Κάπου είχα δει ένα θέμα με αξεσουάρ (θήκες κλπ.) αλλά δεν το βρίσκω τώρα..... καμιά ιδέα;
Note στα χέρια ενός αρχαριου!
-
-
-
Καλησπέρα στα παιδιά....
Άλλα δύο 4G ήρθαν σήμερα....
Ένα για μια φίλη μας, και ένα για τη κυρά. -
-
γεια σας παιδια ,σορρυ που ειμαι λιγο βιαστικος
(δεν εχω διαβασει faq) αλλα εχω αγχωθει ,αγορασα ενα note 4g για την φιλη μου ,ηρθε το εβαλα να φορτισει και εδω και δυο ωρες αναβοσβυνει ενα κοκκινο λαμπακι επανω αριστερα και το λογκο ΜΙ στην οθονη,ειναι σωστο αυτο? πατησα το power και δεν κανει τιποτα. -
Την διάφανη ζελατίνα πάνω στις επαφές της μπαταρίας την έβγαλες ?
-
πως να την βγαλω??? πρωτη φορα παιρνω καινουργιο κινητο (δενειναι καν δικο μου) και η μπαταρια ηταν στο τηλεεφωνο τις 3 το πρωι το σκεφτηκα.
Σε ευχαριστω παρα πολυ παντως.μια ερωτηση ,ακομα,μπορω να κανω χειροκινητη επιλογη φορεα ? διοτι εδω στα συνορα τα πραγματ ειναι χαλια απο σημα και πολλες φορες τα τηλεφωνα πιανουν το σημα των γειτονων . -
Ο/H perseus1966 έγραψε:
πως να την βγαλω??? πρωτη φορα παιρνω καινουργιο κινητο (δενειναι καν δικο μου) και η μπαταρια ηταν στο τηλεεφωνο τις 3 το πρωι το σκεφτηκα.
Σε ευχαριστω παρα πολυ παντως.μια ερωτηση ,ακομα,μπορω να κανω χειροκινητη επιλογη φορεα ? διοτι εδω στα συνορα τα πραγματ ειναι χαλια απο σημα και πολλες φορες τα τηλεφωνα πιανουν το σημα των γειτονων .
Ρυθμίσεις -> δίκτυα κινητής -> φορείς δικτύουΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Καλημέρα.. Έτσι για να γουστάρουμε..
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk -
έτοιμος είμαι να το παραγγείλω και εγώ. Πήρα πριν λίγους μήνες στην γυναίκα το Redmi 1S, και λέω να συνεχίσω και εγώ με Xiaomi.
Αν θέλω και δεύτερη μπαταρία που πρέπει να ψάξω, γιατί στο minideal δεν βλέπω κάτι....
** διάβασα στην 13 σελίδα του νήματος ότι κάποιος φίλος πήρε το παραπάνω κινητό και ήταν face.....
αγχώθηκα λίγο....!!!
πρέπει να προσέξω κάτι?
λέω να το πάρω από minideal
** Wholesale Original XIAOMI Hongmi /Redmi Note 4G FDD LTE Snapdragon 400 1.6GHz 2GB 8GB 5.5 Inch HD IPS 13.0MP free shipping
να γράψω κάτι στην παραγγελία, όπως γράφουν και άλλοι ?
π.χ.:
1. install google play and google apps
2. root it
3. send it with low price
4. Install Greek language.
5. Remove all chinese apps
και άλλα τέτοια?????
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην kostas ().
-
Καλύτερα να το πάρεις χωρίς να το ανοίξουν καθόλου.
Το παίρνεις και περνάς την ελληνική Rom και είσαι ΟΚ. -
ok, αυτό θα κάνω.
Σχετικά με αυτά που είπα για face και για δεύτερη μπαταρία μπορείς να με διαφωτίσεις?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0