Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Στις τόσες ώρες που το φόρτιζες κοίταξες αν η πλάτη ζεσταίνετε? Αν είναι μητρική ίσως με το να βγάλεις την μπαταρία μια μέρα μέρα δυο να αδειάσουν εντελώς τα κυκλώματα όλα μπορεί να ξυπνήσει. Απλά δεν ξέρουμε για πόσο. Απο την άλλη δείχνει προβληματική συσκευή. Δεν γυρνάει πίσω στα πλαίσια εγγύησης ? Κρίμα είναι. Το ότι δείχνει σημάδια ζωής μπαίνοντας σε edl mode δείχνει ότι η συσκευή παλεύετε πάντως
-
-
Λοιπόν να πω Κ εγώ πως παρέλαβα σήμερα. Global version από Bang good. Όπως Κ τ αλλά παιδιά κλειδωμένο και σφραγισμένο. Με κόκκινο αυτοκολητο. Ξεκλείδωσα άμεσα όπως σε όλα τα τηλέφωνα μέχρι τώρα. Είμαι με stable 10 eu και από ότι τσέκαρα χωρίς arb. Το έστησα και τώρα σιγά σιγά πάμε για gcam να δούμε τι παίζει εκεί.. Καλομιλητο σε όσους παρέλαβαν αυτές τις μέρες η είναι να παραλάβουν. Sent from my MI 8 using Tapatalk Βλέπω όλα τα καλά παιδιά σε αυτό το νήμα και χαίρομαι. Κυριάκο σε ευχαριστώ για τ…
-
WormHole
ΜήνυμαΕυχαριστώ Γιώργο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕυχαριστώ Θανάση Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Κάτι άλλο θα παίζει. Για αυτό είπα να το παρακολουθησουμε Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕυχαριστώ ευχαριστώ παιδιά να στείλει καλά. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Κάποιοι απέναντι λένε ότι ενώ επιλεξαν priority direct mail στο BANGGOOD το έστειλαν με china και sg post .... Να το δούμε παίδες. Ενημερώστε σε περίπτωση που άλλαξε κάτι. Μιλάμε για αποστολές που έγιναν την τελευταία εβδομάδα. Δεν ξέρω αν είναι από άλλη αποθήκη πχ china. Τα κινητά τα στέλνουν από ΗΚ .... Να δούμε το pattern παίδες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαThank you George Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕυχαριστώ παιδιά να είστε καλά.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Παπάκια ...η διαφορά.. Απλά αλλάζει η υλοποίηση του hdr .... Όπως παλιά. Αυτό είναι παλιό κόλπο.... Αν φτιάξουν ένα hdr της προκοπής τότε τα δύο mode δεν χρειάζονται καν. Εδώ έχουν κλειδώσει το API 2 και εμείς θέλουμε 60 fps ....μήπως ζητάς πολλά από την xiaomi? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από omek07: “Παράθεση από amavroudis: “Μιλάς για επαναφορά backup, έτσι; ” ναι μιλάω για επαναφορά backup Παράθεση από Octaviastikos: “Μόνο την ίδια Ρομ μπορείς... ” Ναι ρε συ μόνο για την ίδια Ρομ μιλάω. Να σου πω τι σκέφτομαι. Κάνω backup την Ρομ που είμαι 8.8.30 China eu Κάνω format data περναω την Global από το φόρουμ μας Τεστάρω την δικιά μας άμα μου κάνει, άμα μου κάνει όλα κομπλέ δεν την αλλάζω Άμα όμως δεν μου κάνει κάνω ξανά format data Περναω την 8.8.30 China και μετά κάνω res…