Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “πάλι αυτός μπροστά μου...όπου κ να πάω, παρών κ ο κουραμπιές!! ” Άϊντε να χαθείς, μπερδεύτηκα και νόμιζα προς στιγμή ότι ο @giwrgosalim παρέλαβε τον καρπουζοκόφτη!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤέλος! Συγκαλώ έκτακτο Σκουληκοδικείο. Κατηγορούμενος: @giwrgosalim Αδικήματα: 1. Άσκοπη και παραπλανητική απασχόληση Υπηρεσίας 2. Αυθάδεια κατά συρροή
-
Magic WormHole
Μήνυμα@giwrgosalim Δώσε γρήγορα λινκ νέε, γιατί αλλιώς πας για Άσκοπο Απασχόληση της Υπηρεσίας, if you know whata mean...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παρόν!! ” Ατενώς! Πελατεία δεν έχουμε ακόμα!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “Εκεί ο καθένας έλεγε το κοντό του και το μακρύ του και ενώ ήταν λάθος δεν δεχόταν υποδείξεις υποστηρίζοντας πως: "Τοσα χρόνια έτσι το κάνω εγώ, εσύ θα μιλήσεις σε εμένα;" ” Για στείλε ένα λινκ, γιατί ξεμείναμε από πελατεία.... Γρήγορα, για να βαρέσω προσκλητήριο επιλέκτων στελεχών!
-
Παράθεση από doctor13: “Εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος δεν έχω tracking & έχω ενημερώσει & την τράπεζα μου. ” Δεν την ενημέρωσες μόνο....έκανες κι αμφισβήτηση χρέωσης. Γιατί? Για να "μαλώσει" η τράπεζα τον Ντουάγκη? Το τελευταίο μήνυμα (αν και πρώτη φορά το συναντώ), μου λέει ότι τώρα πια το ΠΠ πάει πάσο και το λόγο παίρνει η τράπεζα, για να σε πληρώσει (αν και εφόσον...) Πλέον, ή εμμένεις στην αμφισβήτηση της χρέωσης και πας δια της τραπεζικής οδού ή ακυρώνεις την αμφισβήτηση, όπως σε ενημερώνε…
-
Magic WormHole
Μήνυμα...και φαντάσου να έλεγε "κινέζα και νιγηριανή!"
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “Ξανθια ή μελαχρινή για κάνει αντίθεση ” Μιξ! Εδώ είναι το χρήμα!!
-
Παράθεση από sso: “Λέω αν πειράζει να τις δώσουμε από μόνοι μας, χωρίς να τις έχει ζητήσει ακόμα. ” Δεν σου ανοίγει καν τα πεδία των επισυναπτόμενων αρχείων. Για ποιο λόγο να το κάνεις με "ανεπίσημο" τρόπο, αφού αν δεν απαντήσει (που σιγά μην απαντήσει ο Δάσκαλος) τότε το θέμα κλείνει γρήγορα και αναίμακτα;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Σύμφωνα με το ποδοmanual στο αριστερό πόδι είμαι οριακά Ελληνίδα και στο δεξί εντελώς Αιγύπτια ” Πού είναι το λάθος? Δεν βλέπω κάτι!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “Τα δάχτυλα των ποδιών δείχνουν την καταγωγή Το ήξερες; - Τα δάχτυλα των ποδιών αποκαλύπτουν... την καταγωγή μας! | Newsbomb ” Μούφα άρθρο.... Εδώ είναι το σωστό! (Hidden Content)
-
Για την τεχνητή, δεν αμφιβάλω καθόλου, με τη φυσική ορισμένων δεν βλέπω φως...
-
Παράθεση από sso: “Αν όταν μετατρέπουμε το disute σε claim βάλουμε και το λινκ για το unboxing video, photos, Order confirmation κλπ, υπάρχει πρόβλημα ” Στη φάση αυτή δεν ζητάει τις αποδείξεις σου. Δίνει 10 μέρες προθεσμία να απαντήσει ο πωλητής. Αν δεν απαντήσει καθόλου, καθάρισες. Αν απαντήσει, τότε στέλνεις ότι θέλεις (βίντεο, φωτο κλπ)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, που είναι πιο μεγάλο από τ άλλα?? ” Όταν το δεύτερο δάχτυλο είναι μεγαλύτερο από τα άλλα, ξέρεις τι λένε; Ρίξε μια ματιά.... Παράθεση από zt654: “Ποιά άλλα εννοείς; ” Εσύ ρε γατάκι, μυαλό δε βάζεις.... Καλή τύχη....