Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εντομεταξυ ειναι πακετο απο re-send σε προιον αξιας 12$ που μου εβγαλε μικροθεματακια...αν του καρφωσουν 3ευρο δεν παω καν να το παραλαβω....
-
Ειναι λογικο αυτο;; Κατ ευθειαν ΚΔ; Ουτε αερολιμενας αθηνων ουτε τιποτα; Ασε που εχουν περασει μονο 11 μερες απο την αποστολη του πακετου...
-
Να διορθώσω απλά στο σημείο που λες πως το eglobal στέλνει από Ευρώπη. Στέλνει από Κίνα και όταν είχα πάρει εγώ τον Φεβρουάριο ήρθε ακριβώς όπως έρχονται αυτα με το priority line από το Gearbest(DPD κτλ)...
-
@georgekanapitsas Το πόσο αυτό απλά αντικαθιστά το καθιερωμένο εδώ και αρκετά χρόνια 12αρι που ήταν η αμοιβή των ΕΛΤΑ για τον εκτελωνισμο! Από κει και πέρα είναι όπως σου τα είπε ο @makis1024 @venioni Είναι 100% στην κρίση του τελωνειακού όπως ήταν πάντα άλλωστε, αυτό δεν άλλαξε...
-
Τροφη για σκέψη!! Νέα ειδικά τέλη εκτελωνισμού για δέματα που ήρθαν στην Ελλάδα από 21/06/2017 [ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ] – All Things Xiaomi
-
@Homelicious Φίλε εγώ αν είχα περάσει το Mi6 με 24.70€ και στην Κύπρο να το έστελναν βόλτα δεν θα είχα παράπονο!!
-
Εσενα όμως δεν είχε την συγκεκριμένη ένδειξη γιατί λογικά το πήρες με priority direct από το banggood που όπως σου είπα το αρχικό δέμα ανασυσκευαζεται μόλις φτάνει Ολλανδία και έπειτα συνεχίζει το ταξίδι του σαν να έχει αφετηρία την Ολλανδία, για αυτό και δεν υπάρχει φόρος...
-
@ParisAthens Ευχαριστω για την διευκρίνιση μεγαλε!! @venioni Ρε φιλε ξεκολλα λιγο τη ζωη σου και προσπαθησε να ακουσεις οταν σου λενε κατι! Καθε ταχυδρομειο που εχει παραρτημα στην Κινα μπορει να χρησιμοποιηθει για την αποστολη ενος δεματος απο την Κινα! Το συγκεκριμενο πακετο εχει αποσταλεί με τη χρηση του CNPost(Κινεζικο ταχυδρομειο), θα μπορουσε καλλιστα να αποσταλει με Ολλανδικο(NLpost), Αυστριακο, Γερμανικο, Σιγκαπουριανο ή οτιδηποτε αλλο εχει παραρτημα στην Κινα... Το οτι φαινεται ως αρχικ…
-
Παίδες τι μου λέει ως εδώ;; Έφυγε από Κίνα το πακέτο;;
-
Ρε σεις ήρθε εκείνο το πολυπόθητο πακέτο μου μετά από 47 μέρες...το θεμα είναι ότι τώρα που με πήρε τηλέφωνο ο ταχυδρόμος μου είπε για το 3€...στο τρακινγκ όμως δεν φαίνεται πουθενά ότι μπήκε τελωνείο...
-
Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κατακρινετε... Εγω που πηρα το Redmi pro μου απο τον Μητσο μου το εστειλε ακριβως οπως του το ζητησα και μεσα σε 2 μερες το ειχα στα χερια μου σε τιμες 25 $ πανω απο την Κινα... ...και μου υποσχεθηκε και αντικατασταση σε περιπτωση βλαβης!!!
-
Κι εγω ο καημενος με ΜΟΛΙΣ 14 παραγγελιες στις πλατες μου εχω δυο τελωνεια!! Ασχετα απο το αν πληρωσα...
-
Κατσε ρε φιλε, απο ολα αυτα που ειπαμε αυτο καταλαβες; Αν παρεις τα μηνυματα μου με τη σειρα και τα ξαναδιαβασεις και βγαλεις παλι το ιδιο συμπερασμα κερναω μπυρες!
-
@venioni Αρχικα επεμενες σχετικα με την μορφη του Tr. Number που οπως απεδείχθη ειχες αδικο, στη συνεχεια επεμενες στο οτι οι πληροφοριες των tr. N. απο το NLpost οταν το δεμα ξεκιναει απο την Κινα το αναφερουν, και πως αν δεν το κανουν το δεμα περναει αερα...Παλι δεν ισχυει... Και τελος μου δειχνεις μια περιπτωση απο παλια παραγγελια σου που κατα τυχη δεν περασε τελωνειο και το στηριζεις στους δυο προηγουμενους παραγοντες... Ενω σου απεδειξα οτι δεν ισχυει τοτε αρχισες να μου λες για τις ενδειξ…
-
Παράθεση από venioni: “Οταν τα δεματα δεν αναγραφουν επανω οτι το δεμα προερχεται απο τριτη χωρα π.χ CN22 η δεν εχουν καποια σταμπα που να το αναγραφει,τοτε πως στο καλο να στο περασει απο το τελωνειο ο τελωνειακος υπαλληλος ? εφοσον τα δεματα απο ευρωπη δεν εμπιπτουν σε τελωνειακους ελεγχους....εκτος και αν ειναι τιποτα λαγωνικα οι τελωνειακοι εδω στην ΕΛΛΑΔΑ και μυριζουν τα δεματα απο που προερχονται... ” Ρε φιλε αλλοτριωνεις συνεχως την εννοια του διαλογου! Εγω σου μιλαω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για TΙΣ …
-
Θα επρεπε να ενθουσιαστω; Ειναι μια συνηθισμενη παραγγελια με NLpost Registered... Αν θες να πεις οτι δεν περασε τελωνειο επειδη το tr. Number ηταν αυτης της μορφης(ετσι ειναι ΟΛΑ με NLpost) και επειδη στο tr. Number δεν αναφερεται ως αφετηρία η Κινα(οπως γινεται παντα), τοτε εισαι λαθος ηταν απλη τυχη!!
-
@venioni Τα 'χεις μπερδεψει λιγααααακι... Ισως φταιει η ζεστη των τελευταιων ημερων φιλε μου Παντως εχω προχειρα 4-5 δεματα με NLpost Registered με tracking number της μορφης RS******NL τα οποια ξεκινησαν απο Κινα και στο tracking δεν φαινεται πουθενα αυτο, παρ'ολα αυτα συνεχιζουν να μπαινουν τελωνειο! Επισης αυτα που τελειωνουν σε CN, οπως σου ειπε ο @jobous ερχονται με CNpost και οχι NL...
-
@venioni Δεν θυμαμαι να το αμφισβητησα αυτο! Δες το μηνυμα μου και αν διαφωνεις με αυτα που λεω πες μου!
-
Αυτο που λες για το tr. Number δεν ισχυει σε καμια περιπτωση! Και το απλο NLpost δεν αναφερει πουθενα στο tr. Number οτι το δεμα προερχεται απο την Κινα...