Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Xstos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Εντάξει, θα κάνουμε και εκεί καμιά φορά χαβαλέ...δεν λέω.. Πάντα όμως να ξέρουμε που να σταματάμε.. ” Ρε Γιώργο, ειλικρινά και επειδή σε θεωρώ ....πολλά πράγματα, που δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούν εδώ κι επειδή εκτιμώ απεριόριστα στη γνώμη σου, θες να εξηγήσεις πού και ποιά ήταν η υπερβολή στο θέμα της Ειρήνης, σε ένα θέμα, όπως ακριβώς το περιέγραψε πριν λίγο ο @sso ? Απ'την άλλη μεριά, αν χρειάζεται, εγώ είμαι διατεθειμένος να το κάνω, για τα γραφόμενά μου, κυρίως π…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ, παιδιά, συμφωνώ σχεδόν με όλες τις απόψεις και φυσικά και αυτές των συντονιστών. Με το μόνο που διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ, το θεωρώ απαράδεκτο και ήταν αυτό που προσπάθησα "γλυκά" να τονίζω (ανεπιτυχώς), ήταν μόνο ένα γεγονός: Ο τρόπος (ύφος/τόνος/λεξιλόγιο κλπ) που χρησιμοποιήθηκε για τις παρατηρήσεις, ασχέτως αν τελικά αυτές ήταν βάσιμες ή όχι. Αυτό και μόνο είναι που προσωπικά δεν μπορώ να αποδεχθώ και να ανεχθώ για τον εαυτό μου. Ρέπω επικίνδυνα προς τη "σεντονοσυγγραφή", γι'αυτό δεν θέλω να συνεχ…

• Ήρθε η ώρα για βραδινή προσευχή και κατάκλιση, όμως της προσευχής προηγείται εξομολόγηση. Αγαπημένε μας @MIUI_ART, μιας κι ο υποφαινόμενος συμμετείχε σε αυτό που εσύ εδώ ονόμασες "χαβαλέ" θα ήθελα να προχωρήσω στην εν λόγω "εξομολόγηση", από εσωτερική και μόνο ανάγκη. Με αφορμή τα λεγόμενα άλλου φίλου, χαρακτήρισες τα εδώ γραφόμενα ως "ξέσπασμα χωρίς αναστολές και περιορισμούς", πράγμα που δεν μπορώ να καταλάβω από που πηγάζει. Όσο μπορώ να κατανοήσω την ελληνική, σε 68 αναρτήσεις δεν αντελήφθην…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Εκεί κινδυνεύεις κι εσύ!!! ” έχασα το λινκ σου, αλλά εν πασει περιπτώσει, vivere pericolosamente!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ συμφωνώ απόλυτα με την καινούργια μας mod και προφανώς με το σκεπτικό της. Σήμερα βέβαια έχασα μερικά επεισόδια των Σκουληκομαχιών, μιας και μετά από μια μεγάλη και δύσκολη μέρα, μπήκα να πάρω "δόση" της αγαπημένης μας πλέον συνήθειας. Μάλλον προηγήθηκε κάτι που μου διέφυγε, γιατί εγώ όσο διάβασα δεν είδα κάτι ασυνήθιστο, διαφορετικό ή "περίεργο", απ' ότι κάθε μέρα. Μάλιστα, στο ποδοσφαιρικό section της κουβέντας, δεν μπορώ να μην το παραδεχθώ, έσκασα στα γέλια, ΌΧΙ με το θέμα, αλλά με τον τ…

• Μπορώ να μιλήσω ή δεν θα διεξαχθεί διάλογος?

• Magic WormHole

Μήνυμα

@clonan Ρε συμφοιτητή, σε πάω τρελά, είσαι ο άνθρωπός μου!

• Θα είναι χρήσιμη αυτή η άποψη.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Και πιο κάτω πέσαμε.. ” Ουουουου! Μέχρι "συμφωνίες" πρωτεφηβικής ηλικίας "ή θα διαβάσεις ή θα σε κάνω μπάνιο"...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έχασα καμιά 15αριά σελίδες και ξαφνικά ανακαλύπτω ότι πέσαμε στα Μνημόνια.... Άντε, καληνύχτα..........

• Το θέμα της τόσο χαμηλής τιμής εξηγείται, βάσει του γεγονότος που ανέφερε πιο πάνω ο GR-Macedon. Λέγεται "grey market" και είναι σύνηθες φαινόμενο στην αγορά αρκετών (ακριβών) προϊόντων. Προφανώς μιλάμε για γνήσια, τα οποία όμως δεν έχουν "ακολουθήσει" τον επίσημο εμπορικό δρόμο και για το λόγο αυτό δεν έχουν δεχθεί όλες τις τιμολογιακές επιβαρύνσεις (πχ, κέρδος μεσαζόντων, υπεραξία εγγύησης κλπ). Φυσικά, στην περίπτωσή μας, του duangtop, αυτή η εκδοχή ισχύει μόνο εάν και εφόσον τα τηλέφωνα είνα…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Μιας και είσαι πίγκου άρα κυβερνητικός κάνε εγγραφή στην κλαδική των mod ” Α μπράβο! Παραδίπλα πήρα και την τελευταία απαραίτητη συστατική επιστολή.... =============== Μαι 10th 2017, 12:09am =============== Παράθεση από Thracia: “Στο ενυδρείο του Τακη; ” Του Τάκη είναι κολυμπήθρα ρε!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Ακόμη δεν βγήκες από την Θαλασσα,έφτασες εκεί; ” Μα στη θάλασσα βρίσκεται το μοντεράδικο, άλλο που εσείς δεν το έχετε πάρει χαμπάρι!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Οκ. Τη μέρα που θα γίνω mod. Θα είναι το πρώτο ποστ στη σελίδα των συγχαρητηρίων μου. Δεσμεύομαι δημοσίως!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Θα είναι καλο ξεκάρφωμα! ” Άκου λέει!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Καλοκαιρη έρχεται μήπως προτιμάει κανενα banακι; ” Αν είναι για το ποδαρικό, να θυσιαστώ ρε παιδί μου!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το' φτιαξες το κομπιουτερ?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “Κανονικά 6 κίτρινες 2 αγωνιστικες ημέρες εκτός worm Thread ” Λογικό. Περιμένουμε με ανυπομονησία να θεσμοθετηθεί!