Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Ευκαιρία να πάρεις ένα δωράκι από paypal αν πέρασαν οι 60 ημέρες. Και όταν το παραλάβεις κάνεις τον Κινέζο .

• Και εμένα παιδιά από 9/6 το ίδιο καθεστώς αλλά δεν ανησυχώ θα έρθει εντός του καλοκαιριού. Δείχνω κατανόηση λόγου πανδημίας και μέτρα λειτουργίας επιχειρήσεων από ΕΟΔΥ.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

spideman3 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από sakas1989: “δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση που αλλάζει το εικονίδιο όταν το βάζουμε για φόρτισ ” Αυτό είναι χαρακτηριστικό της china beta και δεν νομίζω ότι το ενσωμάτωσαν στην global τόσο γρήγορα. Δες Ρυθμίσεις - Allways on deslay και οθόνη κλειδώματος - Charging animation αν το έχει.

• Αν η συσκευή εισέρχεται σε λειτουργία recovery εκτός του οδηγού που σε πρότεινε ο @NasDriver δες και αυτόν: Επαναφορά τηλεφώνου με το xiaomitool και τον βίντεο οδηγό: m.youtube.com/watch?feature=share&v=20TaPFbElYc Και εδώ αν μπαίνει σε fastboot mode: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η global version δεν παρουσιάστηκε ακόμη νομίζω. Νομίζω Ιούλιο θα παρουσιαστεί οπότε μετά από λίγες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα.

• Σύνδεση μέσω καλωδίου με υπολογιστή. Αν δεν στο βλέπει κατέβασε αυτό το πρόγραμμα Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Και στην κουρτίνα ειδοποιήσεων επιλογή Μεταφορά αρχείων. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε συσκευές με android 6 και μετά δεν συνδέεται. Είναι μια άχρηστη εφαρμογή. Πες τι θέλεις να κάνεις Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

spideman3 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλησπέρα χρόνια πολλά στους μπαμπάδες. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• προβλημα με mi note 10 lite

spideman3 - - Mi Note 10 Lite (Toco)

Μήνυμα

Ότι σε είπε ο Απόστολος κάνε. Format data Επανεκκίνηση την συσκευή σε recovery twrp mode Εγκατάσταση την rom. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

spideman3 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από kostasrs: “Καλησπέρα για MI 9 υπάρχει fastboot rom και αν όχι πια να βάλω γιατί έχει μείνει το κινητό μου στο fastboot.” Δοκίμασες να πατήσεις παρατεταμένα το power ή το power+volume up ,για να μπει σε mi recovery και από εκεί να κάνεις επανεκκίνηση συστήματος? Στάλθηκε από το Lenovo TB2-X30F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από antouaa: “Καμία κλήση λίγο ίντερνετ, viber με τα χίλια ζόρια αν το μάθει! ” Μην ξεχάσεις με αυτο εργαλείο να αφαιρέσεις την σαβούρα τις google & xiaomi xiaomi-miui.gr/community/index…F-Bloatware-Removal-Tool/

• κλοπη κινητου

Μήνυμα

Δες εδώ Απενεργοποίηση κλεμμένων συσκευών κινητών τηλεφώνων μέσω ΙΜΕΙ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @gkalen ελάχιστες φορές το Mi8 εισέρχεται έτσι σε twrp mode με πάει στο Mi recovery. Ως λύση βρήκα την παραπάνω.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από rmarkos49: “ρε παιδια λιγη βοηθεια νεος ειμαι :hmm:” Λοιπόν όπως είσαι πέρασε το twrp μέσω cmd. Στον φάκελο ADB στον δίσκο C ρίξε το twrp και ονόμασε το σκέτο "twrp" Σβήσε συσκευή πατώντας παρατεταμένα το power μέχρι να σβήσει η συσκευή και ξανά βάλε την σε fastboot mode πατάς ταυτόχρονα power συν volume down. Βγάλε το καλώδιο usb από το κινητό, υπολογιστή και ξανά σύνδεσε το. Δώσε τις εντολές παρακάτω: fastboot flash recovery twrp.img Για να μπει σε λειτουργία twrp δώσε τώρα την εν…

• Πιστεύω ότι με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα είναι εντάξει. Γιατί θα το έχει για να μιλάει,sms,viber. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Magic WormHole

spideman3 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν άνοιξε δεν χρειάζεται. Καλό σου βράδυ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Περνάς drivers xiaomi Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Κατεβάζεις το xiaomi mi flash tools και εγκατάσταση MI Flash Tool - Όλες οι εκδόσεις σε ένα μέρος. Κατέβασε την τελευταία fastboot rom για RN4 MIUI 11 Global Stable ROM V11.0.2.0.NCFMIXM Released for Redmi Note 4 (Mido) Download & Feedback - Other Devices - Mi Community - Xiaomi Εδώ πως γίνεται εγκατάσταση αν δεν θέλεις να χάσεις αρχεία, εφαρμογές θα βάλεις save data στο tools Flash με το MiF…

• Πάτησε παρατεταμένα ταυτόχρονα το power+volume down θα βγει το ανθρωπάκι του android. Μετά πάτησε παρατεταμένα το power ίσως κάνει boot η συσκευή. Επίσης δοκίμασε το power+volume up ταυτόχρονα. Εκεί στις επιλογές πάτησε reboot system. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκίμασες να το κλείσεις, ανοίξει μήπως έφαγε κανένα κόλλημα. Και πες μας με ποια rom είσαι. Βάλε το να φορτίσει επίσης. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk