Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαGlobal rom γιατί global έκδοση δεν υπάρχει. Global λέμε αυτά που έχουν την b20 η 800αρα μπάντα. Και βέβαια ευρωπαϊκό φορτιστή. Έκανε την καλύτερη επιλογή. Όσο για την global stable μια χαρά θα είναι. Ota updates και όλα θα κυλάνε ήρεμα και ομαλά.
-
Επιλογή συσκευής
ΜήνυμαΑφού δεν έχει θέμα με τις ιντζες για μένα mi6 μακράν. Βάλε και την υποστηριξη που θα έχει απο την μαμά εταιρεία. Η σειρά mi είναι η πιο καλοχαιδεμένη
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
WormHole
ΜήνυμαΞέχασες το mix 2
-
WormHole
ΜήνυμαΚάνει δύο μήνες...Πληρώνεις και το τελωνείο. Πρεπει να τα έχεις καβατζα και αυτά... Και άμα σκάσει και θέλει 10 φλασαρισματα όπως του Τάκη.το note 4... να σε δω τότε... Βέβαια μέχρι να φτάσει εκείνη η ώρα να το πιάσεις στα χέρια σου... Θα έχει βγει το mi note 4.. Και βέβαια από τα πιο γνωστά κινεζομαγαζα θα έχει όσο το πήρες .... Άρα? Ενώ τώρα είναι εδώ....και τώρα...
-
WormHole
ΜήνυμαΕντάξει @sso ξέρεις ότι οι προτάσεις μεταβάλλονται αναλόγως των συνθηκών. Μην κανεις έτσι. Στην τελική την είχες την ευκαιρία σου... Τώρα είναι του Μήτσου @demakhs να υποθέσω ως αυτό που είπες για τις ναυαρχίδες σημαίνει όχι.... Άρα πάω στο pm....
-
WormHole
ΜήνυμαΒρε απλά και ο άλλος βιάζετε.... Θέλει να τα σπρώξει για s9 Δεν είναι των αγγελιών ...ούτε του περίμενε Άντε βρείτε τα γιατί θα το χάσω.
-
WormHole
Μήνυμα@sso ναι αλλά με δόσεις..... Όταν θα ερχόταν ο Αλέκος. Όπως βλέπεις ζητάω μόνο να πάρω το op5t Ναι Ανδρέα. Την προίκα τι να την κάνω. Αυτός που θα το πάρει θα πάρει και την προίκα
-
WormHole
ΜήνυμαΛοιπόν ξέρετε πόσο συμπαθώ τον επίτιμο. Και ας έχουμε τις τριβές μας...Συμβαίνει μεταξύ φίλων. Έχω και εγώ.μια πρόταση. Το αφήνω 340 αλλά μόνο για εκείνον. Οσο έχει από Κίνα το 64αρι. Έχω βρει ένα οπ5 σε αυτά τα λεφτά αλλά θέλει μετρητά αυτος.Ειναι φίλος και ξέρω τι κινητό θα μου δώσει. Για αυτό λέω να κάνω το καλό..... Αν θελει εδώ ειμαι
-
WormHole
ΜήνυμαΑυτό βλέπω Ανδρέα. Άντε μετά με τα 220 να δω τι θα πάρεις. Το βρήκα. Το meizu ρε συ 221 Τελευταίως είδα ένα mi5s στα 175 παντως
-
WormHole
ΜήνυμαΒλέπω καλοπιασματα... Αλλά γιατί? Γιατί μόνο στον επίτιμο?
-
WormHole
ΜήνυμαΤο μόνοπυρηνο θα το φορτώσει στον αραχνια.....Με τέτοια τιμή που δίνει ο Ανδρέας είναι ληστεία. Ρε Ανδρέα τελικά έχει δίκιο ο Σωκράτης. Το θέλω και εγώ
-
WormHole
ΜήνυμαΔίκαιη προσφορά Ανδρέα σκουλήκισια