Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• μπορείς , αλλά είναι εφαρμογές συστήματος , (στο titanium backup ,αρκεί να το κάνεις αντίγραφο για να το βλέπεις) επέλεξε αυτά που θέλεις ρυθμίσεις/εφαρμογές/κάτω πατάμε το γρανάζι/και επιλέγουμε , launcher ,τηλέφωνο,sms, πλοηγό κ.λ.π.(ποιο θέλουμε να έχουμε προεπιλεγμένο) πλοηγό επιλέγω το chrome , για sms το handcent sms , κ.λ.π. ο πλοηγός είναι ο play.google.com/store/apps/det…=com.android.chrome&hl=el (το mail , αν και δεν το χρησιμοποιώ , νομίζω πάει καλά )

• για το κινητό σου νομίζω έχεις την τελευταία Ελληνική rom , λογικά είσαι root αν χάθηκε το root , θα βάλεις το fix

• Παράθεση από dzav: “ Επίσης κάτι άλλο που θα ήθελα να διορθωθεί στο επόμενο update είναι το εξής: Όταν σε μια επαφή έχω μια φωτογραφία και με πάρει ή πάρω εγώ τηλέφωνο τη συγκεκριμένη επαφή, να μην θολώνει η εικόνα και να φαίνεται κανονικά κατά τη διάρκεια της κλήσης, όπως γινόταν με τη προηγούμενη έκδοση.” πρέπει να αντικαταστήσεις την φωτογραφία , σβήνεις περνάς πάλι την φωτογραφία σε όλα τα κινητά το ίδιο ισχύει edit (έτσι δουλεύει το π.χ. gmail) , η rom , δουλεύει σωστά

• Πέμπτη σήμερα !!!!!! , νωρίς για rom !!!!

• ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

@dzav , όλοι τα ξέρουμε , κάποιος απαντάει (είναι γνωστή η δύναμη της Ελληνικής rom )

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από vaioscv: “Δουλεύει!!!!! Σε ευχαριστώ φίλε tora33..... Όλα καλά προς το παρόν παιδιά!!!!” απόλαυσε την έξυπνη Ελληνική rom που είναι στα Ελληνικά γούστα μας που διορθώνει imei , root , κάμερες , recovery , Κινέζικες εφαρμογές , πληκτρολόγιο και όχι μόνο (Να είσαι καλά , όλα αυτά που έκανες ήταν μεγάλη εμπειρία , αν την έβαζες και ήταν όλα καλά , θα σου έλειπαν πολλά , τώρα σου λείπουν λίγα )

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

υπολείμματα από την παλιά rom πέρασε πάλι την rom από το Αναβάθμιση αν θέλεις κάνε εργοστασιακές ρυθμίσεις , με διαγραφή εφαρμογών ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/Αντίγραφα &επαναφορά/επαναφ.εργ.ρυθμ. και αμέσως βάλε την rom η από recovery wipe data/factory reset μετά wipe cache partition μετά advanced/wipe dalvik cache kai φλασάρεις την rom που έχεις στο κινητό σου στον φάκελο Ο

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

δεν φαίνεται εύκολα (σε μένα υπήρχε) , με μια οδοντογλυφίδα , η με το νύχι ίσως να μην έχει το δικό σου

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

δοκίμασε πάλι βγάλε και το αυτοκόλλητο της κάμερας με προσοχή

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

σβήσε τα δεδομένα της κάμερας ρυθμίσεις /εφαρμογές/κάμερα/καθαρισμός δεδομένων και διαγραφή μνήμης επανεκκίνηση Άρα το imei λύθηκε απλά με την εγκατάσταση της Ελληνικής rom (Admin με τις ωραία σου) Παράθεση από tora33: “Αν βάλεις την Ελληνική θα επανέλθει το imei και θα αναγνωρίσει και την sim” μεγάλη η εξέλιξη του @dzav ,

• Admin , με τα ωραία σου , Πολύ καλή η rom , και το recovery τέλειο .............. Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTEW μου

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από vaioscv: “Παίδες τελικά το ξεκόλησα.Μπήκα σε recovery mode έκανα ypdate με το αρχείο που κατέβασα αφού πρώτα έκανα wipe data/factory reset αλλά πάλι δε μου δουλεύει σωστά.Τι κάνω λάθος;περιμένω βοήθεια.” Παράθεση από tora33: “(αν όχι , εργοστασιακή με 3ο τρόπο και μετά Ελληνική)” Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο απάντηση στο π.μ. σου όταν δεν βλέπουμε το Developer options, ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο / πατάμε 7 φορές το Έκδοση Miui…

• Παράθεση από falia1966: “ 1.Θα πρέπει να τους ζητήσω κάτι επιπλέον συγκεκριμένα όπως γίνεται όταν παραγγέλνεις από κίνα πχ root, install google store,remove apps ή κάτι άλλο? Ή μπορώ μόλις το πάρω θα μπορώ να κάνω ότι χρειαστεί? 2.Επίσης απ'ότι κατάλαβα αξίζει να πάρω το tempered glass σωστά? Αυτά τα ολίγα για αρχή και ότι άλλο tip μπορείτε να μου πείτε για αυτό το στάδιο που είμαι φυσικά ευπρόσδεκτο!” ωραία λόγια για την προσπάθεια του Admin , της ομάδας και όλων των χρηστών της κοινότητας , να…

• Παράθεση από MIUI_ART: “απλά το Mi-4 είναι αρκετά μικρότερο σε μέγεθος από ότι το Mi-3W και ας έχουν ίδιες διαστάσεις οθόνης.” ωραίες γωνίες στο mi4 , και όχι μόνο ......... να πέσει λίγο η τιμή και θα το "τιμήσω"

• ανακοίνωσε ότι την ετοιμάζουν για το 3g mtk , για το 4g ήταν εύκολο είχαν την εμπειρία του mi3 snapdragon

• να συμπληρώσω , αν έχει σκουπίδια , ή δακτυλικές , τα σκουπίζουμε με το υγρό μαντιλάκι της συσκευασίας , (αυτό στέγνωσε , παίρνουμε άλλο )

• Παράθεση από mech35: “ρε παιδιά να ρωτήσω και εγώ, το redmi note 3G παίζει να πάρει την V6 kitkat ή θα ξεμείνουμε με V5 ???” μόλις βγει , ο Admin είπε ναι , θα έχουμε Ελληνική

• αν έβαζες αυτό και τα Ελληνικά του ? play.google.com/store/apps/det…om.handcent.nextsms&hl=el το μόνο που ξέρω για την συσκευή είναι αυτό xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ad-Dushen-F1-en-miui-com/

• σβήσε τα δεδομένα της κάμερας , επανεκκίνηση

tora33 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

xiaomi-miui.gr/community/wsif/…mi-MI-3-GTV-4-11-7/#files η πρώτο ποστ [GTV-4.11.7] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! ναι με το updater και γιαυτό υπάρχει το φόρουμ , για να ανταλλάσσουμε γνώσεις edit κάνε την εγκατάσταση έτσι Να αγοράσω το Mi3 ;