Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ρυθμίσεις/γραμμή κατάστασης , (screenshot)
-
αν είχες την μαμά rom δεν χρειάζεται να κάνεις τα wipes Κέντρο Ασφάλειας/ Δικαιώματα/Αυτόματη Έναρξη. βρίσκεις την εφαρμογή που θέλεις και την επιλέγεις Κέντρο Ασφάλειας/ Δικαιώματα/Δικαιώματα/πατάς στην εφαρμογή/Popup notifications
-
ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Αν έχει γίνει format το partition απο την εγκατάσταση της προηγούμενης rom που θα το βρεί φίλε tora33??” μόλις βάλει την rom , θα εμφανιστεί (αν όχι , εργοστασιακή με 3ο τρόπο και μετά Ελληνική)
-
ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από vaioscv: “ΙΜΕΙ και ΙΜΕΙ SV : Unknown γράφει.” βάλε την Έξυπνη Ελληνική rom που είναι για τις Ελληνικές ανάγκες μας , και θα στο εμφανίσει
-
ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμαρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο/κατάσταση , υπάρχει το imei ? settings/about phone/status/imei
-
ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM
tora33 - - Mi-3 (Cancro)
Μήνυμανα συμπληρώσω , με την rom που σου έβαλαν χάθηκε το Imei της συσκευής Αν βάλεις την Ελληνική θα επανέλθει το imei και θα αναγνωρίσει και την sim
-
Παράθεση από mrvaggos: “Καλησπέρα σας. Έχω καιρό να βάλω ρομ. Έχω την 4.6.20. Δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα για αυτό και την κρατάω. Αλλά θέλω να δοκιμάσω την ν6. Ποια μου προτείνετε και ποια είναι πιο σταθερή? Ευχαριστώ πολύ” την τελευταία , στην πρώτη σελίδα πρώτο ποστ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-GTV-4-11-7-zip-V6-WCDMA/ Αν έχεις την Ελληνική , μπορείς να μπεις στο recovery , και να κάνεις backup την rom που έχεις τώρα , αν δεν σ αρέσει η v 6 , κάνεις restore την rom που είχες αν έχει…
-
Παράθεση από gentise: “ 1.Το πρόγραμμα "Πλοήγηση" δεν με βόλεψε ιδιαίτερα οπότε προτίμησα το Opera Classic. Υπάρχει τρόπος απεγκάταστασης της Πλοήγησης γιατί το έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάτι. 2.Επίσης από το cpuz φαίνεται ότι η συσκευή είναι rooted.To πρόγραμμα Super Su χρειάζεται να το εγκαταστήσω?” δεν θα το απ εγκαταστήσεις θα κάνεις ρυθμίσεις/εφαρμογές/πατάς κάτω το γρανάζι/πλοηγός , επιλέγεις το Opera Classic (εγώ έχω το chrome) το Super Su δεν το χρειάζεσαι , οι εφαρμογές σου που χρειάζοντ…
-
Παράθεση από l3ft3r1s: “ 1.Κατέβασα την 4.11.7 full rom από εδώ xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/7477 . 2.Πρέπει μετονομάσω το αρχείο σε update ή δεν παίζει ρόλο πλέων εφόσον έχω περάσει την προηγούμενη ελληνική έκδοση; 2. Επίσης για να έχω δυνατότητα restore της έκδοσης πρέπει να αφήσω το προηγούμενο update στον φάκελο;” 1. σωστά 2. όχι , όπως την κατέβασες επικόλληση απο το κομπιούτερ , στο κινητό σου (χύμα , όχι σε φάκελο) 3. αν εννοείς την rom (από το recovery , backup την rom , και…
-
Παράθεση από fanatic: “Εμένα κάπου χάθηκε η εφαρμογή super user” δεν την χρειάζεσαι , είσαι rooted όταν θα βάζεις μια εφαρμογή που χρειάζεται δικαιώματα root , θα σε ρωτάει και θα λες ναι (δεν μ αρέσει η εφαρμογή super user , μαρέσει και έχω τη supersu για κάποιους λόγους) Παράθεση από kondef: “Μετα την αναβάθμιση στην τελευταια version στο mi4 μολις κανει επανεκκίνηση και μπει σε κανονική λειτουργία το τηλ μου γράφει οτι η εφαρμογή σημειώσεις εχει τερματιστεί και φυσικα οταν παω να ανοίξω την ε…
-
Παράθεση από l3ft3r1s: “1.Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου την κοινότητα της Miui! Δεν ανοίγω άλλο θέμα να μην γεμίζουμε το φόρουμ. Κάτοχος Mi3w περίπου ένα μήνα. Το κινητό το αγόρασα από vickmall και ζήτησα να μην έρθει με Multilanguage. 2.Πέρασα το update της ελληνικής 4.10.17 αλλά δεν έκανα πριν την εγκατάσταση τα wipes και τα έκανα μετά. Δεν έχω κάποιο θέμα με το κινητό 3.απλά θέλω να κάνω clean install και να περάσω την τελευταία έκδοση και παρόλο που διαβάζω 2 εβδομάδες τώρα έχω χάσει την …