Όταν σε πάει σε αυτό το μήνυμα κάνεις αυτό που αναφέρω εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI δηλαδή αυτόΟ/H nasosto έγραψε:
Redmi Note 4 δεν ξεκλειδώνει το wifi
-
-
-
@spideman3 Γιώργο το παιδί δεν έχει mac-adress ούτε δεδομένα κινητής , άρα δεν έχει internet στο κινητό , δεν μπορεί να κάνει αυτό που λες ,αλλού είναι το πρόβλημα του...
-
-
Ρε παιδιά από που συμπεραίνετε ότι δεν υπάρχει Mac Address ? Δεν βρίσκει κανένα Wi-Fi δίκτυο στο scan ? Στο Lineage ας πούμε, στα χαρακτηριστικά της συσκευής την έβγαζε ? Αν όχι τότε να δούμε και άλλα πράγματα.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
@spideman3 Γιώργο το παιδί δεν έχει mac-adress ούτε δεδομένα κινητής , άρα δεν έχει internet στο κινητό , δεν μπορεί να κάνει αυτό που λες ,αλλού είναι το πρόβλημα του...
-
Ο/H nasosto έγραψε:
Για "το παιδί", χρωστάω κέρασμα. Κατά τα άλλα, αλλού είναι το πρόβλημα, όπως γράφεις. Πού όμως;
-
Τώρα μπορείς να φωνάξεις δυνατά ΒΟΗΘΕΙΑ - HELP ME, όλα τα βαριά χαρτιά του forum είναι έτοιμα να σε βοηθήσουν.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ρε παιδιά από που συμπεραίνετε ότι δεν υπάρχει Mac Address ? Δεν βρίσκει κανένα Wi-Fi δίκτυο στο scan ? Στο Lineage ας πούμε, στα χαρακτηριστικά της συσκευής την έβγαζε ? Αν όχι τότε να δούμε και άλλα πράγματα.
-
Εάν δεν γίνεται δουλειά και με την πρόταση του @geoanto555 εγώ είπα την γνώμη μου στο άλλο νήμα με τα Τwrp έβαλα και βιντεάκι σχετικό όσο αφορά mac address και τέτοια αποκλείεται να τα έχει χάσει πιστεύω
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H nasosto έγραψε:
Για "το παιδί", χρωστάω κέρασμα. Κατά τα άλλα, αλλού είναι το πρόβλημα, όπως γράφεις. Πού όμως;
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Τώρα μπορείς να φωνάξεις δυνατά ΒΟΗΘΕΙΑ - HELP ME, όλα τα βαριά χαρτιά του forum είναι έτοιμα να σε βοηθήσουν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0