Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Οι οθόνες από το dragontt είναι πολύ καλή ποιότητα όπως αυτή που έβαλες στο Link, έχει και πιο φτηνές 22€ αλλά καμία σχέσει η μία με την άλλη, έχω πάρει και τις 2 οθόνες από το dragontt και την φτηνή και την ακριβή για το Redmi note 3. Μεγάλη διαφορά στην ποιότητα ακόμα και στο άγγιγμα του γιαλού καταλαβαίνεις την διαφορά. Ακόμα και από ebay με 22€ περίπου θα έχει διαφορά. Πριν 15 μέρες που μου ήρθε πέρασε τελωνείο αλλά δεν πλήρωσα κάτι τελωνειακός ελεύθερο, είναι θέμα τύχης
-
REDMI NOTE 4X MTK
ΜήνυμαΝαι το Nikel είναι με mtk cpu
-
ΑΓΟΡΑ MI8 SE
makisfz - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΝαι μπορείς να βάλεις άλλη ρομ. Όταν έρθει θα κάνεις την διαδικασία για να ξεκλειδώσεις τον bootloader και μετά από 720 ώρες που θα μπορείς να τον ξεκλειδωσεις, μετά μπορείς να περάσεις οποία Rom θέλεις
-
Eλληνική rom σε mi4c
makisfz - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΔεν έχεις κάνα πολύμετρο να κοιτάξεις το ακουστικό μην είναι και αυτό καμένο
-
προβλημα
ΜήνυμαΑπό αυτά που γράφεις δεν έχει πρόβλημα το κουμπί power, πρέπει να έχει μείνει πατημένο το κουμπί volume up για αυτό όταν κάνει επανεκκίνηση ξανά μπαίνει στο recovery. Πάτησε το κουμπί εντάσεις για να ξεκολλήσει. Με το pc suite μην ασχολείσαι δεν λειτουργεί από android 6 και μετά
-
Eλληνική rom σε mi4c
makisfz - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΜήπως το έβαλες λάθος, τα 2 pin ακίδες απο την μητρική εφάπτονται πάνω στις επαφές του ηχείου + - για ξανά κοίταξε του
-
Παράθεση από Dimos Foutsis: “Στην τελευταία dev έχει βάλει κανείς σας το magisk το εγκαθιστώντας μέσω twrp ολοκληρώνεται αλλά δεν το βρίσκω μόλις ανοίγει το τηλέφωνο. Στάλθηκε από το MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” περνα το magisk manager και θα το δεις Download Magisk Manager Latest Version 6.0.1 For Android 2018
-
Πρόβλημα με την οθόνη
ΜήνυμαΚαλλίτερα να το περάσεις μια official fastboot rom και κλείδωμα bootloader για να μην έχουν πάτημα
-
Πρόβλημα με την οθόνη
ΜήνυμαΑν σε εκείνο το σημείο δεν ανταποκρίνεται το touch μάλλον είναι θέμα hardware
-
Xiami Tostiera (new)
ΜήνυμαΔεν έχει πρόβλημα η μπαταρία το ίδιο πρόβλημα το έχουν και άλλοι φταίει η εφαρμογή Google Duo ρίξε μια ματιά εδώ προβλημα με το λογισμικο σε xiaomi redminote 4x