Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από billphone: “Official stable κανονικάΟ Δάσκαλος sso έχει δίκιο. Ήμουν με την 10.3.4.0 και η νέα ενημέρωση ήταν μόνο 182 MB, στα προφανώς εκείνος ερχόμενος από την πιο παλιά είχε περισσότερα να ενημερώσει... ” Για του λόγου το αληθές...(τα δυο πρώτα που ανέφερε σε μένα στο τελευταίο update τα είχε δώσει με το update 10.3.4.0) Γενική Συζήτηση για το Mi Mix 2s (Polaris).)...
-
Παράθεση από billphone: “Εμένα γιατί αναφέρει μόνο το mi cloud σαν ενημέρωση; ” Είσαι με την 10.3.4; Παράθεση από amavroudis: “Μήπως δεν έχεις την official global; ” Παράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από amavroudis: “Μήπως δεν έχεις την official global; ” Και ποια να είναι. Και μένα τα ίδια έβγαλε στο Update αλλά σαν έκδοση μου βγάζει ακριβώς την ίδια με τον sso. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” H απάντηση είναι ότι εγώ ήμουν με την 10.3.3 και όχι με την 10.3.4, που σημαίνει…
-
RE: RE:
sso - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από GUZGUN: “Παράθεση από foxy4270: “stock camera 32 sec iso =100 48539509457_0ecf9e752e_c.jpgzx30 by foxy4270, on Flickr” Tι είναι το 32 sec και πως το ρυθμίσεις, όπως και το iso πως το πειράζεις στην στοκ? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πήγαινε στο pro9b4ec67039f04ee2ecd9fb6c6bae9d98.jpg51404d8773b705f9b3e35ce5ced127a0.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sso - - Recoveries
ΜήνυμαΤο twrp_polaris_3.3.1-21-06-19_red_ss.img δουλεύει κανονικά σε μένα!!!
-
Παράθεση από GUZGUN: “Να υποθέσω χωρίς φλας και όχι nightmode ? Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φλας μόνο για πρόσωπα και μέχρι 2-3 μέτρα απόσταση. Παράθεση από foxy4270: “γιατι επιμενεις στο Night mode?...σου αρεσουν τα παστελια ??? ” Ε ναι, τα παστέλια είναι ωραία (αν είναι και λίγο τραγανά) , αλλά που τα είδες;;;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από annonnaki: “Παράθεση από GUZGUN: “10.3.5 μόλις αφιχθει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λες να κουβαλάει τα θέματα της μπαταρίας που λένε παραπάνω;;; Αν βάλεις ενημέρωσε πως πάει σε παρακαλώ.” Εγώ την έριξα.... Ίδομεν5eac39b48a4ea495bb5703bc7aaaed38.jpg Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
sso - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Πεφταστερια σημερα...ετοιμαστε τριποδες, φραπεδες κ τα σχετικα.” Μπορείς να αποθανατίσεις τα αστέρια που πέφτουν; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από foxy4270: “Παράθεση από sso: “Παράθεση από GUZGUN: “Έκανα ένα wipe cache και davlik και φαίνεται να έφτιαξε η μπαταρία. Θα την ξεζουμισω τώρα να δω που θα φτάσει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ γύρισα στην 10.3.3 χθες το βράδυ....Μου έκανε νουμεράκια όμως. Πήγα από twrp, έκανα wipe cache, dalvic, data, system και φλάσαρα κατα σειρά stable eu dev eu, stock stable αλλά δεν μπούταρε. έμενε κολλημένο πολύ ώρα στο logo mi... Οπότε fastboot rom 10.3.3 με το m…
-
Παράθεση από GUZGUN: “Έκανα ένα wipe cache και davlik και φαίνεται να έφτιαξε η μπαταρία. Θα την ξεζουμισω τώρα να δω που θα φτάσει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ γύρισα στην 10.3.3 χθες το βράδυ.... Μου έκανε νουμεράκια όμως. Πήγα από twrp, έκανα wipe cache, dalvic, data, system και φλάσαρα κατα σειρά stable eu dev eu, stock stable αλλά δεν μπούταρε. έμενε κολλημένο πολύ ώρα στο logo mi... Οπότε fastboot rom 10.3.3 με το mi flash tool
-
@GUZGUN Εγώ διεπίστωσα ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με την MGC_6.1.021_MI8_V2b_plus3.apk ακόμα και αν αλλάξω όνομα με το app cloner. Εγώ έβγαλα πρώτα τις άλλες που είχα, έβαλα μετά αυτήν την μυστήρια, την κλωνοποίησα, μετά έβαλα πάλι τις άλλες εκτός από αυτήν που είπα πιο πάνω, η οποία ζητάει να κάνει ενημέρωση σε υπάρχουσα, παρ όλο που έχω κάνει κλωνοποίηση και αλλαγή ονόματος. Το θέμα με τα εικονίδια που σου άρεσαν είναι το dark rus και ταπετσαρία black smoke. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρη…