Κατέβασε μια fastboot rom και με το minflash και τον οδηγό που σου έβαλαν προχωρά στην εγκατάσταση εφόσον είσαι ξεκλειδωτος. Αλλιώς ενεργοποίησε usb debugging και με το xiaomi tool κάνεις την μετάβαση
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
-
-
Εχει βέβαια προϋποθέσεις για να μπορεί να φλασαρεις που δεν υφίστανται πάντα...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Εχει βέβαια προϋποθέσεις για να μπορεί να φλασαρεις που δεν υφίστανται πάντα...
-
Καλύτερα fastboot με miflash εφόσον είναι ξεκλείδωτος.
-
-
-
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Κανε ενα clear data clear cache στην εφαρμογη του updater στα settings και θα παίξει
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk -
Καλημέρα παιδιά.
Διάβασα 51 σελίδες και απορώ που κανένας δεν αναφέρει το θέμα με την έλλειψη του pocket Mode, πολύ σοβαρό για μένα. Το τηλέφωνο συχνά όταν είναι στην τσέπη απαντά ή χειρότερα κλείνει τις κλήσεις μόνο του πριν προλάβω να το βγάλω από την τσέπη ή να απαντήσω με το Bluetooth. Είδα και feature request στο αγγλικό φόρουμ αλλά τζίφος.
Είναι δυνατόν να λείπει αυτό το βασικό; ή σε μένα τρέχει κάτι;
Κινητο αγορασμένο από Ελλάδα (Infoquest) με την Official Global Stable (9.1.2.0).
Και κάτι ακόμα: βλέπω όλους ενθουσιασμενους με τη μπαταρία, εμένα μου βγάζει κανονικά την μια μέρα όπως και το RN3 (περίπου 4-4.30 ώρες SOT) με σταθερά όμως πρώτα στην κατανάλωση τα Android, Android system, Google play services. Να έχει κάτσει κάτι στραβά (σεταρισμα με mi mover από το RN3), φταίει που το έχω δικαρτο;
Κατά τα άλλα σκοτώνει το κινητό, και μιας που διάβασα κάποιον που έψαχνε διαφανή θήκη, έχω βάλει μια Cafele διάφανη με κόκκινο περίγραμμα πραγματικά σούπερ, αν επιτρέπεται πείτε μου να βάλω λινκ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0