Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ενεργοποιεί encryption η global. Μου έτυχε σε surya πρόσφατα κ η λύση ήταν να κάνω boot στο twrp. Δοκίμασε το
-
Επίσης μια λύση στην μεταφορά αρχείου που μου έχει τύχει είναι να μπεις σε twrp με την εντολή fastboot boot onomatwrp.img , δοκίμασε το
-
Επίσης μια λύση στην μεταφορά αρχείου που μου έχει τύχει είναι να μπεις σε twrp με την εντολή fastboot boot onomatwrp.img , δοκίμασε το
-
Φαινεται να μην έχεις drivers στον υπολογιστη Μπες σε twrp κ δες πώς το βλέπει στην διαχείριση συσκευών. Μπες.mount.κ κάνε Disable mtp Enable.mtp. Αλλάζει Κάτι; Edit. Το twrp το δοκιμάσανε κάποιοι κ είναι οκ σε αντιγραφή κ ρουτ οπότε το πρόβλημα το έχεις εσύ.
-
Φαινεται να μην έχεις drivers στον υπολογιστη Μπες σε twrp κ δες πώς το βλέπει στην διαχείριση συσκευών. Μπες.mount.κ κάνε Disable mtp Enable.mtp. Αλλάζει Κάτι; Edit. Το twrp το δοκιμάσανε κάποιοι κ είναι οκ σε αντιγραφή κ ρουτ οπότε το πρόβλημα το έχεις εσύ.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
ΜήνυμαΦορμάτ. Wipe/format data/yes Όχι wipe data αλλά format data που σβήνονται τα πάντα.
-
@Feygatos... τι έκανες τελικά ;;
-
@Feygatos... τι έκανες τελικά ;;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
ΜήνυμαΑν βάλεις από official xtrv θα χρειαστεί format.
-
Αναβάθμισα το twrp στο gauguin επειδή δεν μπορύσε να δει την sdcard. Δοκιμαστε το νέο που θα το βρείτε στην υπογραφή μου.
-
Αναβάθμισα το twrp στο gauguin επειδή δεν μπορύσε να δει την sdcard. Δοκιμαστε το νέο που θα το βρείτε στην υπογραφή μου.
-
Δεν έχει καμία σημασία. Διάβασε προσεκτικά το πώς το κάνεις. Σίγουρα θέλει φορμάτ...
-
Δεν έχει καμία σημασία. Διάβασε προσεκτικά το πώς το κάνεις. Σίγουρα θέλει φορμάτ...
-
Αν δεν φοβάσαι να μην χάσεις κάτι ξεκινά την διαδικασία .
-
Αν δεν φοβάσαι να μην χάσεις κάτι ξεκινά την διαδικασία .
-
η διαδικασία ειναι σχετικά απλή. Βάλε την ρομ μέσα στο κινητό χύμα μέσα στον αποθηκευτικό χώρο. Μπες σε fastboot δωσε: fastboot flash recovery onomatwrp.img fastboot reboot με το + πατημενο ( νομίζω δεν μπορείς να κάνεις boot (fastboot boot onoma.img ) σε αυτό) Μπαίνεις μέσα κάνεις install την ρομ ( νομιζω το εχεις κάνει αρκετές φορές) όταν τελειώσει η εγκατάσταση κάνε wipe/format data/yes Αν δεις κάποιο σφάλμα στην εγκατάσταση το αναφέρεις εδώ, Αν δεν μπουτάρει η ρομ ίσως να θέλει format από st…