Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
BANGGOOD Συνέχεια... Μου απάντησαν προσφέροντας Refund λεγοντάς μου ότι σ' αυτούς φαίνεται ότι παραδόθηκε το δέμα. Νομίζω ότι δε ασχολήθηκαν καθόλου και απλά πρότειναν το πιο εύκολο, λέγοντάς μου κιόλας ότι δεν υπάρχει σε απόθεμα για να μου το ξαναστείλουν, πράγμα που δεν ισχύει. Για να δούμε τι θα κάνουν τελικά. Πάντως δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά ξαφνικά οι τελευταίες 3 παραγγελίες που είχα, ήταν προβληματικές.
-
Παράθεση από lorenzo81: “Παράθεση από bzanios: “Παιδιά εχώ και εγω ίδια περίπτωση με αντικείμενο που φαίνεται ότι παραδόθηκε χωρίς να το έχω πάρει. Μετά από επικοινωνία με banggood, μου απάντησαν ότι σ΄αυτούς φαίνεται ότι το δέμα παραδόθηκε και να ψάξω στους γείτονες, ταχυδρομία, courier, για να δω τι έγινε με το δέμα. Στα elta φαίνεται το δέμα ότι παρελήφθει από παιλάτη εξωτερικού (Λουξεμβούργο), αλλά καμιά άλλη κίνηση. Αύριο Δευτέρα θα πάρω κανένα τηλέφωνο στα Ελτά να δω τι θα μου πούνε. ” Κι …
-
Παιδιά εχώ και εγω ίδια περίπτωση με αντικείμενο που φαίνεται ότι παραδόθηκε χωρίς να το έχω πάρει. Μετά από επικοινωνία με banggood, μου απάντησαν ότι σ΄αυτούς φαίνεται ότι το δέμα παραδόθηκε και να ψάξω στους γείτονες, ταχυδρομία, courier, για να δω τι έγινε με το δέμα. Στα elta φαίνεται το δέμα ότι παρελήφθει από παιλάτη εξωτερικού (Λουξεμβούργο), αλλά καμιά άλλη κίνηση. Αύριο Δευτέρα θα πάρω κανένα τηλέφωνο στα Ελτά να δω τι θα μου πούνε.
-
Καλησπέρα, την πέρασα όλα καλά με την εγκατάσταση (Mi-9-Cepheus), αλλά και σε μένα δεν δούλεψε το ΟΤΑ Update, το κατέβασα χειροκίνητα.
-
Σε Μι-9 Cepheus κατέβηκε χειροκίνητα και περάστηκε χωρίς κάποιο εμφανές πρόβλημα μέχρι τώρα. Όλα καλά.
-
Παράθεση από amavroudis: “Settings, display, status bar, use new control center. Βγάλε το και είσαι όπως παλιά. Αν θέλεις άφησε το και μάθε τα νέα... ” @amavroudis Σε Ευχαριστώ και πάλι για την άμεση απάντησή σου. Αυτό που ανακάληψα κάνοντας κάποιες δοκιμές στα τυφλά είναι ότι όταν κατεβάζω την κουρτίνα από δεξιά από την κάμερα, τότε εμφανίζονται επιλογές για το bluetooth , wifi, Data κ.τ.λ. Όταν όμως κατεβάσω την κουρτίνα απ' τα αριστερά της, τότε εμφανίζεται η λίστα με τις ειδοποιείσεις.
-
@amavroudis Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Αυτό τακτοποιήθηκε. Τώρα το επόμενο που δεν μπόρεσα να βρω, είναι με τις ειδοποιήσεις των εφαρμογών. Παλιά φαινόταν στην κουρτίνα, τώρα που πήγαν; Πάλι από την αρχή να το μάθουμε.
-
Χθες το βράδυ πέρασε στο Mi-9 Cepheus. Όλα καλά μέχρι τώρα. Μήπως κάποιος ξέρει τι είναι αυτή η άσπρη γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης; (Δεν φαίνεται να κάνει κάτι). Μπράβο παιδιά.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bzanios: “Καλησπέρα, Προσπάθησα από τον updater να κατεβάσω την ROM, αλλά δεν... Μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει αναβάθμιση, μου εμφανίζει το κουμπί για λήψη αλλά όταν το επιλέγω μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη. Ξέρεις κανένας γιατί; Μήπως η αναβάθμιση δεν είναι για το Cepheus; ” Αν διάβαζες προσεκτικά στην ανακοίνωση .... Την πρώτη φορά η εγκατάσταση θα πρέπει να γίνει από εσάς καθώς ο Updater δεν θα μπορεί να κατεβάσει τις ROM. Θα πρέπει την…
-
Καλησπέρα, Προσπάθησα από τον updater να κατεβάσω την ROM, αλλά δεν... Μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει αναβάθμιση, μου εμφανίζει το κουμπί για λήψη αλλά όταν το επιλέγω μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη. Ξέρεις κανένας γιατί; Μήπως η αναβάθμιση δεν είναι για το Cepheus;
-
Καλησπέρα. Σε Μι9 Cepheus όλα καλά με την τελευταία αναβάθμιση. Έχω όμως μια απορία. Τις τελευταίες 2 αναβαθμίσεις τις έκανα από τον updater και θα ήθελα να μάθω αν κατά την διαδικασία καθαρίζει τις cash.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην παρέα μετά από ένα μήνα απουσίας στην γνωστή "Πινέζα". Να είστε όλοι καλά και υπομονή.
-
Καλησπέρα. Θα ήθελα να αναφέρω 2 προβλήματα που αντιμετώπισα με την τελευταία stable για το Mi-9. 1) Η default εφαρμογή (αυτή της xiaomi) για τα mail, τουλάχιστον σε μένα, δεν μπορούσε να προωθήσει mail. Έβγαζε ότι δεν είχε δικαίωμα εγγραφής στην μνήμη. Σε έλεγχο που έκανα στα δικαιώματα της εφαρμογής είδα ότι το δικαίωμα εγγραφής το είχε. Όταν έβαλα αντίστοιχη εφαρμογή της google όλα λειτουργούν μια χαρά. Άρα μάλλον πρόκειται για κάποιο bug της εφαρμογής. 2) Η default εφαρμογή (και πάλι αυτή τη…
-
Καλησπέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη. Είναι ο μόνος τρόπος να μειώσεις πρώτα απ' όλα των όγκο των δεμάτων που πρέπει να διαχειριστείς (για το επίπεδο του προσωπικού αλλά και των υπηρεσιών - εξοπλισμού). Πρέπει να αναγκάσεις αυτούς που αγοράζουν απ' έξω να πραγματοποιήσουν εγχώριες αγορές (ΦΠΑ, και μαγαζιά με τζίρο). Τέλος για όσους από εμάς συνεχίσουμε να αγοράζουμε απ' έξω τότε, έχουνε το κέρδος της φορολόγησης (15 ευρώ κτλ). Έχουμε δηλαδή αυτό που οι φίλοι μας οι Αμε…
-
Ναι αλλά για κάποιο λόγο ότι έχω περάσει στο ημερολόγιο στον google λογαριασμό μου δεν φαίνονται στο κινητό.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/66520/
-
Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος γιατί το ημερολόγιο δεν συγχρονίζεται με τον Google λογαριασμό; Υπάρχει κάποια ρύθμιση κάπου που δεν το αφήνει και δεν την βρίσκω;
-
Μπράβο στην ομάδα. Όσοι έχουν την τελευταία έκδοση θα χρειαστεί να ξανά περάσουν την ROM χειροκίνητα για να μπορέσει να δουλέψει ο updater; Ή το πρόβλημα ήταν από την μεριά του Server;