Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

+2 santa περιμένω ένα Lenovo , και θα του βάλω miui , δεν νομίζω να είναι original , αν και ο πωλητής λέει ότι είναι Original Lenovo S860 t MTK6595 Octa Core Mobile Phones 5.0MP+13.0MP 3G RAM 16G ROM 5.5"HD Android 4.4.3 WCDMA GPS Dual SIM

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

θα τα παρακολουθούμε , οπότε του χρόνου Πρωτοχρονιά θα ξέρουμε με σιγουριά , για να απαντήσουμε

• devil79 , χωρίς καλώδια , αν η τηλεόραση σου υποστηρίζει WiFi direct , Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου

• από τα χειρότερες εφαρμογές How to: Fix Facebook Messenger chat heads not showing on MIUI 6 - Gizchina.com | Gizchina.com

• @prekasg , δεν νομίζω ότι είναι λογικά τα reboots από v5 σε v6 , κάνουμε τα wipes , και αν όλα πηγαίνουν σωστά , restore τις εφαρμογές μας μία μία

• Παράθεση από LordStark: “Παιδιά ευχαριστώ και τους δύο για τις πολύτιμες οδηγίες hail Ήταν τόοοσοο απλό αλλά άντε να το σκεφτείς Τελικά εδώ και δύο μήνες κάτοχος xiaomi και η παραμετροποιησιμότητα της MIUI συνεχίζει ακόμη να με εκπλήσσει Εύχομαι μια καλύτερη χρονιά για όλους και φυσικά η κοινότητα εδώ να μεγαλώσει :thumbup:” ναι , και έχουμε να δούμε πολλά ακόμη να είσαι καλά , ευχές και σε σένα santa , ε ναι , όσο θα μεγαλώνει η παρέα της Κοινότητάς μας , θα έχουμε όφελος όλοι μας

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

δεν νομίζω , αύριο το δικό σας θα λέει π.χ. Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , και την άλλη μέρα θα έχετε ειδοποίηση σπίτι η το δέμα (Σαββατοκύριακα γίνονται μετακινήσεις σίγουρα , ελπίζω και στις 1 Ιανουαρίου να μετακινηθούν...) το θέμα ήταν να βάλουν το χέρι στον σάκο μετά σε 2 μέρες έρχεται η ειδοποίηση

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

άρα οι δυό σας θα το πάρετε στις 2 Ιανουαρίου , αν δεν είναι αργία με το που το ανέφερα εδώ , άνοιξαν τον σάκο και τα δύο τα καθυστερημένα ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) 07:06 άρα στις 3 Ιανουαρίου θα το πάρω , αν στις 2 δεν είναι αργία

• browser

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από pasxalis: “Τελικά μάλλον η εφαρμογή adaway την έκανε την δουλειά. Το έκλεισα και ολα δουλεύουν ΟΚ. Γιατί όμως;” αυτό ξανακούστηκε , βάλε το adfree adfree.bigtincan.com/ δώσε δικαιώματα root

• Προβλημα με digitizer

tora33 - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

με 30 Ευρώ , νομίζω συμφέρει να το φτιάξει ,

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

λες να έχουμε την ίδια τύχη γιαυτό δεν εμφανίζονται ?? μπα , στην Αθήνα είναι και μπερδεύτηκαν οι σάκοι , στις 3 του Μηνός θα έχουμε καλά νέα

• ΕΛΤΑ Track & Trace

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

off topic από το πρώτο ποστ on topic σε όλα τα άλλα υπερισχύουν οι πολλοί , οπότε το λέω έφυγε ένα κινητό με post singapore στις , 1-12-2014 και τρία άλλα πάλι με post singapore στις 8-12-2014 στις 24-12-2014 εμφανίστηκαν στην Αθήνα , μόνο το πρώτο και ένα από τα άλλα τρία (όλα ήρθαν με το ίδιο αεροπλάνο , ήταν στο ίδιο "τσουβάλι") μέχρι σήμερα τα άλλα δύο ¨:ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ , 08-12-2014 , ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ όπως νάνε τα ανοίγουν , όλα είναι στην αποθήκη , αλλά δεν κρατάνε σειρά on topic : καλή…

• Ταχεία κλήση στο Mi3w

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “---> Το ξέρω !!!..για να καταλάβεις καθε πρωι χορεύει συρτακι για να με ξυπνησει !!!” χαχα συνήθισε τα Ελληνικά ήθη και Έθιμα , αν έπαιρνε και την Ελληνική rom , θα του δίναμε και την Ελληνική υπηκοότητα με 30 Ευρώ αν θυμάμαι καλά , είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό , το πρόσεξε ο Κινέζος κατασκευαστής

• Ταχεία κλήση στο Mi3w

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mankap: “είσαι 'ΑΕΤΟΣ' λέμε tora33 ... μόλις το κάνα και στο δικό μου το ιμμιτασιον ΜΙ2 και πέτυχε !! Χρόνια καλά σε όλους μας !” η Κοινότητά έχει δυνατά μέλη santa ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ σε όλα τα μέλη μας santa edit νόμισα ότι απάντησα στον @kimon ε και το δικό σου πήρε κάτι από Ελληνική rom , τόσες προσπάθειες κάναμε

• Αγορά Κινητού

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@kaliakman , αποφάσισες ??

• Παράθεση από Andreas: “Εκεί πού είχα ετοιμαστεί να κανό αυτό που είπες... Βγήκε το update. Οπότε με τήν 4.12.26 λύθηκε το θέμα!” ναι , πήρε τις σωστές ρυθμίσεις ,

• Παράθεση από vaggelis xania: “Λοιπον μετα απο ενα 24ωρο με τα pistons v2,μπορω να πω οτι απολαμβανω ήχο σε αλλη διάσταση.. Κ παλι ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το MI 3W μου” πάντα τέτοια από την Κοινότητα θα χορτάσεις καλό ήχο , ωραίο δώρο ,

• Ταχεία κλήση στο Mi3w

tora33 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από kimon: “Χρόνια πολλά και καλή Χρόνια σε όλους μας , μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει Ταχεία κλήση στο Mi3w ?” αυτό σου κάνει ? επαφές=>πατάς παρατεταμένα μια επαφή (που θέλεις να πάει σε μια οθόνη στο κινητό σου)=>τοποθετήστε στην Αρχική οθόνη οπότε θα έχεις όσες επαφές θέλεις (με τις φωτογραφίες τους) σε όποια οθόνη θέλεις και πατώντας κάποια θα παίρνει τηλέφωνο καλύτερο από το να πατάς παρατεταμένα π.χ. το 1 (τόσοι αριθμοί το 1 διάλεξα , στο 1 βάζουμε τον αυτόματο τηλεφωνητή)

• Προβλημα με digitizer

tora33 - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

@prodigy , αν μπορείς να πάρεις καινούργιο , Ο.Κ. , μακάρι να μπορείς να πάρεις και το mi4 αλλιώς αγοράζεις το ανταλλακτικό και προσπαθείς να το κάνεις με μερικούς φίλους σου ότι εξαρτήματα βγάζεις να τα φωτογραφίζεις πριν , για να τα θυμάσαι στην επισκευή εγώ θα προσπαθούσα να το φτιάξω , καινούργιο , η αυτό αν το φτιάξεις , δεν θα έχει διαφορά , θα δουλεύουν και τα δύο το ίδιο καλά και για την εμπειρία

• Πρόβλημα με λειτουργία DATA

tora33 - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ αριστερά INTERNET