Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Χρόνια σας πολλά και καλά!

• Magic WormHole

Xstos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλησπέρα σας και καλή βραδιά. @George Kaggelaris Καγκελάριε δώσε λίγη ίνφο βρε σατανά: ώρα περίπου, ΗΜΕΡΑ κλπ @MarkosVL Αυτό πάλι με τη Φέγενορντ, πώς το έπαθες εσύ βρε πουλάκι μου? Είχες τίποτα ενοχλήσεις, συμπτώματα?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Δεν κατάλαβα ποιόν περιέγραψες, η μνήμη μου δεν με βοηθάει, δεν το λέω ειρωνικά. Τα υπόλοιπα, αλήθειες είναι, μισές μεν, ποσοτικά, αλλά αλήθειες. Ξέχασες όμως να εξηγήσεις το ανελέητο κυνηγητό το Άλεξ πριν 3 χρόνια, που έγιναν αγιογραφίες σήμερα. Για τα επεισόδια που λες, δεν ξέρω ποιό ήταν το νταραβέρι σας. Αυτά είναι μεταξύ σας, των ποντίων. Εγώ, που έχω την πιο ανύπαρκτη διοίκηση, δεν περιμένω τίποτα από κανέναν, αλλά τελικά δεν έχω καταλάβει εσείς τι ακριβώς θέλετε: μια κούπα, με κάθε τρόπο …

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Τουλάχιστον δεν έκανε την εμφάνιση με αθλητικό παπούτσι, παντελόνι και φόρμα επάνω. ” Όπως;

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Μάλλον ο άνθρωπος θα έχει κάποια επιχείρηση και θα φοβήθηκε μην έχει κάποιο ατύχημα με το ρεύμα!!!!!!!! ” Μήπως σήμερα του βγήκε το εφάπαξ από την "Ιβάν Ξανθόπουλος-Ταπεινός-Καταφρονεμένος Α.Ε." και είπε να κάνει το γαλί?

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35972/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35973/

• Magic WormHole

Μήνυμα

forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35971/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “πονάν τα παλικάρια ορε ” Πονάνε ρε Χρήστο, γιατί Κυριακή μεσημέρι θέλω φαϊ και μετά γήπεδο, αλλά οι "επενδυτές" το απαγορεύουν, για δικούς τους λόγους ο καθένας: Άλλος, από "καββουρίαση", άλλος από "φαταουλίαση", άλλος από "νεοπλουτίαση".

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Φήμες επίσης λένε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα είναι προσεχώς ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού καναλιού MEGA και την εταιρείας ΠΗΓΑΣΟΣ εκδοτική. ” Πωπω, τι περιέγραψες τώρα ρε φίλε!! Πληροφοριακά, ο Άκης αποφυλακίστηκε, αν ψάχνετε αντιπρόεδρο.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Όχι και μας πονάει το κύπελλο του ΠΑΟΚ, που η τροπαιοθήκη του έχει μέγεθος παπουτσοθήκης και στη λίστα των πρωταθλημάτων κυνηγάει τον Άρη, της Γ' εθνικής. Κωμωδία είναι η κλοπή αλλά τουλάχιστον οι οπαδοί της ομάδας μου δεν την γουστάραν ποτέ και γι'αυτό πολλές χρονιές ήμουν πρώτος στη βαθμολογία αλλά έπαιζα με 1800 κομμένα εισιτήρια. Άντε, του χρόνου και πρωτάθλημα, αν και ως γνωστό, κάτω από τα Τέμπη σας πιάνει ένα τρακ, μια αμηχανία.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Με συγχωρείτε λίγο αλλά δεν μπορώ τώρα πανηγυρίζω. ” Φήμες λένε ότι θα πραγματοποιηθεί κοινή φιέστα με το Νότιο υποκατάστημα, για να σας έρθει φθηνότερα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ήμουν στον τελικό ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, το 2014, τότε που 20.000 άνθρωποι διέσχισαν την μισή Ελλάδα χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Ξέρουμε γιατί, δεν χρειάζονται αναλύσεις και μεταπτυχιακά. Φέτος, ποιός, αλλά κυρίως με ποιούς σκοπούς, επέμενε σε θέματα "εντοπιότητας"?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ζωντανά τώρα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: Μπέος: ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΤΡΟΠΑ. ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? Αξίζουμε μέχρι και να μας αφαιρέσουν την υπηκοότητα αυτού του κράτους.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Krasdimi: “παντως ρε πουστη μου ωραίος ο χαβαλες...αυτοί που μαχαίρωσαν το παληκαρακι και αυτοί που κάναν τις φασαρίες για πιο λόγο έχουν δικαίωμα ψήφου... Μιλάμε το iq είναι Λαύριο και αυτοί πάνε με λεωφορείο προς μαλακάσα ” Να σε προβληματίσω λιγάκι διαφορετικά: Είσαι αφεντικό μιας ομάδας έφτασες εκεί που έφτασες, στον τελικό, δεν σχολιάζουμε πώς σου λένε ΟΛΟΙ, αστυνομία/τοπικοί/άσπροι/μαύροι/κίτρινοι/πορτοκαλί ότι το γήπεδο είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ,ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ αλλά εσύ σαν χήρα στο κρεββά…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Σε ποια χώρα-μέλος του ...ΟΗΕ θα ξεκινούσε αυτό το ματς?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “@Xstos Δώστε μου εξυγίανση, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ” Πήρες λεβέντη μου κι εσύ! Σωκράτης-Ιβάν / Γαύρος Ν. Ελλάδας- Γαύρος Β. Ελλάδας Βίοι παράλληλοι Μόνο που οι φρέσκοι Χαλίφηδες είναι πιο πεινασμένοι και νεόπλουτοι και βλέπω μεγαλύτερες ομορφιές. 70-100 τραυματίες, 3 ώρες επεισόδια, αλλά κανείς δεν είδε/άκουσε/κατάλαβε τίποτα. Το ζουμί είναι μην ξενερώσει ο νέος Buffett της Ελλάδας, μετά δε τα μεγαλολιβανίσματά του στον Άλεξ σε προχτεσινή συνέντευξη. Για (όσο ακόμα) έχουμε μάτια, ας βλ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από MarkosVL: “Ο Ιβάν την έχει μεγαλύτερη την εξυγίανση από εμάς μου φαίνεται ” youtube.com/watch?v=fWapJ2QJCCE forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/35969/ =============== Μαι 6th 2017, 11:18pm =============== Παράθεση από Krasdimi: “παρακαλουνται τα Αεκακια να περάσουν για hi five ” και κλεμμένο και ματωμένο. Αιδώς!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από geotzia: “Πουτ δε μπάνυ'ς ντάουν σλόουλι... Πιγκουιν που κυνηγούνε λαγουδάκια!!! ” Ντάουν είναι, μετά το στομάχι.... Δεν τα κυνηγάνε, τα περιμένουν να μαγειρευτούν μόνο

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Magic WormHole

Μήνυμα

...και λαγότοπος απ'τους λίγους.