Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από em56464: “@BanditGR βρήκα τις επιλογές στην τελευταία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γράφει και προσομοίωση φορμάτ της κάρτας sd διαγραφή όλα όταν τελειώσει μπορώ να κάνω επαναφορά από αντίγραφο που δημιουργήθηκε ένα και πλέον μήνα πριν το bug της εφαρμογής ασφαλείας και την τελευταία αναβάθμιση ; ” Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην μπορείς.
-
Παράθεση από AlexanderK: “Βρήκα σε ένα forum και πέρασα την 8.8.28 πάνω από την 8.8.23. Είναι nightly. Δεν έχω changelog. Αλλά νιώθω ένα τηλέφωνο ταχύτατο. Πιστεύω ότι η stable πλησιάζει. 2 ώρες δεν έχω βρει κανένα θέμα και μπαταρία πολύ καλή Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ” Εγώ πάλι πιστεύω ότι η stable είναι τουλάχιστον 2 μήνες μακριά. Θυμίζω για τους νεότερους στο forum, οι πρώτες MIUI 9 έσκασαν μύτη τέλη Ιουλίου πέρυσι και οι πρώτες Stable κυκλοφόρησαν 8...Νοεμβρίου 2017 και η παρά…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
BanditGR - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Σε βγάζει τις επιλογές για να περάσεις τον κωδικό Mi λογαριασμό και σύνδεση σε wifi? Αν ναι, εκεί στον Mi λογαριασμό βάζεις κωδικό wifi αντιγραφή τον κωδικό. Πας στο wifi και κάνεις επικόλληση και σύνδεση. Μόλις συνδεθεί πας στον Mi λογαριασμό και βάζεις κωδικό σου. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και εγώ αυτό πιστεύω ότι έχει συμβεί. Απλά δεν βγαίνει πληκτρολόγιο για να μπει ο κωδικός του Wi-Fi οπότε λοιπόν πως να συνδεθεί αλλιώς ? Με τα μάτια ? Το γ…
-
Παράθεση από melina100: “Καλησπέρα για το redmi note 3 mtk miui10 πότε θα κυκλοφορήσει ευχαριστώ πολύ. ” Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, οι πιθανότητες λένε ότι δεν θα κυκλοφορήσει MIUI 10 για το Hennessy. Δεν αναφέρεται σε καμία λίστα συσκευών για το MIUI 10 και δεν φαίνεται να υπάρχει ROM ούτε καν σε επίπεδο alpha. MIUI 10 φαίνεται να παίρνουν οι συσκευές με Android 6 και άνω μέχρι στιγμής.
-
Συγγνώμη που παρεμβαίνω αλλά έχουν γίνει κάποιες παρανοήσεις. Καταρχήν η aroma ROM διατίθεται σε όλα τα μέλη όπως και η απλή XTRV, χωρίς κανένα χρηματικό κόστος. Μην πιστεύετε εμένα, απλά πηγαίνετε στην...πρώτη σελίδα του εν λόγω thread. Θα βρείτε εκεί τα links. Αυτό που ΔΕΝ διατίθεται στην έκδοση της Aroma για τα απλά μέλη σε σχέση με τους VIP είναι η ενσωματωμένη (στη ROM) "δική μας" εφαρμογή του updater, η οποία επιτρέπει OTA updates, κοινώς κατέβασμα και πέρασμα της Aroma από τον updater χωρ…
-
Παράθεση από em56464: “δηλαδή από το stock recovery που έχει επιλέγουμε wipe data και μετά reboot system? ” Factory reset στις επίσημες ROM με κλειδωμένο BL καλό θα ήταν να γίνεται μέσα από το MIUI. Ρυθμίσεις -> Πρόσθετες Ρυθμίσεις -> Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά -> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (τελευταία επιλογή).
-
BanditGR - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από nasosto: “Στις προσαρτήσεις δεν είναι επιλεγμένος και δεν μπορώ να τον επιλέξω. Έκανα format data και reboot και δεν τον βλέπει... ” Το /data μπορείς να το επιλέξεις ?
-
Βασικά σχεδόν κανένα δεν είναι. Πολλά όμως από αυτά λειτουργούν ικανοποιητικά.
-
BanditGR - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από nasosto: “Σας ευχαριστώ αλλά ούτε το format data βοήθησε. Εξακολουθεί να μη βλέπει τον χώρο αποθήκευσης. ” Στις προσαρτήσεις είναι επιλεγμένος ?
-
Παράθεση από kahi: “ Καλησπέρα έκανα τον οδηγό αλλά έκανα μια βλακεία, είμαι αυτή την στιγμή με ανοικτό το twrp για να επιλέξωτην Ελληνική rom και rom μέσα στο τηλέφωνο δεν υπάρχει, τι κάνω τώρα ρε παιδιά πως την περνάω μέσα στο τηλέφωνο για να την κάνω εγκατάσταση που έτσι όπως είμαι δεν το βλέπει το τηλέφωνο το pc συγνώμη παιδιά έπιασα λάθος ποστ. ” Καταρχήν θα πρέπει να εγκαταστήσεις drivers στο PC ώστε να βλέπεις σωστά τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Από εκεί και πέρα με το που συνδέσεις το…
-
Παράθεση από charlie2alpha: “@BanditGR την επεξήγηση του doze την διάβασα πρώτη φορά όταν ήταν να βγει το Android 6. Μετά από χρήση συσκευών Android επί 8 συναπτά έτη το δικό μου συμπέρασμα/προτίμηση είναι το καθαρό Android χωρίς άχρηστα βοηθητικά όπως task killers, memory managers, force doze κλπ κλπ. Αν κάτι δε δουλεύει παρόλα αυτά τότε κατά 99% κάποια κακογραμμένη εφαρμογή φταίει. Ένας από τους λόγους που αποφεύγω το MiUI ενώ κάποια χαρακτηριστικά του μου αρέσουν είναι αυτός, η Xiaomi πάει κα…
-
Παράθεση από George 21: “Γιατί σε κάθε εγκατάσταση της arwma στο τέλος ενω πατάμε reboot κ καθαρισμό της caches ανοίγει πάλι στην εγκατάσταση κ ξανά προσπαθεί να την περάσει??? ” Πολύ πιθανό να είναι bug του aroma installer. Γενικά για τις aroma ROMS να έχετε υπόψη σας τα εξής : 1) Πριν ξεκινήσετε τον installer (δηλαδή το φλασάρισμα του zip), κάντε με το χέρι wipe τις caches. Σε κάποιες συσκευές αυτό αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι αποφεύγονται κολλήματα και περίεργες συμπεριφορές. 2) Μην κάνετε r…
-
Παράθεση από kostas_thess: “@Orestis2 Μιας και ήρθε και ένα βαρύ πυροβολικό τώρα στην παρέα @BanditGR ας μας πει μήπως και ένας καθαρισμός δεδομένων και μνήμης cache στις google play services ίσως βοηθούσε την κατάσταση αφού κάνεις τις ενέργειες που σου είπε πρώτα. ” Ο καθαρισμός cache κακό δεν κάνει αλλά σπάνια να είναι υπεύθυνο κάτι τέτοιο για απώλεια μπαταρίας. Η cache άλλωστε των Google Services, Google app, Play Store θα ξαναγεμίσει (σχεδόν) την επόμενη φορά που θα ανοίξει κάποιος τις εφαρμ…
-
Παράθεση από Orestis2: “Νομιζω πως ακολουθησα σωστα τις οδηγιες.με αντιστοιχη χρηση πριν το update θα ηταν στο 80% η μπαταρια ” Facebook, Messenger, Instagram, GPS μονίμως ανοιχτό (γιατί ?), Wi-Fi μονίμως ανοιχτό, ποιος ξέρει πόση φωτεινότητα και φυσικά τα wakelocks να κάνουν party. Πάλι καλά που χάνεις μόνο τόσο μπαταρία θα έλεγα εγώ. Θα πρότεινα τα εξής: 1) Βγάλε την αυτόματη έναρξη από όσες social media εφαρμογές δεν χρειάζεσαι άμεσα. Ρώτα τον εαυτό σου, πρέπει σώνει και καλά να έχεις ειδοποι…