s

• Παράθεση από foxy4270: “Ποια Huawei ρε παιδια τωρα?οι τυποι που φτιαχνουν τους αλγοριθμους...πρεπει να ειναι αποφοιτοι δημοτικου ναπουμε ” Μήν σε πω του νηπιαγωγείου!!! Έτσι αγόρι μου! Ριχτά γιατί όλοι οι άλλοι τις πάπιες κάνουν... Υ.Γ Γιατί ρε...αυτές που βλέπαμε απέναντι από Mate10 Pro (κάποτε που τους κάμναμε την χάρη και τους ανεχόμασταν) ήταν πολύ καλές!!! @sifario Έχω διαβάσει σε πολλά σημεία ότι το Ai είναι για i-σιχτίρ.

• Mi5s HDR+ (Official Stable) Ευκολάκια 27340721977_2f06a84a0a_c.jpgIMG_20180518_212035 41490835654_8c316ba208_c.jpgIMG_20180518_212954 Δυσκολάκια (φουλ της μαύρης νύχτας το μέρος που στεκόμουν για λήψη)) 42165749502_0ec9d4ce33_c.jpgIMG_20180513_221202 27340792037_b9bd42009f_c.jpgIMG_20180513_221840

• WormHole

Μήνυμα

Πελάτισσα την έκανε Ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ στο μπάσκετ. Τρομερή βελτίωση ομάδας!!!! Κρίμα που συνεχίζει απέναντι στον Παναθηναικό. Με τον Ολυμπιακό του έδινα πολλές ελπίδες. from my Mi5s

• RE:

pavlidisc - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από gvoi: “Επίσης θεωρώ ότι πάει το πράγμα να ξεφύγει, οι τεχνητές ανάγκες που μας δημιουργούν δεν θα μας βγουν σε καλό. Οκ τα κινητά μας δουλεύουν κ είναι σε ένα καλό επίπεδο, ότι εμφανίζονται συσκευές με μεγαλύτερη οθόνη, με 16gb ram, με κάμερες με 56 φακούς, αποτύπωμα κάτω από την οθόνη, δονητη αποσπώμενο πίσω από την μπαταρία κτλ με κουράζει και το βρίσκω ως ένα βαθμό ανούσιο Στάλθηκε από το MI 5s μου” Μεγάλες κουβέντες... δύσκολα κατανοητές και αποδέκτες. from my Mi5s

• Δεν τα στήνω με του Μήτσου. Αυτός το έχει πειραγμένο το εργαλείο. Εμένα είναι όλα μαμά φλώρικα. from my Mi5s

• Έχουν αναφέρει πολλοί ότι με την dev ξαναβρήκε την ζωή της η μπαταρία. Αλλά εγώ... μια ζωή στραβόξυλο. Επιμένω Stable. Εμένα μετά από πολύ ιδρώτα και σκάλισμα ρυθμίσεων κατάφερα να πιάσω 4 ώρες SOT σε 1,5 μέρα (official stable). FB και Messenger Light εννοείται. Έκλεισα και πολλές ανανεώσεις παρασκηνίου. Δεν μου λείπει κάτι, όλα δουλεύουν όπως πριν. Το κλείσιμο κάποιον ρυθμίσεων δεν επηρέασε την λειτουργία του τηλεφώνου δηλαδή. Αλλά πριν το σκαλισω είχα ... 3 ώρες και αυτές με το ζόρι!!!! Το 5ωρ…

• ... ή ότι απλά οι κάτοχοι δεν είναι γκρινιάρηδες!!! Δεν εννοώ εμένα... εγώ postάρω αρκετά. Στους υπόλοιπους κατόχους αναφέρομαι. Χεχε! Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν μπορώ να βρω την 1-1,5 ώρα SOT που έχασα στον δρόμο... ψάχνω ψάχνω, αλλά πουθενά! Τρελό κρύψιμο!!! from my Mi5s

• Καλημέρα! Κατ'αρχήν να ξέρεις ότι υπάρχει παρεξήγηση στην μέση! Άκου το έβαλες στην άκρη για Samsung Gear S3 Frontier;;;; Του ρήμαξες την ψυχολογία! Και τώρα σε εκδικείται!! Για αρχή κάνε το εξής : Από την εφαρμογή Amazfit πάνε Profile - Settings - System Permissions και δες εάν το "Contact Read Permission" είναι στο Allow.

• Δεν τα ξέρω τα Huawei. Δεν είχα ποτέ. Αλλά οι φωτογραφίες από ΜΑΤΕ 10 Pro που έχω δει κατά καιρούς (με stock κάμερα) μου άρεσαν πάρα πάρα πολύ. To P20 Pro με τον αισθητήρα 1/1,7'' δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε (με αυτά που βλέπω από αλλού ε...). Ελπίζω με κάνα update να διορθωθεί γιατί θεωρητικά από καμερό-hardware είναι αχτύπητο.

• Πραγματικά πολύ κοντά! Εάν το Mi Note 3 δεν ήταν τόσο επιθετικό με τον θόρυβο, πιστεύω θα ήταν ακόμη πιο κοντά. Και που να δεις τί έχει να γίνει τώρα που η Xioami ξεκίνησε τμήμα που θα ασχολείται μόνο με την φωτογραφία (κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου)! Θα "γλεντήσει" πολλούς μνηστήρες. Παράλληλα θα πρέπει να βελτιώσει βίντεο και ήχο όμως. Βάζω στοίχημα ότι εάν στήναμε U11 και Mi note 3 ώς προς τα βίντεο, το Xiaomi θα ξέμενε στην γραμμή εκκίνησης.

• Παράθεση από billg: “ Η τελευταία λύση που ανέφερες (format data) πληροφοριακά, κάνει πιο βαθύ καθαρισμό από το factory reset + wipe internal storage; ” Τα wipes διαγράφουν. Το format διαμορφώνει. Το format το κάνουμε (συνήθως) την πρώτη φορά που εγκαθιστούμε το TWRP ή όταν αλλάζουμε TWRP. Αλλιώς μπορεί να μην μας κάνει mount το data ή να μην μας περνάει σωστά την rom. Επίσης, είναι η έσχατη λύση όταν έχουμε άλυτα προβλήματα...είναι δηλαδή ένα βήμα πριν το φλασάρισμα με fastboot rom. Εφόσον έχει…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Πως το περνάνε το tempered για να μην κάνει bubbles bobbles?? ” Δεν χρησιμοποιούμε. Το δουλεύουμε έτσι και εάν πάθει κάτι μας αλλάζει την οθόνη ο Τάκης.

• Καλημέρα! @billg Η λύση που σου είπε ο Απόστολος είναι η πλέον ενδεδειγμένη. Θα πρότεινα να δείς εάν συνδέεσαι με το PC από TWRP πρίν κάνεις οτιδήποτε. Τσέκαρε δηλαδή την επικοινωνία πρώτα και μετά ξεκίνα. Η άλλη λύση είναι : Κάνεις τα 3 wipes, περνάς κανονικά την rom και αφού έχεις τελειώσει την εγκατάσταση κάνεις και το wipe της internal storage. Τέλος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Demaκεια μέθοδο (@'demakhs') η οποία λέει Format Data παντού και πάντα για να κοιμάσαι ήσυχος.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Alex_MLT: “Και η δεύτερη για plus θα είναι. Και σε λάθος χρώμα μάλιστα. ” Είμαι σίγουροςςςςςς!!!!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ έχω παραγγείλει 500 πράγματα από Ali. 498 π@π@ριλίκια και 2 θήκες για το pRixel. Τα 498 ήρθαν όλα σε χρόνους ρεκόρ (10-15 ημέρες). Οι 2 θήκες...1,5 μήνα τώρα...στον δρόμο είναι!!! Την γρουσουζιά μου μέσα γμW! Ά...ψέματα...η μία θήκη ήρθε αλλά ήταν για Plus!

• Παράθεση από bandit650: “o φιλος @tsarlam πιο πανω ειπε οτι το mi mix 2 εχει θυρα γιαυτο υπαρχει και η τρυπα στο πανω μερος της συσκευης. δε ειναι και τοσο παλαιολιθικης εποχης παντος. το νοτε 2 μου τη εχει τη θυρα. ” Δεν έχει IR το mix 2. Και εδώ που τα λέμε...σιγά μην είχε... Η επάνω μικρή τρύπα είναι 2ο μικρόφωνο (Το 1ο - το κυρίως - βρίσκεται κάτω) που χρησιμοποιείται κυρίως για noise cancellation.

• Παράθεση από bandit650: “κατέβασα τη εφαρμογή mi remote από το πλέι στορ αλλά όταν άνοιξα τη εφαρμογή λέει ότι το τηλέφωνο μου δε έχει τέτοια δυνατότητα..... ” To mi remote για να δουλέψει θαρρώ θέλει θύρα υπερύθρων. Εάν είσαι νέος μπορεί να μην την ξέρεις καν γιατί μιλάμε για παλαιολιθική εποχή. Το Mix2 δεν διαθέτει τέτοια θύρα.

• Εφόσον βάζεις παράμετρους 1) την τιμή 2) την "άμεση" διαθεσιμότητα τότε νομίζω ότι πας προς MIX2. Είναι σίγουρα αναβάθμιση σε σχέση με το Mi5s. Μεγάλη αναβάθμιση θα την έλεγα. Τεράστια μην σε πω. Βασικά... καμία σχέση οι 2 συσκευές! ΥΓ. Mi Note 3 ούτε εγώ θα έπαιρνα γιατί όπως είπες και εσύ δεν το θεωρώ αναβάθμιση. from my Mi5s