Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από dss: “Καλημέρα στο forum. Κατέβασα την έκδοση 8.8.2 από τον updater και όταν κατέβηκε επέλεξα εγκατάσταση. Μετά την επανεκκίνηση δεν προχώρησε αυτόματα η εγκατάσταση κι έτσι επέλεξα το να κάνω flash χεiροκινητα. Όταν τελείωσε η εγκατάσταση παρατήρησα ότι είχα πάλι την 8.7.26. ξανακάνω τη διαδικασία και ενώ ελέγχω ότι το zip που επιλέγω είναι η 8.8.2 στην εγκατάσταση μου γράφει ότι θα γίνει εγκατάσταση της 8.7.26. Το κινητό είναι redmi 5plus. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; ” Φλάσαρε…
-
Είναι root κάποιος από εσάς ? Αν ναι και έχετε κάποια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων που υποστηρίζει root, δείτε λίγο μέσα στο /cust partition της συσκευής. Αν υπάρχει εκεί κάποιο αρχείο με το όνομα cust_variant δοκιμάστε να το σβήσετε και όταν αυτό γίνει με επιτυχία, κάντε ένα reboot και δείτε τώρα αν αλλάζει χώρα. Περίεργα πράγματα...
-
Παράθεση από Tasos Halvatzis: “Καλησπέρα παιδιά. Έχω περάσει την Miu 10 beta 8.8.2. Έχει παρατηρήσει κάνεις battery drain? Δεν κάνω τίποτα διαφορετικό από προηγούμενες ρομ και έχω παρατηρήσει το μεσημέρι να φτάνει η μπαταρία περίπου στα 35% με κανονική συνηθισμένη χρήση. Τουλάχιστον 15% πιο κάτω απ'οτι θα έπρεπε να βρίσκεται. Μήπως εχει αρχίσει και τα παίζει η μπαταρία? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56415/ ” Υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση στα Google services δείχνει το αρχείο (προφανώ…
-
Παράθεση από skgklm: “8.8.2 XTRV σε nikel, δεν μου επιτρέπει να αλλάξω την χώρα από Ελλάδα σε οποιαδήποτε άλλη ώστε να κατεβάσω θέματα..... υπάρχει κάποιο fix; ” Σε εμένα δουλεύει κανονικά, άλλαξα σε Ελβετία και εμφανίστηκε στα θέματα η επιλογή για λήψη. Εγκατέστησα όμως με factory reset. Μήπως πέρασες τη ROM πάνω από προηγούμενη ?
-
Παράθεση από Panos61: “Θα ξεκινήσει τελικά η Microsoft να χρεώνει με το μήνα τα Windows 10; | Techmaniacs Για να δούμε που περίπου πάει το πράγμα... ” Οι μέχρι στιγμής...σκέψεις για χρέωση δεν αφορούν επ' ουδενί τους οικιακούς χρήστες. Ας μην πιστεύουμε ότι FUD διαδίδεται δεξιά και αριστερά από δημοσιογράφους του πληκτρολογίου και λοιπούς κινδυνολόγους, αλλά ας μείνουμε στα γεγονότα παρακαλώ. Έχουμε όμως ξεφύγει υπέρ του δέοντος από το θέμα του topic και παρακαλώ να επανέλθουμε όλοι (και εμού το…
-
Παράθεση από EvangeliaK: “@NasDriver @charlie2alpha Το να βάλεις custom rom η οποία θα είναι και αυτή βασισμένη σε android 9 δεν είναι επιλογή. Ο πυρήνας είναι ίδιος. Επιλογή είναι να μη θες windows στον υπολογιστή και να βάζεις linux (και να έχεις και ένα σωρό προγράμματα να τρέχουν σε linux για να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου). Στην custom rom πάλι θες google play services για να τρέξουν τόσες εφαρμογές. Πάλι θα βάλεις facebook, viber, whatsup, εφαρμογές από τράπεζες κλπ. Τι είναι αυτό που…
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Το θέμα είναι να υπάρχει η επιλογή. Όσο μπορούμε να ξεκλειδώνουμε, κουτσά στραβά κάπως θα γίνεται η δουλειά. Αν σταματήσει να επιτρέπει κι αυτό, θα πάρω το κουβαδάκι μου να πάω σε άλλη παραλία. Όσο υπάρχουν παραλίες που το επιτρέπουν, και για την ώρα υπάρχουν αρκετές, μόνο που δεν είναι το ίδιο φτηνές. ” Και εγώ αυτής της άποψης είμαι. Όσο επιτρέπουν ακόμα το ξεκλείδωμα του BL, στη χειρότερη ρίχνεις μια AOSP και χαιρετάς το MIUI και είσαι μια χάρα. Αν το κόψουν και α…
-
Πρέπει να σταματήσει αυτή η κωμωδία πλέον με την αυθαίρετη παραδοχή ότι όποιος ΤΟΛΜΑΕΙ να πάει πίσω σε κάποια έκδοση ROM, το κάνει γιατί είναι περίεργος, προγραμματιστής, σκαλίζει, δεν ξέρει τι να κάνει κτλ. Όχι φυσικά. Απλά η "νέα" έκδοση που δοκίμασε (δεν έχει σημασία αν μιλάμε για dev ή stable μιας και πολλές stable είναι έτσι μόνο στα...λόγια) είχε προβλήματα, κάποια από τα οποία μπορεί να ήταν τόσο σοβαρά ώστε να τον εμπόδιζαν να κάνει ακόμα και τη...δουλειά του. Ως εκ τούτου η μόνη λύση θα…
-
Παράθεση από markito: “Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. Από το Android 9.0 ξεκινάει το anti-rollback. Γιατί όμως η xiaomi μπλοκάρει την επιστροφή σε προηγούμενη miui ρομ με την ίδια έκδοση Android? Καταλαβαίνω να μην μπορείς να γυρίσεις πίσω σε έκδοση Android, σε miui έκδοση όμως γιατί? ” Δεν είναι ακριβώς έτσι. Από το Android 9.0 ξεκινά το υποχρεωτικό anti-rollback, το ίδιο feature στο Oreo υπάρχει προαιρετικά. Επίσης το anti-rollback δεν κάνει διαχωρισμό μεταξύ εκδόσεων Android και έκδοσης ROM, απλά …
-
Παράθεση από kahi: “Σε ευχαριστώ, τώρα κατάλαβα τι παίζει με το πρόβλημα του twrp, δεν θα βάλω το lazyflasherθα περιμένω να βάλω την rom των παιδιών εδώ όπως είχα τόσα χρόνια στο kenzo, απλά αυτή η ιστορία antirollback με έχει κάνει λίγο διστακτικό και περιμένω να δω που θα κατασταλάξει αυτή η ιστορία. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. ” Πουθενά δεν πρόκειται να καταλήξει. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ να "πάρει πίσω" η Xiaomi το ARB. Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, αν ήταν να γίνει θα είχε γίνει ή…
-
Παράθεση από Panoz1977: “καλημέρα παιδια σε tiffany αφου περασα το 8.8.3 το τηλεφωνο ανοιξε αλλα μου ζηταει συνδεση στο internet και όταν προσπαθω να συνδεθω δεν μου εμαφινιζει το πληκτρολογιο.καμια ιδεα? ” Το κλασσικό κόλπο, πατάς στο Mi Account και βάζεις εκεί τον κωδικό του Wi-Fi, καθώς εκεί σου εμφανίζει πληκτρολόγιο και μετά το κάνεις copy ή cut και paste στο κανονικό πλαίσιο κωδικού για το Wi-Fi.
-
Παράθεση από Perarg: “Καλημέρα σας, έχω ένα μιιιικρο προβληματαααακι... (Δεν είμαι 100% σίγουρος πως ποστάρω στο σωστό thread). Πέρασα που λέτε την 8.8.2 σε Mi5 με clean install. Δε φαίνεται κανένα πρόβλημα. Επέλεξα να κάνω επαναφορά από αντίγραφο Mi cloud ώστε να μου επαναφέρει τις εφαρμογές που είχα στην αρχική οθόνη. 1ον) Για πρώτη φορά, το έχω ξανακάνει ουκ ολίγες φορές, αργεί χαρακτηριστικά... 2ον) Αυτό είναι και το ουσιαστικό πρόβλημα, φαίνεται μόλις ολοκληρωθεί η λήψη μιας εφαρμογής να τη…
-
Και κανένας να μην το πείραξε ποτέ, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ συσκευή να μπρικάρεται από software upgrade ή downgrade. Δεν νοείται απλά, έχεις πληρώσει για αυτή τη συσκευή. Το ότι υποθέτουμε ότι όλοι θα αναβαθμίζονται δεν μου λέει κάτι προσωπικά και είναι και επίσης απαράδεκτο και αυθαίρετο ως παραδοχή.
-
Αυτό ακριβώς. Ποτέ δεν είπε η Google ότι αν πας να κάνεις downgrade (έστω και με κλειδωμένο bootloader) σου κάνω brick την συσκευή (έτσι για να μάθεις παλιο@#&$#%#). Η Google στο spec λέει ότι σε ξεκλειδωμένο bootloader παίρνεις απλά ένα μυνηματάκι και τίποτα παραπάνω. Τα υπόλοιπα είναι...εφεύρεση της Xiaomi και το μόνο που θα καταφέρει είναι να γεμίσει bricked συσκευές και ο κόσμος να αγοράζει μεν τις συσκευές της αλλά να μένει μακριά από το MIUI, πηγαίνοντας σε AOSP ROMs που και μια χαρά είναι…
-
Αν δεν έχετε προβλήματα μπορείτε να παραμείνετε στην 8.8.2. Δεν είναι ασυνήθιστο να ανακαλούνται ROMs, ειδικά στα πρώτα στάδια μιας νέας έκδοσης MIUI.
-
update 8.8.2 redmi 4x
ΜήνυμαΘα το δούμε το script της aroma, είναι πολύ περίεργο αυτό. Μείνε με την απλή για την ώρα αφού παίζει κανονικά.