Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
geoanto555 - - Recoveries
Μήνυμαοπως εβαλες το twrp βάλε κ εκεινο.. fastboot flash recovery onoma.img fastboot reboot ενώ κρατάς το + μπαινεις, κάνεις wipe data και reboot system
-
Περιμενε θα την βρούμε την άκρη. Χρόνο να βρούμε λίγο γιατί έχω τρέξιμο αυτές τις μέρες
-
ΜήνυμαΚαθαρα θέλει φορμάτ data και για τους 2 σας. Το 7αρη την πρώτη φορά που θα βάλεις αναγκαστικά θελεκ γιατί κρυπτογραφείται ο χώρος , όχι σε twrp κ ζητάει κωδικό το σύστημα. Έτσι γυρίζουμε σε twrp κ κάνουνε φορμάτ. Για το x3 ισχύει ότι για όλα , κάνουμε φορμάτ. Αν δεν ανοίξει βάζουμε στοκ recovery κάνουμε wipe all data , reboot system κ γυρίζουμε ξανά βάζουμε το twrp.
-
Ε δεν πιστεύω ότι θα έχουμε θέμα... Έλεος....χα
-
Παράθεση από bas13bou: “ευχαριστώ @geoanto555 θα περιμένω νέα σου καλήμερα. ” Μην κάνεις για κανένα λόγο format η wipe. Μετά δεν θα βλέπεις καθόλου τον αποθηκευτικό σου χώρο. ΕΠίσης το twrp δεν θα μπορει να ξανα κάνει format , και η λύση θα είναι να βάλεις μονο το stock + να έχεις sdcard ή fastboot rom. Απ ότι καταλαβαίνω δεν μπορεί να δει την διαδρομή των κλειδιών που αποθηκεύονται. Κάτι έχουν κάνει...ίσως προετοιμασία για την 11, ίσως και μια Μ@λ@κι@..
-
Καλημερα. Το έψαξα λίγο χθες βράδυ για το θέμα του ginkgo αλλά άκρη δεν έβγαλα. Σε μένα δεν ζητάει καθόλου μοτίβο η πιν κ αυτό είναι το πρόβλημα. Δείχνει φακέλους κρυπτογραφημένους. Όταν βρω χρόνο θα ασχοληθώ κ πιστεύω να το λύσω.
-
Λογικά θα το δω το βράδυ γιατί έχω κόσμο σπίτι και δεν,...
-
όταν μπαίνεις στο twrp σου ζητάει το pin η μοτίβο? Σαν να έχει αλλάξει τοποθεσίακαι δεν ζητάει.
-
κρυπτογράφηση ειναι στην νεα ρομ... προσπαθω να το λύσω..
-
Το βγάζει στο επόμενο boot σε twrp ετσι;
-
Αυτα συμβαίνουν σε ginkgo με την τελευταία ρομ έτσι; Κατεβάζω να δοκιμάσω
-
Αυτό σας τα βγάζει στην εγκατάσταση της ρομ η στην είσοδο του twrp.
-
@ka@ πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί αλλαγή twrp απλά απενεργοποίηση pin από την συσκευή. Ίσως να δουλεύει μόνο το μοτίβο στο twrp μέχρι να το λύσουμε αυτό. Για τα δεδομένα παίζεται. Μπορεί κ να δουλεύει σωστά χωρίς format αλλά για το καλύτερο αποτέλεσμα καλό θα ήταν να γίνει διαγραφή όλων των δεδομένων μας.
-
ΜήνυμαΚαλημερα. Λογικά θα βγει σωστή Ρομ android 11 για το monet σύντομα οπότε μπορείς να περιμένεις να βάλεις αυτή. Όπως σου είπα κ σε προηγούμενο μήνυμα μου δεν αξίζει να κάνεις downgrade σε 10 κ να αναβαθμίσεις σε 11 τις επόμενες ημέρες. Το όνομα συσκευής που βλέπεις σε σύνδεση με υπολογιστή δεν έχει καμία σχέση με το prop της συσκευής. Εκεί πιθανότατα να είναι λάθος του twrp και να μην διαβάζει το build.prop Η σωστή διαδικασία σε ένα twrp που βγήκε για δύο η παραπάνω συσκευές είναι να παίρνει το "…
-
Δεν ξέρω τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει . Μέχρι σήμερα θα έλεγα ότι είναι καθαρά drivers pc. Σήμερα όμως με ένα boot στο monet έδειξε αποθηκευτικό οπότε η τυχαίο ήταν η κάτι γίνεται με το boot. Κερνελ κ το δικό μ και του Άλεξ έχουν στοκ οπότε δεν παίζει να είναι το θέμα εκεί. Το δοκίμασεςε μετά το δικό μου να δεις αν είναι οκ ;;;
-
Μήνυμαpictures/screenshot συνηθως αναλογα το twrp. Επίσης πρεπει να εχει γινει αποκρυπτογράφηση.. Αν όχι μονο απο το με εντολη μπορεις να το παρεις..
-
Μήνυμαtwrp_monet-vangogh_MI10L-zoom_3.4.0-Η-11-12-2020 Δοκιμασε και πες μ αν ειναι να σβήσω το παλιό..
-
ΜήνυμαΣε λίγο ανεβάζω νέο twrp, βάλτο επιτόπου από μέσα ή απο fastboot.. Δοκιμασε και Pin η μοτιβο...
-
Μήνυμαvol- k power