Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από thanfun: “επίσης να πω ότι ήδη κυκλοφορεί closed beta 9.3.25 android 9 biggrin.png βέβαια είναι μόνο για έμπειρους χρήστες και καλό είναι να περιμένουμε λίγο να βγει κανονική beta... αλήθεια με arb 4 που είμαστε οι περισσότεροι αν πάμε σε official miui android 9 θα έχουμε θέμα? θα μπορούμε πχ να γυρίσουμε πίσω σε official miui android 8? ” Κανένας δεν ξέρει ακόμα (εκτός από τους closed beta testers και τους...τολμηρούς που φλάσαραν την leaked ROM) αν αναβαθμίζει το ARB level. Αν όντ…

• Παράθεση από geozn8: “Η Μπαταριά κόστισε 9.50 ευρώ με 6 μήνες εγγύηση από σκουτζομάγαζο και την έβαλα μόνος μου !! Φίλε @BanditGR αφού κάποιος root-αρει και εγκαταστήσει το Gsam Battery Monitor με τα κατάλληλα permissions μετά αυτή η ίδια η εφαρμογή έχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας η όχι ?? ” Μπα. Στο 0.1% μου είναι η κατανάλωση του Gsam.

• Μια χαρά είσαι. Τόσο περίπου πρέπει να βγάζει με νέα μπαταρία.

• Ωπα μπερδευτήκαμε. Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Κατά 99.9% δεν θα στρώσει. Έτσι έκανε και στο δικό μου με XTRV πριν αλλάξω συσκευή. Κατέγραφε για λίγες ώρες τη χρήση των εφαρμογών και μετά τέλος, μέχρι την επόμενη φόρτιση. Αρχαίο bug σχεδόν από τότε που βγήκε η συσκευή και δεν φτιάχτηκε ποτέ. Πολύ περισσότερο σίγουρος θα είσαι για τη σωστή χρήση ενέργειας αν root-αρεις και εγκαταστήσεις Gsam Battery Monitor με τα κατάλληλα permissions.

• Android 9 θα δοθεί σε κάνα μήνα (ΑΝ δοθεί τόσο σύντομα) σε developer. Για Stable δεν το βλέπω με τίποτα για τόσο γρήγορα. Καλοκαίρι και βλέπουμε...

• Όταν το τηλέφωνο φορτίζει, δεν γίνεται καταμέτρηση της χρήσης των εφαρμογών. Επίσης σίγουρα γνωρίζεις ότι δεν είναι και η καλύτερη πρακτική να χρησιμοποιείς την συσκευή ενώ φορτίζει. Καταπονείς την μπαταρία χωρίς λόγο και είναι κρίμα γιατί είναι καινούργια.

• XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

BanditGR - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Στην παρούσα φάση όχι. Δοκιμάζω κάποια πράγματα κατά καιρούς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό και άρα κατάλληλο για να προστεθεί στο mod. Άλλωστε οι αλλαγές που μπορούν να γίνουν σε επίπεδο kernel χωρίς να χρειαστούν εξειδικευμένες παρεμβάσεις, καλώς ή κακώς έχουν συγκεκριμένο ταβάνι.

• Δεν έχουν κλειδώσει τίποτα. Το Magisk δεν σε αφήνει να κάνεις αλλαγές στο σύστημα, ώστε να διατηρείται το basic integrity και να μην σπάει η πιστοποίηση του safenet. Ότι αλλαγή θέλεις να κάνεις προτείνεται να την κάνεις εκτός Android (πχ μέσω twrp). Όσο για τα δικαιώματα μιας root εφαρμογής, πριν την ανοίξεις, να φροντίσεις να τρέχει στο παρασκήνιο ο Magisk manager και θα σου βγάλει αμέσως το σχετικό πλαίσιο διαλόγου.

• XTRV Tweaks for Redmi Note 5 (Whyred)

BanditGR - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Σχετικά με ?

• Παράθεση από ManosSk: “Θα καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου από την rom και αρχικά σε σχέση με την μπαταρία, μιας και διαβάζω αρκετά σχόλια περί μεγάλης κατανάλωσης. Σε whyred που είναι η συσκευή μου, δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά, άξια αναφοράς, σε σχέση με την xtrv stable που είχα πριν. Η χρήση του τηλεφώνου σε "ενεργοβόρες" εφαρμογές είναι μέτρια+, με αρκετή ώρα ομιλίας καθημερινά και χρήση δεδομένων (Η+ + 4G). Γενικά το τηλέφωνο χρησιμοποιείται και ως εργαλείο δουλειάς (όχι προτεύον) κα…

• Παράθεση από apo.stam: “Σε mi6 sagit όλα καλά με την xtrv εκτός από την εφαρμογή της alpha bank η οποία όταν πάω να περάσω δακτυλικό μου βγάζει αυτό το μνμ. Έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής, έχω κάνει απεγκατασταση κ εγκατάσταση αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δεν είμαι ρουτ. Στην εφαρμογή της Πειραιώς δουλεύει κανονικα. Το dark mode μια χαρά, για μπαταρία είναι ακόμη νωρίς. ” Να το αγνοήσεις και να περάσεις κανονικά το δακτυλικό. Θα στο περάσει. Είχα ακριβώς το ίδιο μήνυμα όταν προσπαθο…

• Δοκιμάστε την εντολή (μετά το adb shell): pm grant com.android.commands.settings android.permission.WRITE_SETTINGS ...με την ελπίδα το com.android.commands.settings να είναι το σωστό package name (δεν έχω ιδέα αν είναι). και δεύτερον ΟΥΤΕ αυτό να μην θέλει su access. Αν δουλέψει, μετά δώστε την εντολή που έβγαζε το σφάλμα το powershell.

• Παράθεση από geozn8: “Καλησπέρα. Ξέρουμε αν η παρακάτω είδηση είναι επίσημη και αν ναι πότε περίπου να την αναμένουμε ?? Φίλε @BanditGR η @spideman3 μήπως ξέρετε κάτι γιαυτό ?? MIUI: το νέο update βελτιώνει την Always on Display λειτουργία - GizChina Greece Μόλις γίνει τελικά ίσως και να είναι και επίσημα η λύση στο πρόβλημά μου !! Αλλά θα γίνει ?? ” Εν αναμονή είμαστε. Το ότι κάποιος developer μπορεί να ανέβασε μια εικόνα στο Weibo μπορεί να λέει κάτι, μπορεί να μην λέει και τίποτα. Ανακοίνωση …

• Play Store Has Stopped!!!!!

BanditGR - - Mi-Note 2 (Scorpio)

Μήνυμα

Τα Google Play Services δοκίμασες να τα ενημερώσεις με το χέρι ? Αν και αυτό δεν δουλέψει τότε μάλλον μιλάμε για πρόβλημα με το source και αναγκαστικά παραμένεις στην προηγούμενη ROM ή πας σε developer με factory reset.

• Παράθεση από varitimos84: “Γιατι ενω ειμαι κανονικα root, δε μαφηνει να απεγκαταστησω κάποιες εφαρμογες του συστηματος? Πχ "ο καιρος" ” Γιατί είναι εγκατεστημένες ως εφαρμογές συστήματος και το λειτουργικό απαγορεύει την απεγκατάσταση. Για να τις απεγκαταστησεις, θα πρέπει να εντοπίσεις τα αντίστοιχα apk, είτε στο /system/app είτε στο /system/priv-app και να τα διαγράψεις.

• Απλά να ξαναπούμε εδώ ότι το Dark Mode είναι ένα χαρακτηριστικό που βρίσκεται ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης από την Xiaomi. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που βρίσκεται στα Developer Options, εκτός νομίζω από την περίπτωση του Mi 9. Ως εκ τούτου αυτό σημαίνει ότι οι οποιεσδήποτε επεμβάσεις σε αυτό από εμάς είναι από δύσκολες έως αδύνατες. Πρέπει να περιμένουμε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση.

• Το θέμα είναι να μην έχει προκληθεί βλάβη είτε στην πλακέτα φόρτισης, είτε στην μητρική. Όλα τα υπόλοιπα (σχεδόν) λύνονται. Άστο να φορτίσει και βλέπουμε.

• Την aroma να την ξεχάσετε...για πάντα, ειδικά στο Pie και εγώ προσωπικά θα έλεγα και στο Oreo. Δεν δουλεύει όπως πρέπει (και αν δουλέψει δηλαδή ποτέ).

• Δεν παίρνουν τόσο εύκολα υγρασία τα τηλέφωνα, εκτός αν τα έχει αφήσει κάποιος στο...κελάρι του...Ιπτάμενου Ολλανδού. Μήπως έπεσε σε νερά ? Αν έχει πάρει νερό η μητρική μπορεί δυστυχώς να έχει προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα. Στο service πως ακριβώς το "έφτιαξαν" ? Το τηλέφωνο δηλαδή έκανε εκκίνηση κανονικά και πάλι στο ξαφνικό σταμάτησε ?

• Παράθεση από Chainsawcharlie: “Οχι δεν περασα fastboot rom. Θελω απλα να φυγω απο την havoc os και να γυρισω στην masik x ή στην xtrv.. Κανω κανονικα την διαδικασια ( wipe dalvic, cache, system, data και μετα flash την ρομ) αλλα για καποιο λογο καμια απο τις δυο δεν μπουταρει. οσων αφορα το unable to mount storage, μου το γραφει καθε φορα που ανοιγω το twrp. ” Format data έκανες ? Είναι απαραίτητο για να κάνει boot τουλάχιστον η XTRV.