Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Τι άλλο θες? android 8 έχεις , αποκρυπτογράφηση κάνει.... τι άλλο?” Το ανέβασες να το έχουν τα άλλα παιδάκια? Τίποτα αλλο μια χαρά master είμαστε.
-
Και μόλις σκεφτόμουν ότι θα είχε αξία να έχουμε στο πρώτο ποστ αυτά που έχουμε παρατηρήσει για κάθε συσκευή. Δλδ m5s για νυχτερινές αυτήν με αυτές τις ρυθμίσεις. Για long xposure αυτήν με αυτές τις ρυθμίσεις . Για note 3 αυτήν για mix την άλλη και πάει λέγοντας. Με updates φυσικά Τι λέτε? Είναι πολλές οι εκδόσεις κ χάνετε ο κόσμος που θα ήθελε να δοκιμάσει.. Πολλές φορές δοκιμάζει απογοητεύεται και δεν το χρησιμοποιεί
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από makis1024: “Καλημέρα στην παρέα, προτείνω σιγά σιγά να εξοικειωθεί ο Μήτσος με testpoint unbrick , θα του χρειαστεί σίγουρα έτσι που το πάει... Κοίτα Μήτσο την έκανα χθες βράδυ την ώρα που είχα λίγο κενό , ούτε Lazyflasher ούτε SuperSu ούτε να ξαναπεράσω twrp ούτε να ψάχνω zcx, ούτε περίμενα με ανυπομονησία τις μπίλιες και την μπάρα, και έχει και άριστη συμπεριφορά ως τώρα. 45e1cbf120382dbfb1e58ca34d57bd1e.jpg ” Έχεις άλλη συσκευή και άλλο recovery.... μην τον μπερδεύεις περισσότερο…
-
WormHole
ΜήνυμαΓιώργο κάνε του μήπως ησυχάσουμε λίγο τις Παρασκευές. Στειλτου και δύο αισθητήρες. Σε μας θα κάνεις το καλό
-
WormHole
ΜήνυμαΠοια τσίπουρα ? Βενζίνες κατεβάζει Και υγρά μπαταρίας
-
WormHole
ΜήνυμαΚαι εγώ .... googlare στα έχω γράψει χίλιες φορές και εδώ και στο Viber. Κάνε ότι καταλαβαίνεις Μήτσο. Παίζω με τον γιο μου τώρα...
-
WormHole
Μήνυμαlazy flasher φίλε βάλε ξανά του Γιώργου flash όλη την ρομ ξανά ...magisk η super su ,και τέλος το lazy flasher... Αλλιώς zcx... Deja Vu με έχει πιάσει
-
Στην global dev υπάρχει από καιρό τώρα . Σε stable δεν ξέρω. Μηλαρα Χρηστάρα full screen gestures εδώ λέμε..... Γίναμε μηλακια κα εμείς. Φοβερό πάντως. Τέρμα το back το home button και το recent... Όλα με gestures γίνονται...@pavlisdisc Ααααα και πλέον η οθόνη χωρίς τα software keys είναι απόλαυση.... Τι να λέμε... Χρηστάρα εδώ εισαι
-