Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πληροφοριακά, η διαδικασία αμφισβήτησης χρέωσης πιστωτικής της Πειραιώς, από την ημέρα της αναφοράς μου έως την ημέρα της επιστροφής των χρημάτων, διήρκεσε περίπου 2,5 μήνες, (συνοδευόμενη με αλλαγή κάρτας, φυσικά) σε οφθαλμοφανή περίπτωση, που δεν μου ζητήθηκε κανένα επιπλέον αποδεικτικό στοιχείο των λεγομένων μου. Στην περίπτωση του Δάσκαλου Ντράγκι, θεωρώ ότι αυτή η κίνηση (η αμφισβήτηση χρέωσης) είναι η πλέον άστοχη, αφού σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για υποκλοπή στοιχείων κάρτας ή μη εξουσ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ψυχική μας οδύνη, πόσο??? ” "Ηθική βλάβη" λέγεται. Μη δίνεις λαβές σε ψιψινάκια να βγάζουν γλώσσα (άσχετα που είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν μυρωδιά απ΄τη διαφορά)
-
Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
Xstos - - Yi Ants Camera
ΜήνυμαΜε app 4.1.26 και firmware 3.0.4.20 (τελευταία δηλαδή) όλα δουλεύουν καλά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣυγκάλεσε έκτακτο Ιατρικό Συμβούλιο ΧΤΕΣ!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “μαντέψτε ποιος φανατικός σερβαϊβορας μου το στειλε!! ” Πες μας καλύτερα γιατί το έστειλε ΣΕ ΣΕΝΑ!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EGW4321: “αν ψάχνεις να βρεις που ανήκεις στο συγκεκριμένο νήμα και τι είσαι να μας το πεις να βοηθήσουμε ” ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!! Γι' αυτό ακριβώς είμαστε εδώ, με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό! Και πάλι μπράβο!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕννοεί μάλλον ότι ξενερώνει από την αναμονή για το ξεκούτιασμά σου...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Και συ τέκνον Βρούτε !!!!!! ” ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ! Εδώ μέχρι και άβαταρ έγινες και παραπονιέσαι!? Παράθεση από demakhs: “Το unboxing του αρχισκλικοεπισκόπου, μεταφέρεται για Σάββατο βράδυ, βαριά Κυριακή μεσημέρι. ” "Καράβι που αργεί να 'ρθει, σκ@τά είναι φορτωμένο" Τα υπόλοιπά σου είναι papaya Νέας Γουινέας.... Παράθεση από Thracia: “Εσυ ουτε το paypal δεν θα προλάβεις, θα εχει κλείσει και αυτό ” Λες σ' αυτούς να έχει πουλήσει κανένα οικοπεδάκι ο Ντράγκης??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Θα το κάνουμε πολυμετοχικό και αυτό! ” Μου παραχωρείτε την πώληση εισιτηρίων; Ένα δρομολογιάκι μόνο και μετά εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Δάσκαλος Ντράγκης! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/37760/ =============== Ιουν 1st 2017, 10:02pm =============== Ωραίο άβαταρ Αράχνια @spideman3 !! Από σήμερα και μέχρι αλλαγής του μπορείς και επισήμως να αποκαλείσαι "Νίκος (Ταπεινός-Κατατρεγμένος-Καταφορνεμένος-Αδικημένος) Ξανθόπουλος"
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Μπρελόκ έχει ” Αγόρασες το Blue Star Κως; Είχε δώσει καπάρο ο @demakhs, ΠΑΑΑΑΑΑΛΙ την πάτησε;;!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Έφτασε ο φάκελος ” Τυχερέ! Εσένα φαίνεται να έχει μέσα ολόκληρη μπαλαντέζα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Εγώ μονο για την 50χρονη χήρα διαβασα. Υπάρχει καποιος που διάβασε κάτι άλλο; ” Καν'το λίγο πιο δύσκολο ντε: Μαντέψτε ποιός/ποιοί διάβασαν κάτι άλλο... ΜΗΝ ποντάρετε στον Κουραμπιεδάκο @takisfrag , το κουπόνι τον δίνει 1,10 και πάει για απόσυρση...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “τους κουραμπιέδες ξέχασες!!! ” Ορθόν. Ληγμένους κουραμπιέδες.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ολοι χαλουβάδες γίνανε....σερβάιβορ.... ” τι χαλουβάδες, τι @ssoδες, τι @spideman3αδες..... Πλήρης απογοήτευση...... σκ@τά δηλαδή.......
-
Στην δική μας περίπτωση, που παραλάβαμε άλλα αντί άλλων, μάλλον το σημαντικότερο είναι το βίντεο, δηλαδή να φαίνεται ευκρινώς ο αριθμός αποστολής, ότι ανοίγει εκείνη τη στιγμή, το περιεχόμενο κλπ. Αν κάποιος προνόησε και κράτησε και screenshot της παραγγελίας, τότε ακόμα καλύτερα. Ούτε σε μένα έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση, αυτή είναι η πρώτη μου σκέψη.