Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• την περιμένω με αγωνία , φαίνεται πολύ καλή ............

• Παράθεση από arisgkogkas: “Παιδιά μια ερώτηση. Έχω δύο xiaomi mi4 με την multi ROM που παρέλαβε ο ξαδερφος. Θέλω να του περάσω την stable την δικιά σας. Η διαδικασία είναι κλασικά κατεβάζω μετονομασία σε update και απο το recovery flash? Αναβάθμιση από stable se stable παίρνει κανονικα φαντάζομαι. Εγώ στο mi3 μου είμαι με την Developer την δικιά σας και σούπερ ευχαριστημένος. Απλά ο ξαδερφος δεν ασχολείται οπότε πάμε με Stable. Ευχαριστω προκαταβολικα” την τοποθετείς στο κινητό χωρίς μετονομασία…

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από JeLaKos: “το εβαλα να φορτησει και να του περασω την τελευταια ελληνικη ρομ ελπιζω να τα καταφερω” εύκολη η διαδικασία , 2 λεπτά είναι , θα τα καταφέρεις ,

• redmi note

tora33 - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Παράθεση από c3250nik: “Ρε παιδια την Miui 5 εχω ......” Παράθεση από Bodai: “Αυτό που ψάχνεις δεν είναι το Xposed Framework αυτό καθεαυτό καθώς δεν υποστηρίζεται σε miui. Ψάχνεις μια υλοποίηση για miui ονόματι WSM Tools. Οδηγίες ΕΔΩ Να τονίσω ότι έχει δοκιμαστεί μόνο σε MIUI v.5 και να είσαι έτοιμος για την περίπτωση bootloop.”

• αν στον φάκελο tools , υπάρχει το Updater(Αναβάθμιση) , είναι εύκολο κατεβάζεις την rom και την φλασάρεις όπως λέει ο οδηγός παραπάνω (ο οδηγός είναι για αρχάριους )

• @mankap , αν πατήσεις το root , δεν νομίζω να στο κάνει , θα σε παραπέμψει σε μια σελίδα , που δεν θα καταφέρεις να το κάνεις για root , πολύ καλό αυτό , δοκιμασμένο στο fake lenovo ROOT Genius - Android Oneclick Root Tool οδηγούς πέρασες , δεν χρειάζεσαι το παρακάτω Οδηγός για την αναγνώριση τις FAKE Mtk συσκευές με το cpu-z online validation και το MTK Droid Tools

• Wrong items

tora33 - - Υποστήριξη μετά την πώληση

Μήνυμα

το πήρες από σωστό μαγαζί

• Xiaomi mi5?

tora33 - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

λέω ναι xiaomi-miui.gr/community/news/…%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85/

• Wrong items

tora33 - - Υποστήριξη μετά την πώληση

Μήνυμα

δεν παίζονται , αύριο να δούμε τι θα απαντήσουν !!!!

• Παράθεση από mankap: “Μπορούμε να τσεκάρουμε & τα τάμπλετ με mtk με αυτον τον οδηγό ;;” μπήκα σε πάρα πολλά φόρους από τότε που πήρα το zopo και όλοι μιλάνε για κινητά , αλλά λογικά ναι , mtk είναι ,

• Παράθεση από apollo_il: “tora33 εγω την καμερα τοσο καιρο την εχω 16:9 κ νομιζα ότι ηταν 13ΜΡ!!!! μονο στο 4:3 δηλ δινει 13?κ στο 16:9 ποσα ΜΡ μας δινει 8??” 4:3 : , 3.120χ4.208 = 13,13 16:9 : , 2.368χ4.208 = 9,96

• Απορία σχετικα με το recovery

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Αν θέλεις κάποια τραγούδια να μην χαθούν , ανέβασε τα π.χ. στο dropbox

• Παράθεση από filthydwarf: “ναι. αυτό κάνω. ξεκινάει το download και ξαφνικά κόβεται στην μέση με error” σε μένα κατέβηκε (screenshot) αν το κατεβάζεις στο κινητό , ίσως έχεις διακοπές (τα ασύρματα ρούτερ μας είναι για τα πανηγύρια)

• η κατεβάζουμε όλη την rom και φλασάρουμε από το Αναβάθμιση , τα ξέρεις αν θέλεις από το ota updater : για να αποφύγουμε το αυτόματο update , κάνουμε : Πηγαίνουμε Εργαλεία => Updater => πατάμε πάνω δεξιά τις τρις τελείες (είμαστε στο menu ) =>Ρυθμίσεις ενημέρωσης και κλείνουμε τον διακόπτη της αυτόματης ενημέρωσης.. , οπότε ο updater δεν θα μας ενημερώνει για update , εάν θέλουμε να κάνουμε εγκατάσταση της rom απο το ota updater θα ελέγχουμε για αναβαθμίσεις μόνο από την εφαρμογή ota updater=>ΡΟΜ…

• @diamantopoulosh , με ρώτησες στο chat σου απαντάω εδώ το δεύτερο το πήρα από to2c Xiaomi Redmi Note 4G LTE Enhanced Version 2GB Ram 8GB Rom Snapdragon 400 1.6GHz Quad Core MIUI V5 Smartphone 5.5 Inch HD IPS Screen -To2c.com κοίταξε δεξιά *Gift & Service Aluminum metal frame+Tempered Glass Screen Protector ( Free Gifts )

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από vaggelis xania: “Ωραία φίλε. Μα όταν ανοίγω τη δημιουργία αντιγράφου δε βρίσκω το....άλμπουμ και μουσική!!Εχεις ιδέα που μπορούν να είναι για να τα επιλεξω?? Στάλθηκε από το MI 3W μου” άλμπουμ και μουσική τα ανεβάζεις στο Mi Cloud , αν θέλεις στην οθόνη (επιφάνεια εργασίας του κινητού) =>Άλμπουμ=>Cloud =>αν θέλεις τα ανεβάζεις (ρυθμίσεις=>Mi Cloud=>ρυθμίσεις επιλέγεις τα Mi cloud άλμπουμ + κ.λ.π. ρυθμίσεις=>Λογαριασμοί και συγχρονισμός=>ενεργ. αυτομ. συγχρωνισμού

• Παράθεση από filthydwarf: “χμμμ ρε παιδιά κάτι παίζει με τον server? δεν με αφήνει να κατεβάσω το zip γράφει network error” θέλεις να κατεβάσεις την rom ? κατεβαίνει στον υπολογιστή

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από vaggelis xania: “Ναι Γιώργο. Για το mi3..μ αυτό τον τροπο θα σβήσουν τα παντα??και θα μπουνε όλοι οι φάκελοι σε μια τάξη?? Στάλθηκε από το MI 3W μου” κάνε αυτά , το ξέρεις (θα χαθούν φυσικά οι εφαρμογές μας , το θέλουμε , θα μείνουν οι φάκελοι των εφαρμογών μας ) Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει. κοιτάς και το επόμενο ποστ Οδηγός Λήψης και Επαναφοράς Αντιγράφου Ασφαλείας (Backup/Restore)

• Παράθεση από Tanner: “την εχω περασμενη εδω και 3 μερες και γενικως δουλευει οκ αν εξαιρεσεις μια φορα οταν τραβουσα φωτο με πειρανε τηλ και κολλησε στην οθονη μεχρι που σταματησε η ειδοποιηση κλησης,και παρατηρω πως λιγες φορες θελει να πατησω 3 φορες το κουμπι για να ξεκλειδωσει,random” κάνε μια επανεκκίνηση και αν σου δημιουργήσει πάλι κάποιο πρόβλημα να το αναφέρεις γενικά , αν δεν τα έκανες επιλέγεις settings(ρυθμίσεις)/security(ασφάλεια & απόρρητο)/και ενεργοποιείς το unknown source (άγνωσ…

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

να το χαρείς , σιγά σιγά όλα έρχονται