Διαφήμιση

Note στα χέρια ενός αρχαριου!

• Note LTE μπερδεμένος

Καλησπέρα,

μόλις απέκτησα και ένα NOTE LTE.
      Αυτή τη στιγμή φοράει μια ROM MIUI-KHICNBF96.0 και απότι έχω καταλάβει δεν είναι root.
      Θέλω να περάσω την τελευταία ελληνική (
      xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-4.12.12) την οποία ήδη κατέβασα και έβαλα στην SD card.
      Προσπάθησα με τον κλασικό τρόπο μέσα από το update αλλά μόλις κάνει restart βγάζει κάτι κινέζικα (MI-Recovery 2.0.1) μου αφήνει μία επιλογή την οποία επιλέγω, μετά επιλέγω αγγλικά και με πάει στο MAINMENU...

Παρακαλώ αν είναι δυνατόν λίγο πιο σαφείς οδηγίες γιατι ειλικρινά διάβασα αρκετά στο forum και μπερδέυτικα. (στο Hogmi παλαιότερα τα είχα κατα΄φερει μια χαρά).
      Ευχαριστώ.
    • Μετά από αρκετό ψάξιμο τα κατάφερα. Ήταν έυκολο και χαζό... τελικά το πρόβλημα ήταν στο όνομα του αρχείου (rename σε update.zip πρώτα στo PC) και επίσης το έβαλα και στο internal storage.
    • Ο/H geonet έγραψε:

Μετά από αρκετό ψάξιμο τα κατάφερα. Ήταν έυκολο και χαζό... τελικά το πρόβλημα ήταν στο όνομα του αρχείου (rename σε update.zip πρώτα στo PC) και επίσης το έβαλα και στο internal storage.

το αρχείο της rom το πετάμε στην εσωτερική του κινητού χύμα όχι σε φάκελο και φλασάρουμε με το αναβάθμιση (αν μας πει έχει αναβάθμιση λέμε όχι)
      αφού τα κατάφερες Ο.Κ.
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση
    • Ο/H geonet έγραψε:

Καλησπέρα,

μόλις απέκτησα και ένα NOTE LTE.
      Αυτή τη στιγμή φοράει μια ROM MIUI-KHICNBF96.0 και απότι έχω καταλάβει δεν είναι root.
      Θέλω να περάσω την τελευταία ελληνική (
      xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-4.12.12) την οποία ήδη κατέβασα και έβαλα στην SD card.
      Προσπάθησα με τον κλασικό τρόπο μέσα από το update αλλά μόλις κάνει restart βγάζει κάτι κινέζικα (MI-Recovery 2.0.1) μου αφήνει μία επιλογή την οποία επιλέγω, μετά επιλέγω αγγλικά και με πάει στο MAINMENU...

Παρακαλώ αν είναι δυνατόν λίγο πιο σαφείς οδηγίες γιατι ειλικρινά διάβασα αρκετά στο forum και μπερδέυτικα. (στο Hogmi παλαιότερα τα είχα κατα΄φερει μια χαρά).
      Ευχαριστώ.

Από πού το πήρες, πόσο, είχε δώρα το πακέτο.? Μπορείς να στείλεις κάποιο link. Σκέφτομαι να το παραγγείλω.Η βοήθειά σου θα ήταν πολύ χρήσιμη. Σε ευχαριστώ,!
    • @diamantopoulosh , με ρώτησες στο chat σου απαντάω εδώ
      το δεύτερο το πήρα από to2c
      Xiaomi Redmi Note 4G LTE Enhanced Version 2GB Ram 8GB Rom Snapdragon 400 1.6GHz Quad Core MIUI V5 Smartphone 5.5 Inch HD IPS Screen -To2c.com
      κοίταξε δεξιά
      *Gift & Service
      Aluminum metal frame+Tempered Glass Screen Protector ( Free Gifts )
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H tora33 έγραψε:

@diamantopoulosh , με ρώτησες στο chat σου απαντάω εδώ
      Xiaomi Redmi Note 4G LTE Enhanced Version 2GB Ram 8GB Rom Snapdragon 400 1.6GHz Quad Core MIUI V5 Smartphone 5.5 Inch HD IPS Screen -To2c.com
      κοίταξε δεξιά
      *Gift & Service

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.!
    • Ο/H tora33 έγραψε:

κοίταξε δεξιά
      *Gift & Service

Καλησπέρα 'tora33', το κινητό από χθες ταξιδεύει "overseas " μέσω singpost το παρήγγειλα από το ίδιο κατάστημα που το πήρες και εσύ. Άντε να δούμε πότε θα φτάσει τώρα. Έχεις να μου πεις κάτι το οποίο θα πρέπει να προσέξω.? Πόσες μέρες έκανες να το παραλάβεις εσύ.? Όταν με το καλό έρθει βέβαια θα σε ρωτήσω για τα περαιτέρω. Σε ευχαριστώ και πάλι.!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H diamantopoulosh έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

κοίταξε δεξιά
      *Gift & Service

Καλησπέρα 'tora33', το κινητό από χθες ταξιδεύει "overseas " μέσω singpost το παρήγγειλα από το ίδιο κατάστημα που το πήρες και εσύ. Άντε να δούμε πότε θα φτάσει τώρα. Έχεις να μου πεις κάτι το οποίο θα πρέπει να προσέξω.? Πόσες μέρες έκανες να το παραλάβεις εσύ.? Όταν με το καλό έρθει βέβαια θα σε ρωτήσω για τα περαιτέρω. Σε ευχαριστώ και πάλι.!

Τους έγραψες στα μηνύματα από κάτω το γνωστό ποιηματάκι;
    • Ο/H t54g05 έγραψε:

Ο/H diamantopoulosh έγραψε:

Ο/H tora33 έγραψε:

κοίταξε δεξιά
      *Gift & Service

Τους έγραψες στα μηνύματα από κάτω το γνωστό ποιηματάκι;

Και στα μηνύματα και σε mail και στο chat, αλλά μου απάντησαν μόνο στο mail μου. Τόσο μεγάλη σημασία παίζει.? Αν και δεν το ήξερα, το έκανα και εγώ γιατί είδα ότι το κάνουν όλοι.

"1.Please send the phone as gift and if it needs declare 20$ value. 2.Please make sure that the Greek language is included and uninstall all unnecessary chinese apps 3.Please perform full Hardware/Software test before shipping and make sure phone can work well before shipping. 4.Please check call quality on conversation. 5.Please check the screen for "dead" pixels,scratches or any other problems. 6.Send Eu charger adaptor. 7.Silicone case white or black colour. 8.Give me the tracking number after you send the package. 9.Please install Google play store. 10. Add Aluminum metal frame Bumper at color: silver or gold (in other case black or blue) 11.Add Susan promised as ghift "one car charger", and one "OTG cable 12. Add NILLKIN SPARKLE Series-Black 13.Add High Quality Silicon Case white or black colour
      14.Be sure that all the ordered items are included."
    • Γεια σας και πάλι.!!!

Μόλις παρέλαβα το Redmi Note 4G multilanguage από το κατάστημα που προαναφέρω πάνω.
      Όπως φαίνεται το κινητό πρέπει να είναι γνήσιο και όλα δουλεύουν ρολόι.

Θέλω να βάλω την πιο πρόσφατη ελληνική Rom,αλλά και σταθερή έκδοση.
      Δεν με ενδιαφέρει και τόσο να είναι η πιο πρόσφατη, αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει να είναι αυτή με τα λιγότερα προβλήματα.
      Απλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία και γενικότερα έχω χαθεί μέσα στα διάφορα θέματα και έχω
      μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω και για το 3G και για το 4G.

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει ποια διαδικασία ακριβώς πρέπει να ακολουθήσω.
      Αν πρέπει να κάνω κάποιο back up ή όχι και ποια είναι τα βήματα και η καλύτερη Rom.
      Δεν με ενδιαφέρει να χάσω τα αρχεία μου. Θέλω να γίνει όσο πιο καθαρή εγκατάσταση γίνεται χωρίς υπολείμματα από την Rom του μαγαζιού.

Επίσης, όποιος μπει στον κόπο θα ήθελα να μου πει από εδώ και πέρα αν θα πρέπει να κάνω αυτή τη διαδικασία για να παίρνω τις αναβαθμίσεις ή αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτό αυτόματα.
      (Τα links θα βοηθούσαν πολύ εάν έχει απαντηθεί ξανά το θέμα)

Τέλος, το Full ROM Wipes τι είναι πρέπει να κάνω κάτι.?

Σας ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο.!!

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 4 φοράs, τελευταία από τον/ην diamantopoulosh ().

• Ο/H diamantopoulosh έγραψε:

Γεια σας και πάλι.!!!

Μόλις παρέλαβα το Redmi Note 4G multilanguage από το κατάστημα που προαναφέρω πάνω.

Δεν με ενδιαφέρει και τόσο να είναι η πιο πρόσφατη, αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει να είναι αυτή με τα λιγότερα προβλήματα.
      Απλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ποια είναι η διαδικασία και γενικότερα έχω χαθεί μέσα στα διάφορα θέματα και έχω

Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει ποια διαδικασία ακριβώς πρέπει να ακολουθήσω.
      Αν πρέπει να κάνω κάποιο back up ή όχι και ποια είναι τα βήματα και η καλύτερη Rom.
      Δεν με ενδιαφέρει να χάσω τα αρχεία μου. Θέλω να γίνει όσο πιο καθαρή εγκατάσταση γίνεται χωρίς υπολείμματα από την Rom του μαγαζιού.

Επίσης, όποιος μπει στον κόπο θα ήθελα να μου πει από εδώ και πέρα αν θα πρέπει να κάνω αυτή τη διαδικασία για να παίρνω τις αναβαθμίσεις ή αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνεται αυτό αυτόματα.

Καλορίζικο. Εγώ πάντως στο δικό μου έχω βάλει την developers και δεν έχω πρόβλημα (και το δουλεύει η γυναίκα μου, όχι εγώ). Η τελευταία σταθερή είναι εδώ -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…G-LTE-GTV-4-10-10-Rooted/ και η developers εδώ -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Note-4G-LTE-GTV-5-1-24/
      Η διαδικασία είναι απλή.
      Κατεβάζεις την Rom. Την πετάς χύμα κάπου μέσα στην κάρτα sd, τρέχεις την αναβάθμιση και πατόντας τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά, διαλέγεις την 2η επιλογή όπου διαλέγεις εσύ το πακέτο αναβάθμισης. Πας εκεί που είναι η rom που κατέβασες και πατάς οκ μέχρι να δεις το ρομποτάκι του android.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H diamantopoulosh έγραψε:

Γεια σας και πάλι.!!!

Καλορίζικο. Εγώ πάντως στο δικό μου έχω βάλει την developers και δεν έχω πρόβλημα (και το δουλεύει η γυναίκα μου, όχι εγώ). Η τελευταία σταθερή είναι εδώ -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…G-LTE-GTV-4-10-10-Rooted/ και η developers εδώ -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Note-4G-LTE-GTV-5-1-24/
      Η διαδικασία είναι απλή.
      Κατεβάζεις την Rom. Την πετάς χύμα κάπου μέσα στην κάρτα sd, τρέχεις την αναβάθμιση και πατόντας τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά, διαλέγεις την 2η επιλογή όπου διαλέγεις εσύ το πακέτο αναβάθμισης. Πας εκεί που είναι η rom που κατέβασες και πατάς οκ μέχρι να δεις το ρομποτάκι του android.

Τελικά έβαλα την developers για να πειραματιστώ λίγο και αν μπορώ να βοηθήσω και εγώ με κάποιες παρατηρήσεις που ίσως κάνω στην πορεία. Αν αλλάξω γνώμη μπορώ να βάλω την Stable από πάνω, με τον ίδιο τρόπο.?

Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι.!!!!

Υ.Γ Το κινητό παιδιά είναι απίστευτο και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.! Η ποιότητα κατασκευής είναι πάρα πολύ καλή και για τις δυνατότητές του η τιμή είναι πάρα πολύ καλή.!!!