Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Xstos - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Το Τανασι-τέλω-το-ντόρο-των-τυσαυρώνε είναι μονογαμικό όν, ως φαίνεται και δεν κάνει ομαδικά.... Άσε που έχει κι αυτό την καψούρα του εδώ μέσα, ονόματα μη λέμε...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Σουτ βρε αχάριστε. ” Γιατί είμαι αχάριστος βρε ψυχούλα μου?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Αν υποψιασττω πως είναι ο τύπος με το τρίκυκλο... ” Όνομα και μη χωριό ρε! "Εχτελούντε Μεταφοραί Τιμαί φοιλικαί"

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εξάκτλυ ρε Σωκ. Ομιλούνε για μπάνια γάτοι, φοβούμενοι και το ...σκέτο νερό?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από sso: “Ώπαααα.....τι βλέπω;;; ” Τι βλέπεις για?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έχει εσένα ρε ντεμέκ γάτε, να τον προστατεύεις και να επιβάλεις ευταξία, δεν έχει φόβο. =============== Ιουν 22nd 2017, 11:00pm =============== Σεισμός έγινε? Εγώ σε άλλο νήμα έγραψα, πώς σκάσαμε πάλι εδώ?! Ζήτω η άγρυπνος Βασιλική Αγροφυλακή!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Έχει ενημερωθεί ότι δεν κερδίζουν οι περισσότεροι αλλά ακολουθεί κλήρωση? Επίσης, εγώ, που είμαι μέτοχος και μερισματούχος της Xiaomi, επικαλούμαι την παράγραφο 3 του Κανονισμού των Μελών των "Γενικών Όρων Λειτουργίας του Φόρουμ" και ζητώ να γίνει επίπληξη στο συγκεκριμένο Μέλος.

• Χρόνια πολλά και καλά σε όλους!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από thanasis50: “Επίσης έχω πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ ” πχ, θησαυρούς?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Είχες πάει για bannια τόσο καιρό και δεν χαμπαριασαμε τίποτα; ” Ποσώς, τα Μπάνια του Λαού έπονται, ως γνωστόν από 30ετίας... Παράθεση από demakhs: “Έτσι είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης κ την προηγούμενη φορά που τσαμπουκαλεύτηκε , μετά το κράξιμο που έπεσε. ” Ααα, περί αυτού του Περιστατικού ο λόγος! Βοηθήστε κάποιος, πότε περίπου υποτροπίασε η εν λόγω περιπτωσάρα?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “τώρα δε μου λείπεις καθόλου... ” youtube.com/watch?v=wcfRO76_-eo

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “μιας και ο νυν, @Xstos μας έχει αφήσει χρόνους από το φόρουμ! ” ...που να σου αφήσει χρόνους η μητρική, μαζί με την οθόνη και να μη βράζουν και τα κόλλυβα, παναθεμάσεγρουσούζη!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25399

• Πλερωθήκαμε κύριοι @sso, @demakhs, ευχαριστώ που με έχετε στο μυαλό σας!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Καληνύχτα Δεσποινίδες! ” youtube.com/watch?v=sQnTPTB9Lf4

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ρε πιγκουινόγατε κάνεις τα πάντα για να ξεπερνάς το εαυτό σου! Δύο (2) σοβαρές και απλούστατες αποστολές σου ανατέθηκαν κι εσύ χάνεις τα άχαστα και βάζεις αυτογκόλ.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “eu express μετά πάτα ” Τι σημαίνει στα ελληνικά ρε αυτό !??! Τι ρώτησε ο άνθρωπος?! Μεθυσμένος είσαι?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλό μεσημέρι, καλή όρεξη σε όλους! youtube.com/watch?v=etdgvb1TxJU forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/38378/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Δεν έκανε εμφάνιση ούτε αυτός ούτε η συμμορία του. ” Εσύ δηλαδή μας το παίζεις Μαρία η Μαγδαληνή ή Μαρία η του Ιακώβου??

• Το έχω ξαναπεί, θεωρώ ότι πέσαμε στην πιο "εύκολη" μορφή απάτης και γι'αυτό ξεμπλέκουμε χαλαρά. Φανταστείτε τι πανηγύρι είχε να γίνει αν έστελνε πχ μεταχειρισμένα ή (εξόφθαλμα) ανακατασκευάσμενα....! Πάω στοίχημα ότι τουλάχιστον οι μισοί από εμάς ΔΕΝ θα πληρωνόντουσαν λόγω κακού χειρισμού του dispute. Τέλος καλό, όλα καλά.