Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δάσκαλε... ναι .. συμφωνώ...
Δεν πιστεύεις όμως ότι ο συγκεκριμένος το παρακάνει μερικές φορές?/
Μιλατε λιγο πιο σιγά μην μας ακούσει..
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Εγώ δεν έχω πάει θέση ακόμα στα όσα έχουν συμβεί μόνο και μόνο για κάποιον λόγο που προς το παρόν μου διαφεύγει ελπίζω να επανέλθω όμως μετά από 150 μυνήματα !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
αλλά όντως ήταν εκτός θέματος(εκει μέσα μόνο ρίχνεις σπατουλαριστα συγχαρητήρια)
Βρήκες εσύ κάποιο μήνυμα εκτός κλίματος?
Δηλαδή, τι είναι πιο οφ, το να συγχαρώ την Ειρήνη με χιούμορ ή το να πεταχτώ εκεί μέσα και να ρωτήσω "ποιά Ρομ να βάλω"? Εσύ πιστεύεις ότι στην δεύτερη περίπτωση, θα πεταγόταν κάποιος από τους "ιθύνοντες" να φωνάζει για "εκτός θέματος" και να απειλεί? (ουαου, μα τι απειλή! τυφεκισμός!)
Ξέρεις επίσης, ίσως καλύτερα από πολλούς άλλους, ότι εδώ και πολύ πολύ καιρό ο χαβαλές γίνεται αποκλειστικά εδώ μέσα, με ελαχιστότατες εξαιρέσεις, όπως το θέμα της Ειρήνης και το άλλο του Νας "πήρε βατραχοπουλάδα". Σωστά?
Οπότε, 9, 19, 29 χιλιάδες μηνύματα πλάκας ας έχει γράψει ο Δημήτρης, ήταν σε λάθος τόπο? (μιλάω πάντα για την συντριπτική πλειοψηφία φυσικά).
Επιμένω και το λέω τρίτη φορά:
ότι "αμάρτημα" κι αν έχω κάνει εγώ, εσύ, αυτός, αυτή και τα μυστήρια
το στυλ επικοινωνίας-παρατήρησης "τσοπάνης-τσοπανόσκυλα-πρόβατα" εσύ το θεωρείς πρέπον, τουλάχιστον? -
δε χρειαζότανε, takis-delay, διευκρινηση γι αυτό.
μέχρι να τα βάλεις σε μία τάξη, θα έχει ξεκινήσει και θα έχει ολοκληρωθεί και ο 4ος παγκόσμιος, γιατί ο 3ος, μόλις έλαβε τέλος!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Δεν μπόρεσα να πω μια καλημέρα για αυτό καλό μεσημέρι. Στεναχωρημένος από την αποχώρηση της Λάουρας μεγάλο πλήγμα στην καθημερινότητα μου, ωχ μπερδεύτικα αυτό είναι το σωστό: σήμερα έπεσα δουλειά...!!
Βρε αχρείε αρχισκούληκα αν κάνεις και αυτό τζάμπα κινητό RESPECT.
Και τώρα το μαγκαζίνο μας:
Survivor: Αποχώρησε η Λάουρα Νάργες! | E-Radio.gr Viral
Ο 20χρονος Ελληνας που βγάζει εκατομμύρια ταξιδεύοντας στην α' θέση των αεροπλάνων [εικόνες] | iefimerida.gr
Οι πρώτες δηλώσεις της Λάουρας Νάργες μετά την αποχώρησή της
Το πρώτο Xiaomi smartphone της σειράς Mi επίσημα στην Ελλάδα
Συγκινητική φωτογραφία: Μαϊμού θρηνεί με απελπισία το «νεκρό» μωρό της
tromaktiko: "Mokase": Η πρωτοποριακή θήκη κινητού τηλεφώνου που φτιάχνει… καφέ
tromaktiko: Οταν ο Μεταξάς έκαιγε χιλιάδες βιβλία μπροστά στον Λευκό Πύργο -
Καλά ρε λίγο σας άφησα και μου το διαλύσατε το μαγαζί;
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Καλά ρε λίγο σας άφησα και μου το διαλύσατε το μαγαζί;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Βρε αχρείε αρχισκούληκα αν κάνεις και αυτό τζάμπα κινητό RESPECT.
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
μπορεί κάποιος να μου εντοπίσει τον ηθικό αυτουργό: Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro εδώ????????????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0