Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Κοίτα πάντα ότι παραπάνω βάζεις καλό κάνει. Γιατι με ένα αθώο πέσιμο να χαραμίσεις τέτοια οθονάρα. Απο την άλλη ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του. Kαι το gorilla 6 να ήταν ...κινητή συσκευή είναι μπορεί κάπου με κλειδιά ή διάφορα άλλα να το γρατζουνισεις. Εγώ πάντα day 1 βάζω τζάμι ή ζελατίνα. Πάντα και ποτέ δεν είχα θέμα. Ή δεν έτυχε... Αλλά και κάποια πεσίματα που είχα πιο παλιά στο redmi note 3 που είχα( τα άλλα δεν είχαν πέσει ποτέ) έσπασε το προστατευτικό τζάμι και όχι η οθόνη.... Πιο μετά θα …
-
@tsine ωραία και αν ο δικαστής είναι τρελλός δλδ να με κλεισει ισόβια για ένα πορτοφόλι? Κριτήρια? Ακολοθούμε κανόνες. Ισχύει για όλους? Οι mod ακολουθούνε τους κανόνες ή κάνουν ότι γουστάρουν? Περιμένω απάντηση. Ελέγχονται για τις αποφάσεις τους? Εσύ είχες γράψει θυμάμαι πως βρήκες ένα αξιόλογο νήμα και για αυτό κάθησες. Βάλε πόσοι το διάβαζαν χωρίς να πούνε κάτι. Επειδή είμασταν οι γνωστοί άγνωστοι στην ροή πάνω των σχολίων είχαμε αυτο που λένε και λίγο ψηλή κουβέντα. Αυτό δλδ μας κάνει μη σοβ…
-
Πραγματικά αυτοί που το κλειδώνουν δεν έχουν συνεισφέρει ούτε δράμι στο νήμα. Εγώ δεν έπαιξα με το αγόρι μου για να βγεί το συγκριτικό. Μπορούσα να το κρατήσω στο ντουλαπάκι μου. Αλλά απο όλο αυτό έβγαινε κάτι. Και ναι κύριοι κλειδοκράτορες με τέτοιες μεθόδους που θυμίζουν εποχές που δεν έχω ζήσει ευτυχώς νομίζω πως δεν εξελισσομεθα, το λιγότερο γράφω. Δηλαδή τι να κρατήσουμε. Το κάνε factory reset και wipe cache .... Αυτό θέλουμε... Αντρέα και Χρήστο μην μασάς. Να πω και κάτι ακόμα. Οι νόμοι δε…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από Antretng: “Εγώ νομίζω ότι ο Χρήστος @pavlidisc σας έφαγε τη πελατία με το thread του ” Ευτυχώς υπάρχει η @fog και τραβάει τα σχοινιά λίγο γιατί...τρούπα 2 θα γινόταν...και μάλιστα Χειροκίνητη. ” σαν μάνα που είναι...μας μαζεύει διότι δεν μαγαλώνουμε και ποτέ..... e;idate ton @tsine ????????? Μην ψάχνει σε τίποτα χημικά αντιδραστήρια του πυρήνες του @demakhs ????????? Ρε prixel μέχρι στο Δημόκριτο σε βλέπω να φτάνεις Παράθεση από ANDREAS54: “Παράθεση από linu…
-
@pavlidisc Χρήστάρα γιατί το έχει ενεργοποιημένο το mi6? H απάντηση είναι πως όχι το ενεργοποιείς κλασικκά με root. Δεν ξέρω τι παίζει με το mi note 3. Πρέπει να το μάθουμε. Γιατί αν είναι τότε καλώς μιλάμε για εντελώς άλλο set up και αλγόριθμο. @ANDREAS54 . Μπορώ να πώ πως η παρατήρησεις σου στους χαρακτήρες μας έχει την προσέγγιση συγγραφέα. Εύστοχoς ...to the point που λένε στο χωριό του @Alex_MLT . Αλλά.... εδώ στο νήμα που βρίσκεσαι θα μπορούσες να το πείς απλά με μια φωτογραφία. Γιατί ως γ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
WormHole
ΜήνυμαΝα πω και εγώ μια καλημέρα youtu.be/DRvqyoQWdvc Να βγει και λίγο ο ήλιος.... Και όπως λέει το τραγούδι.... Την κουρτίνα ρε μαμααααα...
-
WormHole
ΜήνυμαΝα ξέρετε πριξελτρουπακια έχουμε ανταγωνιστές παντού. Νοτε3πριξελακια τσουρεκακια ...τώρα και σε leecoπριξελακια... χεχε... Ο άλλος λέει πατάει note 8 και mate 10pro... Ο δίκαιος Ανδρέας τον επανέφερε παντως
-
WormHole
ΜήνυμαΜήτσο για αυτό λέω μην μας πάθεις τίποτα... Τώρα που αναβαθμίστηκαν