Διαφήμιση

[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop

• Ολοκληρώθηκε
    • Σημαντικό
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H nikolas_v έγραψε:

Το μειλ της επιβεβαιωσης της αγορας του ντουανγκ ειχε μπει στα ανεπιθυμητα, και μετα απο καποιες μερες σβηνεται. Και τωρα δε μπορω να το βρω.
      Τι email εχεις?Δεν έχει επαναφορά διαγραμμένων?

Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Γιώργο, το παιδί είπε ότι πήγε στα ανεπιθύμητα... δεν νομίζω ότι μπορεις να το επαναφέρεις από εκείνο το μέρος..από ότι καταλαβαίνω gmail θα έχει..

Ο/H vrs5 έγραψε:

Ο/H nikolas_v έγραψε:

Εγω εχω αλλο προβλημα! Το μειλ της επιβεβαιωσης της αγορας του ντουανγκ ειχε μπει στα ανεπιθυμητα, και μετα απο καποιες μερες σβηνεται. Και τωρα δε μπορω να το βρω. Θα βασιστω στο οτι δεν μπορει να πληρωσα 88€ για ενα καλωδιο;;
      ''ειχε μπει στα ανεπιθυμητα'' που σημαινει οτι το ειχες δει; Μηπως το μετεφερες;''μετα απο καποιες μερες σβηνεται'' ενα μηνα τουλαχιστον, εχει περασει ενας μηνας απο την παραγγελια σου; Δυσκολο ..
      ''Αλλους'' συνδεδεμενους λογαριασμους δεν εχεις; Μηπως ειναι εκει;

Το διαβαζα απο τα ανεπιθυμητα! :D
    • @nikolas_v
      Σε άφηνε το hotmail να το διαβάσεις;
      Συνήθως δεν φορτώνει σωστά στα ανεπιθύμητα ;)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος δεν έχω tracking & έχω ενημερώσει & την τράπεζα μου.
      Λοιπόν άνοιξα dispute 22/05 & ενώ είχα ήμερομηνια έως 11/06 η υπόθεση έκλεισε φωτ. 1 . Ο πωλητής δεν απάντησε .
      Πηγαίνοντας όμως στα open cases δείχνει την φωτ 2 .
      Πατώντας στο view δείχνει την φωτ. 3 .
      Μπορεί να βοηθήσει κάποιος για το επόμενο βήμα ?
      Images
      • Screenshot_2017-06-05-22-12-06-305_com.android.browser.png

136,65 kB, 1.080×1.920, viewed 84 times
      • Screenshot_2017-06-05-22-14-11-812_com.android.browser.png

130,84 kB, 1.080×1.920, viewed 90 times
      • Screenshot_2017-06-05-22-15-10-679_com.android.browser.png

172,74 kB, 1.080×1.920, viewed 91 times
    • Διαφήμιση
    • Ωπα ώπα ή την τράπεζα ή το paypal. Ποτέ και τα δύο μαζί. Πρώτα ξεκινάς από εκεί που έγινε η συναλλαγη, δηλ. το paypal και αυτό θα βρει άκρη. Μόνο αν δεν σε δικαιώσει το paypal θα μπλέξεις την τράπεζα σου. Μην το ρισκάρεις να χάσεις την υποστήριξη του paypal.
    • Ο/H doctor13 έγραψε:

Εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος δεν έχω tracking & έχω ενημερώσει & την τράπεζα μου.
      Δεν την ενημέρωσες μόνο....έκανες κι αμφισβήτηση χρέωσης. Γιατί? Για να "μαλώσει" η τράπεζα τον Ντουάγκη?

Το τελευταίο μήνυμα (αν και πρώτη φορά το συναντώ), μου λέει ότι τώρα πια το ΠΠ πάει πάσο και το λόγο παίρνει η τράπεζα, για να σε πληρώσει (αν και εφόσον...)

Πλέον, ή εμμένεις στην αμφισβήτηση της χρέωσης και πας δια της τραπεζικής οδού ή ακυρώνεις την αμφισβήτηση, όπως σε ενημερώνει και το τελευταίο μήνυμα.
    • Ο/H doctor13 έγραψε:

Εάν μπορεί να βοηθήσει κάποιος δεν έχω tracking & έχω ενημερώσει & την τράπεζα μου.
      Λοιπόν άνοιξα dispute 22/05 & ενώ είχα ήμερομηνια έως 11/06 η υπόθεση έκλεισε φωτ. 1 . Ο πωλητής δεν απάντησε .
      Πηγαίνοντας όμως στα open cases δείχνει την φωτ 2 .
      Πατώντας στο view δείχνει την φωτ. 3 .
      Μπορεί να βοηθήσει κάποιος για το επόμενο βήμα ?

Από τα screenshots πάντως φαίνονται 2 υποθέσεις με διαφορετικά id, η μια ανοικτή και η άλλη κλειστή.

Στο έχω πει άλλες δύο φορές πριν, θα στο πω ακόμα μια. ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ PayPal να σου πούνε από πρώτο χέρι τι συμβαίνει ακριβώς και τι μέλι γενέσθαι με την υπόθεση σου από εδώ και πέρα! Εμείς ότι και αν σου πούμε είναι εικασίες γιατί η περίπτωση σου είναι λίγο διαφορετική από τα συνηθισμένα επειδή έμπλεξες και την Τράπεζα.

Εγώ μια περίπτωση έχω διαβάσει όπου άτομο άνοιξε υπόθεση για unauthorized transaction αλλά δεν ξέρω αν είναι παρόμοια περίπτωση με τη δική σου Γιατί δεν είχε εμπλέξει Τράπεζα.

Από αυτά που σου λέει προς το παρόν δεν είναι να κάνεις κάτι ακόμα, θα περιμένεις νεώτερα από PayPal. Πάντως τα χρήματα δεν θα τα χάσεις, ίσως λίγο ταλαιπωρηθείς, αλλά θα τα πάρεις είτε από PayPal είτε από την Τράπεζα. Αλλά πάρε ένα τηλέφωνο να σου πούνε ακριβώς τι συμβαίνει.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Ο/H Thracia έγραψε:

@nikolas_v
      Με αφηνε, τα παλια τα χρονια!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nikolas_v έγραψε:

Ο/H Thracia έγραψε:

@nikolas_v
      Με αφηνε, τα παλια τα χρονια!
      Οκ,πάσο αν το ήξερες από αρχαιοτάτων χρόνων! :mrgreen:
    • Η είδηση είναι ότι υπάρχουν ακόμα χρήστες του hotmail. Η ότι δουλεύει ακόμα.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Η είδηση είναι ότι υπάρχουν ακόμα χρήστες του hotmail. Η ότι δουλεύει ακόμα.
      ?( ?( :P
    • Διαφήμιση
    • Πήρε κανένας από μας τα λεφτα του πίσω από το ππ; Αντε να ακούσουμε κανένα καλό νεο..

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk