Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από makis1024: “Και γιατί να μην την κατεβάσει την εφαρμογή του netflix από αλλού; iQmztyFvt0IjMNjxZy59dzxxF5DUw_rXJSSloAse7EmTbtRWOP4Ltl-7_aBTMtauRnuDVMscnS_AhEbgLu_YYwCwq3QmhEnxtA-bo-x02Jg= ” Γιατί μπορεί να θέλει να κατεβάσει και άλλες εφαρμογές μελλοντικά που περιορίζονται από τον έλεγχο του SafetyNet. Ναι μπορεί να βάλει το Netflix με το χέρι, είναι λύση, αλλά λύση ημίμετρη. Μπορεί όμως να κάνει και κάτι που λύνει δια παντώς αυτό το πρόβλημα, ανεξάρτητα με ROM, εφόσον παραμένει απε…

• Παράθεση από chrisnik: “Να ρωτησω κατι?? Εμεις με ξεκλειδωτο bootloader αν θελουμε να κατεβασουμε netflix πως γινεται?? Γιατι μεσω google play λεει οτι η συσκευη δεν υποστηριζει.. ” Με ποια ROM είσαι μέσα ? Το αν θα μπορείς να κατεβάσεις Netflix είναι 100% θέμα η συσκευή να είναι πιστοποιημένη στο Play Store και να περνάει έλεγχο SafetyNet. Αν είσαι με Global Stable αυτό θα έπρεπε να γίνεται, καθώς εκεί το fingerprint της συσκευής είναι ήδη πιστοποιημένο. Η Global/China dev δεν είναι. Η XTRV θα …

• Παράθεση από Starbak: “Έχω την εντύπωση πως την καλύτερη διαχείριση μπαταρίας την είχε η 8.12.27 κ γύρισα πίσω πάλι σήμερα.. Παρόμοια αίσθηση άλλος? * Redmi Note 5 (Whyred) ” Έχει ελάχιστα αυξημένη κατανάλωση αλλά όχι κάτι το δραματικό. Παράθεση από geogian: “Όπως λέει και κάποιος προηγούμενος χρήστης του whyred το κινητό εμφανίζει αργή ανταπόκριση στο ξεκλείδωμα με την 9.1.10 ” Ομολογώ ότι δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Πολυβόλο είναι το δακτυλικό αλλά επειδή το έχω ακούσει και από άλλα άτομα, αναρωτ…

• Magic WormHole

BanditGR - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από Sasa25: “Παράθεση από demakhs: “Θα μ' άρεσε να τη δω ακόμα μια φορά, απευθυνόμενη όμως αυτή τη φορά στον φίλο μου τον Μάκη, να δω πως θα καταφέρει να το διαχειριστεί αυτό που θα τον εύρει!!! Φτάσαμε πολύ κοντά όμως, με την φίλτατη σκουληκαντερα @Sasa25 !!! ” Σας έχω πει ότι δεν έχω ξαναγράψει σε φόρουμ στη ζωή μου, πριν να έρθω εδώ για να ζητήσω βοήθεια; To myphone εξαιρείται, γιατί μια που έγραψα και μια που με "γράψανε". Τι είναι αυτό το thread; Για ποια πράγματα επιτρέπεται να μι…

• Παράθεση από nifitsa_kakia: “Στο mi 8 lite. Απ'ότι γράφει κάνει για όλα ” Όλα όσα έχουν notch παιδιά. Μην το βάλει και κανένας χριστιανός σε συσκευή χωρίς notch και ψάχνεται.

• Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από George 21: “Τι είναι όλα αυτά??? Ποιο είναι αυτό που είχαμε τόσο καιρό???? ” Αν κάποιος δεν θέλει να επιλέξει το σκέτο GSM για οικονομία μπαταρίας τι πρέπει να έχει από μαμά επιλεγμένο ..??Και επίσης αν επιλέξουμε κάποιο και κάνουμε επανεκκίνηση θα το αλλάξει η θα το κρατήσει ..??? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60748/ ” Από μαμά το πρώτο. Αν θέλετε σκέτο 3G το τρίτο (TD-SCDMA/GSM/WCDMA). Τα υπόλοιπα...πειραματιστείτε (οι τολμηροί) και πείτε και σε …

• Παράθεση από kostas_thess: “@BanditGR είναι το Weather & Clock Widget της Devepert.NET και ναι δουλεύει άψογα και στις προγνώσεις του και στην ακρίβεια της τοποθεσίας και με συνεχή ανανέωση ανα μια ώρα που το έχω βάλει έχει μόλις 0,1% κατανάλωση μπαταρίας στο Gsam. Sorry για το offtopic @UserXP ” Ευχαριστώ πολύ και ζητώ και εγώ συγγνώμη με τη σειρά μου από τον @UserXP για την "κατάχρηση" του thread. Έψαχνα απλά να βρω ένα widget της προκοπής να αντικαταστήσω το παλιό μου.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

BanditGR - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αυτό καλα είναι να το απαντήσει ο @MIUI_ART Εγω θα σου πω μια αλλη εκδοχή.. Έχεις την ρομ 8,10 και ξεκινάς updates μέχρι και την σημερινή. Στην 9,1,10 χτυπάει κάτι και πρέπει να γυρίσεις πίσω. ΠΟυ θα πας? Σε ποια? Θα βάλεις fastboot?? Η δημιουργία λογισμικών δεν είναι τόσο απλή οπότε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κάθε φορά παίρνεις ολοκληρο το source και να κάνεις στα μέτρα σου. ” Πολύ σωστά. Και χωρίς να είμαι ο @MIUI_ART θα σου απαντήσω φίλε @George 21 ότι αν είναι…

• Παράθεση από kostas_thess: “Τι να πει κανείς... Είσαι απίστευτος! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά!!! Το patch έκατσε άψογα! @lefesta είδες που στα λεγα ο άνθρωπος δεν παίζεται! Ότι καλύτερο σε patches και υποστήριξη έχω συναντησει τα τελευταία χρόνια!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60744/ ” Άσχετο, το εν λόγω widget καιρού ποιο είναι ? Δουλεύει σωστά ?

• Παράθεση από nifitsa_kakia: “Είναι φυσιολογικό κάθε φορά που κάνω factory reset και πέρασμα ρομ, να μου βγάζει στο reboot "this device is locked"? ” Εφόσον πριν το factory reset ΔΕΝ έκανες αποσύνδεση του Mi Account από τη συσκευή αλλά το άφησες ως έχει, ναι είναι φυσιολογικό. Είναι feature ασφαλείας του MIUI (και πλέον σε κάποιες συσκευές σου βγάζει τα ίδια στο setup και για το Google Account).

• Παράθεση από Teamingame.gr: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60745/ Επίσης έχω εδώ κ 1 μήνα δεν μου flasharei καμία Rom της ομάδας Μ λέει treble error. Mi8 SE ” Διέγραψε όλα τα παλιά και νέα αρχεία που αφορούν ROM που είναι στην συσκευή σου (και αρχεία MD5 αν βρεις), και κάνε πάλι λήψη της ROM από την εφαρμογή αναβάθμισης.

• Παράθεση από kouskous: “Καλημέρα να ρωτήσω κάτι; Το kate που ουσιαστικά είναι international θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από εσάς ή και αυτό μπαίνει στην "μαύρη" λίστα λόγο της απόφασης του eu? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε ότι αφορά τις ROM που έγιναν EOL από το Xiaomi.eu, θα τις γυρίσουμε σταδιακά σε Global Source, όταν υπάρξει Source και γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές – δοκιμές πρώτα. Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι όσες ROM ήταν σε china/eu. source και γυρίσουν πά…

• Παράθεση από dhmlaz: “Υπερβολές, εκτός και εάν το ζήτημα είναι μόνο μπαταρία. Υπάρχουν και άλλα κινέζικα με Snapdragon 30% φθηνότερα από ότι το note 5 με ίδια χαρακτηριστικά και λειτουργίες με κατανάλωση ακόμα λιγότερη. Αυτά θα τα πρότεινες;!!!!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ δεν προτείνω τίποτα. Απλά καταθέτω την άποψή μου ως χρήστης (πλέον) του Whyred και μιας συσκευής πολύ (σχεδόν όμοιας) με το omega με την οποία επίσης ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλά δεν μπορώ ν…

• Παράθεση από thanfun: “ευχαριστω για την χρησιμη απαντηση σου!α μαλιστα, αρα θεωρεις πως αξιζει τον κοπο να παω σε redmi note 5, και για αυτα που δεν εχει το whyred? και έχει το omega? οπως καλύτερη (oled) οθόνη, USB type C, colored led (ή μηπως αυτο γινεται?), ισως και κατι αλλο, ποια η γνωμη σου? ” Τι να την κάνω ρε συ την OLED οθόνη και το type C αν είναι να κυκλοφορώ με ένα καλώδιο στο χέρι (ή μια σακούλα...power banks) και να ψάχνω να βρω μπρίζα κάθε 3 και λίγο ? Μιλάμε για 8 ώρες SOT με σχ…

• Παράθεση από thanfun: “δεν θεωρεις αρκετα καλυτερο το redmi note 5 αλλα και κανενα απο τα υπαρχοντα low badget (και σε μεταχειρησμενο θα εβλεπα) ωστε να αξιζει τον κοπο ” Προσωπικά επειδή έκανα (σχεδόν) αυτή τη μετάβαση, δηλαδή από nikel σε whyred global, μπορώ να σου πω ότι οι συσκευές από πλευράς απόδοσης είναι η μέρα με τη νύχτα. Πραγματικά τις χωρίζει άβυσσος. Παίζει μεγάλο ρόλο το SoC. Ο 636 είναι ταχύτατος, μετάβαση στα μενού άμεση, εφαρμογές ανοίγουν έως και 2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα, αυ…

• Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από BanditGR: “από άποψη μπαταρίας σίγουρα αξίζει, καμία σχέση. Θα χάσει όμως λίγο smoothness η συσκευή. Μόνο αν τεστάρεις βασικά μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Εγώ το nikel πάντως το είχα στον interactive governor για...χρόνια. ” το δοκιμασα και πραγματι αν και δεν εκλεισε κυκλος μοιαζει να παει για διπλασια διαρκεια η μπαταρια, απο smoothness ή επιδόσεις δεν καταλαβα τοποτα ισως διοτι δεν παιζω βαριες εφαρμογες αλλα εκανα κι ενα antutu και εβγαλε 76000 (οκ μαλλο…

• Παράθεση από Sasa25: “Μάλλον δεν θα ξαναπάρω. Αλλά δεν παίρνω και όρκο, γιατί ένα ποσοστό μαζοχισμού το έχω νομίζω! Δεν χρειάζεται να μου βρείτε άντρα. Βρίσκω και μόνη μου, να σας βγάλω και από τον κόπο! Τώρα αν είναι χλεχλές και δεν ξέρει να φλασάρει, δεν πειράζει γιατί δεν θα θυμάμαι ούτε κι εγώ, μιας και ένα ψιλοαλτσχάϊμερ το έχω από μικρή! ” Για να επανέλθουμε στη...ομαλότητα, τώρα σε τι φάση βρίσκεται η συσκευή ? Έχει τρέξει το εργαλείο ξεκλειδώματος να ξεκινά να μετρά ο χρόνος ? Είναι σημα…

• Παράθεση από Kefalas99: “Θέλω να κάνω μια πλήρης αποφόρτοση. Με το που σβήσει πρέπει να το αφήσω μόνο του να πάει 100% ενώ είναι κλειστό ή μπορώ και να το ανοίξω έχοντας συνδεδεμένο το usb και να φορτίζεται μέχρι να πάει 100% ενώ είναι ανοικτό; @BanditGR ” Όταν αποφορτιστεί, θα το συνδέσεις στο φορτιστή (τοίχου) χωρίς να το ανοίξεις μέχρι να φτάσει στο 100%. Μετά θα το αποσυνδέσεις και θα το ανοίξεις. Αν ΔΕΝ δεις 100%, θα το ξανασυνδέσεις με το φορτιστή τοίχου μέχρι να φτάσει 100% και μετά το απ…

• Παράθεση από vagelis10: “ευχαριστουμε μηπωσ αυτο μπορει να λειτουργησει και στο redmi note 2 ” Όχι.

• Πάμε να το πούμε για μια τελευταία φορά. Το 90% των stable ROM σε αυτή τη συσκευή είναι αποτυχία. Οι καλύτερες "stable" είναι οι developer αν και οι 2-3 τελευταίες είχαν θέματα (και γι' αυτό έχει θέματα και η 10.2, γιατί στηρίζεται σε αυτές). Η 8.12.6 αν θυμάμαι καλά ήταν η τελευταία ROM της προκοπής για την συσκευή.