Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “πάντως εμείς τον εντοπίσαμε τον μπανιαρισμένο... ...εμείς σημάναμε συναγερμό... ...δεν το εκτιμάει κανείς αυτό... ...οι αρχηγοί θα μπορούσαν να κοιμούνται άνετοι και χαλαροί αφού υπάρχουμε εμείς με τεντωμένα αντανακλαστικά... ...δεν το προτιμούν...ας βαράνε αυτοί σκοπιές λοιπόν... ” Αυτές οι δηλώσεις γιατί περάσαν ντούκου τόσες ώρες?? Πού είναι τα εύσημα, πού είναι η ηθική αμοιβή?? Για να κάνουμε ταμείο των πεπραγμένων της Σκουληκοαστυνομίας, τις τελευταίες μόνο ημέρες: 1.…
-
Παράθεση από Bodai: “Να προσέξουμε όμως, ώστε ακόμα και αυτός που την κάνει 1η φορά την διαδικασία, να την κάνει κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξει καμία τρύπα/έλλειψη που να γίνει αιτία κατάπτωσης του Claim. ” Αυτό ακριβώς είναι το ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ, να μην βρει τυπικά πατήματα το ΠΠ να απορρίψει αιτήματα και χαθούν χρήματα άδικα.
-
αλλη γνωμη
Xstos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣτο εν λόγω νήμα, ο φίλτατος επιλέγει τέρμα ή σέντρα?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “γκέις εντ γκέισα! ” Ένας γκέις?? =============== Μαι 31st 2017, 12:33am =============== Παραδίπλα έχουμε χειροφρενιές και πατιλίκια, πάμε για νέα Εθνική ταπείνωση.... αλλη γνωμη
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@Xstos Τι πάρτι έγινε σήμερα το απόγευμα και το χάσαμε? ” Έφτασαν οι τούρκοι στα Κάτω Πατήσια κι εμείς πίναμε φρεντοτσίνο.....!! Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
αλλη γνωμη
Xstos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚι εγώ μαζί στη λίστα των αγωνιούντων..... Περιμένουμε "συνάδελφε"!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “"τις παντοφλίτσες σου και ύπνο". ” ΜΟΝΟ στο χωριό σου κοιμούνται με τις παντόφλες και ενίοτε με τα τσαρούχια...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧαλόου του εβρυμπάντυ! Έχασα το πάρτυ που μου αναλογούσε να χάσω! Φακ.... Βγαίνω παραπονούμενος για το μπάν στον "συνάδελφο", γιατί εμείς οι κουρασμένοι από τη μέρα χάσαμε την βραδινή μας ψυχαγωγία. Ούτε μεζεδάκι δεν πήραμε, ούτε καν μυρωδιά....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “Ο @demakhs όμως σε άλλο επίπεδο, και rerund και τηλεφωνακι για τα πιτσιρίκια και χωρίς τελωνείο... Τυχαίο;;; Δεν νομίζω.. ” Σε ποιό σινεμά έπαιξε αυτό?!??!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από giwrgosalim: “Στη χειρότερη δλδ να παραλάβεις κανένα leagoo. ” Μάλλον. Οπότε στη χειρότερη και refund και τηλεφωνάκι για τα πιτσιρίκια. Not bad ε?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧώρισα στην μπάντα ένα 50αρι και με τα ρέστα κερνάω παγάκια...!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο δικό μου πόσο πληρώνει ρε μάστορα??!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜόνο εγώ θα παραλάβω τηλέφωνο τελικά??? Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 29/5/2017, 03:10:14 ΚΔ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 28/5/2017, 13:30:35 Κ.Α.Τ. ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) 28/5/2017, 11:22:39 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 23/5/2017, 08:30:17 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ 22/5/2017, 16:30:17 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 22/5/2017, 09:35:38 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜήτσο, το κουτί είναι από iphone 5 και είναι συλλεκτικό πλέον. Βγάλ'το στο ebay, θα πιάσει αρκετά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Miyagki: “Πωλειται καλωδιο 300€ κατω του κοστους.. ” Με ενδιαφέρει, αν κάνεις 2-3 δόσεις. Στείλε μου ΠΜ.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒλέπω την Έξοδο του Μεσολογγίου να ωχριά μπροστά στα γεγονότα των προσεχών ημερών.......
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Η πρώτη αποκλειστική φωτογραφία από το unboxing του Μήτσου Κώτσου @demakhs (Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από clonan: “Ηδη 'εφυγαν τα πρωτα πακέτα σε καρύδα ” Ασ'τα σάπια που ξέρεις, αυτά μας τα' παν κι άλλοι ...