Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΝα ξαναπάς εκεί που ήσουν!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Πάντα πάω για ύπνο λίγο μετά τον Άλεξ.. ” τον ...ακολουθείς, δηλαδή....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Τα μαρούλια τάχεις για κάποιο λόγο τόσο αραιά; ” Ναι! Γίνονται μόνα τους σαλάτα, υπεραυτόματα....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ο λαός Απαιτεί Ρίξτε ban Στο γατί ” Τι έκανε ρε το δύστυχο το γατί; Ούτε μια ανθυποκίτρινη κάρτα δεν έχει. Εγώ προτείνω να θεσμοθετηθεί το πακιστανικό αυτομαστίγωμα, just in case αυτοκριτικής.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Πιο πολύ ο τρόπος, όπως πολύ σωστά επεσήμανες κι εσύ! ” Απλά (αυτό)επιβεβαιώνω ότι δεν ήμουν μόνο εγώ σ' αυτο το συννεφάκι...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Σκληκοπιγκουινα ενωμένα ποτέ νικημένα!!! ” Το 'νοιωσες κι εσύ αυτό, ε?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Φονιάδες...των σκλη-κιών... Α-με-ρι-κά-νοιιιιι ” Τρε μπανάλ, όπως η Αλλαγή....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜα δεν κρατιέμαι! Είμαι πληθυντικός όπως το σύμπαν...!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαAnomaly(/οι) όλου του κόσμου ενωθείτε!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Εσύ @Xstos τι δουλειά έχεις με αυτούς? ” Ρε φίλε, ψέματα δεν μπορώ να πω! Το συγκεκριμένο ζήτημα με έχει απασχολήσει τελευταία, δεν κρύβω μάλιστα ότι έχω δεχθεί επανειλημμένως τιμητικές προτάσεις, αλλά δυστυχώς δεν τα βρήκαμε στα προαπαιτούμενα swaps. Η αλήθεια είναι πως το βασικό που με κρατάει μακρυά σας είναι ΕΚΕΙΝΟΣ. Εκείνη η γραφική καρικατούρα, με το λοφίο του Βοναπάρτη, που "αυτο-" τα πάντα. Ίσως, πολύ νωρίτερα απ'αυτό θα έχω ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Βόρεια Κορέ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο τελευταίο τσάμπα το πήρε σεσημασμένος τσαμπατζής (με δώρο τη γνωστή Μάντρα...)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Άτιμη ΔΕΗ, μ έσωσε κ πρόλαβε κ τράβηξε την 500-ρου!! ” Τι βάζουμε μωρέ στο αυτόματο ποτέ τη ΔΕΗ ωρέ?!?! Μάνα-μάνα......!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από sso: “Άνθρακας ο θησαυρός!!! ” Έχεις πληροφορία ότι πλήρωσε τελικά???
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “αλλά όντως ήταν εκτός θέματος(εκει μέσα μόνο ρίχνεις σπατουλαριστα συγχαρητήρια) ” Αυτό από πού προκύπτει? Το λέει κάποιος "νόμος" ότι τα συγχαρητήρια είναι με 3,6 ή 14 λέξεις? Βρήκες εσύ κάποιο μήνυμα εκτός κλίματος? Δηλαδή, τι είναι πιο οφ, το να συγχαρώ την Ειρήνη με χιούμορ ή το να πεταχτώ εκεί μέσα και να ρωτήσω "ποιά Ρομ να βάλω"? Εσύ πιστεύεις ότι στην δεύτερη περίπτωση, θα πεταγόταν κάποιος από τους "ιθύνοντες" να φωνάζει για "εκτός θέματος" και να απειλεί? (ουα…