Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Η επιλογή για MTP στις επιλογές για προγραμματιστές όντως δεν κάνει τίποτε, γιατί απλά...ποτέ δεν έκανε, έπρεπε πάλι μετά τη σύνδεση με USB να επιλέξεις εσύ από την ειδοποίηση το πρωτόκολλο MTP για να δεις τους αποθηκευτικούς χώρους. Πως πέρασες το MIUI 10 ? Ήσουν σε επίσημη ROM, ήσουν σε XTRV ? Ποια έκδοση έχεις περάσει ? Factory reset έκανες ?
-
Πρόβλημα με μπαταρία
ΜήνυμαΔεν φαίνεται κάτι κακό από τα screenshots αλλά πάλι χρειαζόμαστε το γράφημα σε σχέση με το χρόνο. Αυτό μπορεί να το βρει κάποιος αν πατήσει το εικονίδιο του ρολογιού πάνω δεξιά στο menu του battery use.
-
Παράθεση από omek07: “Παιδια για το Mi8 ειναι βασισμενη σε Global ή σε Chinese ???? ” Σε Global στην παρούσα φάση και θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στην πορεία.
-
Παράθεση από stony3gr: “Όταν ερθει το τηλεφωνο μετα από το ξεκλείδωμα πρεπει να περιμενω 720 ωρες(1μηνα) για να ξεκλειδωθεί bootloader και να βαλω οποια RΟΜ θελω(ευρωπαικη η ελληνικη);Ετσι θα είμαι με την κινεζο-αγγλικη εκδοση μεχρι τοτε;(Επισης περιπου ποσο χρονο κανει για να φτασει το τηλεφωνo σε μενα;) ” Δυστυχώς ναι. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να πέσει ο χρόνος.
-
Παράθεση από Leftheo: “Σε Natrium συνεχιζει να μη λειτουργει η aroma και οτι και να επιλεξεις απλα γινεται εγκατασταση της rom χωρις τα προσθετα. Σωστη aroma πηραμε μονο σε δυο εκδοσεις τις MIUI 10 και μετα ξανα τα ιδια. Επειδη το εχω αναφερει πολλες φορες και δεν εχω παρει απαντηση, αν εχει εγκαταληφθεί το Mi 5s Plus απο τους Έλληνες developers, το σωστο θα ηταν να μας το πείτε και να μην αγνοειτε τις ερωτησεις μας. Σεβομαι τη δουλεια σας και γι αυτο ειμαι και VIP εδω και αρκετο καιρο, αλλα αν …
-
Παράθεση από jpastos: “Για τα cancro δηλαδή τέλος οι αναβαθμίσεις?? ” Cancro, aqua, libra, τέλος, εκτός και αν καταφέρουμε και βρούμε sources. Το κοιτάμε.
-
Παράθεση από JohnHD: “Καλημερα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω miui beta . Άμα βγει η stable θα μπορέσω να την βάλω κανονικά ; Η θα έχω brick; ” Δεν υπάρχει πρόβλημα με antirollback σε santoni μιας και βρίσκεται σε Android 7 (Nougat). Τώρα για να πας από developer σε stable, χλωμό να γίνει μέσω του updater μιας και μάλλον θα δει την stable ως υποβάθμιση. Θα χρειαστεί φλασάρισμα μέσω Mi Flash και άρα ξεκλείδωτο bootloader.
-
Παράθεση από AlexanderK: “Και ήταν πολύ χρήσιμο. Κρίμα. Μια άλλη ερώτηση... Στο viber μπορείτε να αλλάξετε ήχο για τις ειδοποιήσεις; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” Ναι αμέ. Πας στις Ρυθμίσεις του Viber, ειδοποιήσεις, κάνεις check το να χρησιμοποιούνται οι ήχοι συστήματος και μετά τους αλλάζεις. Όταν σου βγάλει επιλογή από που θες να εισάγεις ήχους, επιλέγεις είτε 'Θέματα', είτε 'Χώρος Αποθήκευσης'.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
BanditGR - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠολύ φοβάμαι ότι θα στις βγάλει από την αρχή.
-
MIUI 10 Global Beta ROM 8.9.20 Full Changelog - Fix - Face unlock option disappear when changing region to Thailand (POCO F1/Pocophone F1) - Fix - The percentage of battery has changed the location and It has become close with network type indicator (All devices) - Fix - Leaks application is installed automatically ( All devices) - Fix - In rotation of screen notification panel shows PM/AM first then time ( All devices) - Fix - Rear camera error in hardware test ( All devices) - Fix - Some app i…
-
Όλα καλά θα πάνε αλλά το κλείδωμα και ξεκλείδωμα ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ είναι κάτι που επιβάλλεται να κάνει ο καταναλωτής, εφόσον βρεθεί στην κατάσταση να παραλάβει συσκευή με ξεκλείδωτο bootloader και με άγνωστη μέθοδο ξεκλειδώματος. Δεν αφήνουμε ποτέ τον bootloader ξεκλείδωτο, χωρίς να τον έχουμε ξεκλειδώσει εμείς. Έχει κλάψει κόσμος από αυτό, όταν γίνει μια στραβή, τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα.
-
Παράθεση από AlexanderK: “Να ρωτήσω κάτι σε όσους πήραν την 10. Όταν φορτίζει στην οθόνη κλειδώματος σας δείχνει πόση ώρα χρειάζεται για να τελειώνει την φόρτιση; Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” Σε καμία συσκευή δεν δείχνει. Το έχουν βγάλει αυτό από το MIUI 10. Προσωρινή λύση είναι εφαρμογές τύπου Gsam Battery Monitor.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
BanditGR - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από sppoulis: “Εντάξει με καλύψατε (αφού με τρομοκρατήσατε αρκετά...:P), θα μείνω με unlock bootloader στο δικό μου account και θα εγκαταστήσω μόνο την global με "σκέτο" clean και όχι "clean and lock"! Αναρωτιέμαι όμως, υπηρεσίες όπως το google pay και άλλα security features δεν θα μείνουν μη λειτουργικά για πάντα έτσι ??? Φαντάζομαι αυτό είναι το "τίμημα" που πρέπει να πληρώσουμε όλοι όσοι έχουμε china version... ” Όπως ειπώθηκε σωστά μια λύση (μιας και θέλεις δεν θέλεις ξεκλείδωτος θα…
-
Παράθεση από gorgatos1990: “Καλησπέρα σας...έχω το gemini με την 8.8.2 global beta..να περάσω την 8.9.13? Αξίζει να μπω στην διαδικασία να την αλλάξω? ευχαριστώ πολύ! ” Περίμενε την 8.9.20 πλέον, δεν έχει νόημα να πας σε αυτή της προηγούμενης εβδομάδας. Τώρα αν βγει σκάρτη...βλέπουμε
-
Εγώ πάλι βλέπω το κινητό να είναι ενεργό για μεγάλα χρονικά διαστήματα, χωρίς να είναι ανοιχτή η οθόνη, πράγμα που σε συνδυασμό με το ανοικτό Wi-Fi μπορεί να μαρτυρά ότι κάποια εφαρμογή τρέχει συνεχόμενα στο παρασκήνιο και καταναλώνει πόρους του συστήματος (βασικά απασχολεί τον επεξεργαστή). Κατέβασες κάποια νέα εφαρμογή πρόσφατα ή ενημέρωσες κάποια υπάρχουσα ?
-
Παράθεση από tasos01: “Πως επιλέγουμε και τον εσωτερικό χώρο; ” Δεν χρειάζεται. Επιλέγεις το /data partition και καθάρισες. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος δεν είναι τίποτα άλλο από ένα mount στο /data (και συγκεκριμένα το /data/media/0).
-
Xiaomi και Google Safety
ΜήνυμαΝαι βρε όλα αυτά είναι ήδη έτοιμα, ένα κάρο scripts κυκλοφορούν που το κάνουν πανεύκολα (βλέπε lazyflasher στις επίσημες).