[Miui 10 8.8.2/3] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H blackm76 έγραψε:
Παιδιά έχω την 8.7.26 στο mi3 μου την οποία είχα περάσει πρώτη φορά με format factory.
Κατέβασα σήμερα την 8.8.3 και πάω να την περάσω κανονικά όπως πάντα χωρίς format factory αλλά όταν πάω στην εγκατάσταση επιλέγω το zip αλλά αντί να μπει στην aroma κάνει επανεκκίνηση. Με λίγα λόγια δεν μπαίνει στην αρομα για να την εγκαταστήσω. Γιατί; μήπως δεν έχει κατέβει σωστά το αρχείο;
Θα έπρεπε να μπορείς να την περάσεις με wipe cache, dalvic cache, αν είχες κάνει format data πρόσφατα. -
-
Σορρυ για το συνεχομενο ποστ αλλα θελω να ρωτησω με το μεγα θεμα των ανυπαρκτων ηχων στις ειδοποιησεις ειδικα οταν υπαρχουν ακουστικα συνδεδεμενα,γινεται προσπαθεια επιλησης;ειμαι σχεδον ετοιμος να εγκαταληψω την xiaomi.
-
Ενω έχω δώσει όλα τα permission και τα notification δεν μου δείχνει τις ειδοποιήσεις στην lock screen κυρίως το FB messenger
-
Καλημέρα στο forum. Κατέβασα την έκδοση 8.8.2 από τον updater και όταν κατέβηκε επέλεξα εγκατάσταση. Μετά την επανεκκίνηση δεν προχώρησε αυτόματα η εγκατάσταση κι έτσι επέλεξα το να κάνω flash χεiροκινητα. Όταν τελείωσε η εγκατάσταση παρατήρησα ότι είχα πάλι την 8.7.26. ξανακάνω τη διαδικασία και ενώ ελέγχω ότι το zip που επιλέγω είναι η 8.8.2 στην εγκατάσταση μου γράφει ότι θα γίνει εγκατάσταση της 8.7.26. Το κινητό είναι redmi 5plus. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
-
Ο/H dss έγραψε:
Καλημέρα στο forum. Κατέβασα την έκδοση 8.8.2 από τον updater και όταν κατέβηκε επέλεξα εγκατάσταση. Μετά την επανεκκίνηση δεν προχώρησε αυτόματα η εγκατάσταση κι έτσι επέλεξα το να κάνω flash χεiροκινητα. Όταν τελείωσε η εγκατάσταση παρατήρησα ότι είχα πάλι την 8.7.26. ξανακάνω τη διαδικασία και ενώ ελέγχω ότι το zip που επιλέγω είναι η 8.8.2 στην εγκατάσταση μου γράφει ότι θα γίνει εγκατάσταση της 8.7.26. Το κινητό είναι redmi 5plus. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;
-
Ναι το σκέφτηκα αυτό και το έλεγξα ήδη μέσα στο miui, έχει την ίδια έκδοση. Αλλά αυτό που έγραψα και πριν, και στην εγκατάσταση πάλι δείχνει ότι θα εγκατασταθεί η 8.7.26 ενώ έχω επιλέξει χειροκίνητα την 8.8.2. Δεν είναι περίεργο; Εκτός αν έχει κρατήσει κάπου εντολή από την παλιά εγκατάσταση, υπάρχει τέτοια περίπτωση;
-
Ο/H dss έγραψε:
Ναι το σκέφτηκα αυτό και το έλεγξα ήδη μέσα στο miui, έχει την ίδια έκδοση. Αλλά αυτό που έγραψα και πριν, και στην εγκατάσταση πάλι δείχνει ότι θα εγκατασταθεί η 8.7.26 ενώ έχω επιλέξει χειροκίνητα την 8.8.2. Δεν είναι περίεργο; Εκτός αν έχει κρατήσει κάπου εντολή από την παλιά εγκατάσταση, υπάρχει τέτοια περίπτωση;
-
Ο/H stauros2653 έγραψε:
Ο/H thanag7 έγραψε:
-
@Kostask02 Είναι θέμα η κατανάλωση σε αυτό το update. Υπομονή μέχρι αύριο που θα έχουμε τις νέες Dev. Αν σε παρηγορεί ξύπνησα το πρωί και κοίταξα την κατανάλωση. Το σύστημα ήταν στο 38.2% στο capricorn μου. Θα δούμε από αύριο αν θα λυθεί το πρόβλημα.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες