Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Γιατι ρε; Ίσως επειδή είναι επαρχία να καθυστερήσει λίγο αλλά σε σύγκριση με τα ΕΛΤΑ, που κάθε φορά κάνουν 3 μέρες να μου το φέρουν από Θεσσαλονίκη, πιστεύω θα είναι σαφώς καλύτερα..
-
Εσείς είπατε για ΕΛΤΑ όχι εγώ...το δέμα χθες το βράδυ ξεκίνησε και το πρωί ήταν Θεσσαλονίκη με DHL EXPRESS, τα ΕΛΤΑ τι δουλειά έχουν;;
-
Ρε παιδιά κούριερ Dhl οχι γερμανικο ταχυδρομείο (που ανήκει στην dhl)...τα ΕΛΤΑ που κολλάνε; Από Ισπανία μέχρι εδώ έκανε 1 μέρα και τα ΕΛΤΑ θέλουν 3 για να μου το φέρουν από Θεσσαλονίκη...
-
@Alex_MLT Τι εννοείς; Με ΕΛΤΑ έρχονται;
-
Η DHL ακομα και το Αθηνα-Θεσσαλονικη με αεροπλανο το κανει! Λογικα εδω στο χωριο θα μου ερθει με κανα drone!
-
Εσυ είσαι ο γύπας του φόρουμ, εμείς περιμένουμε την κίνηση σου!
-
@demakhs Μήπως από γατοπινγκου έχει μετατραπεί σε γάτο-γύπας ρε συ;;
-
Μαγκες εχει παραλαβει κανεις με dhl στην επαρχια; Ρωτησα με mail και μου ειπαν οτι ο Τ.Κ. μου δεν ειναι στις δυσπροσιτες περιοχες αλλα δεν θα μου φανει απιστευτο να μου το φερουν και να ζητησουν και κανα 10ρικο γι αυτο το λογο..
-
Δάκρυα συγκίνησης...το ένα από τα δύο πακετακια που είχα σκαλωμενα στο αεροδρόμιο εδώ και 15 μέρες επιτέλους σκαναριστικε από τα ΕΛΤΑ!
-
Αυτο πως γινεται ρε συ; Εμενα απο 15/6 λεει οτι ερχεται...
-
@billfot Ποσο καιρο εκανε;
-
Τσινανε και στο σέρβις λέει... Όλα τα μέλη αν μαζευτούμε πιστεύω ούτε 10 άτομα δεν έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία αποστολή σε Κινέζο για επισκευή κι αυτοί που όντως τα κατάφεραν περίμεναν 4 μήνες...
-
Ψαχνω ειδησεις για χαμενα αεροπλανα στην περιοχη, τιποτα... Που μπορει να κολλησε; Στον αερα; Ειναι περιεργο γιατι δεν εχει να κανει με το δικο μας αεροδρομιο η συγκεκριμενη ενημερωση του tr. number, αλλα μολις αφησουν το φορτιο ενημερωνεται απο αυτους...δε ξερω τι να πω..
-
Φυσικά! Τελειώνω κάτι δουλειές αυτές τις μέρες και μετά θα είμαι αρκετά συχνά προς τα μέρη σου για Banακια!! =============== Ιουν 25th 2017, 5:02pm =============== @zt654 Ρε συ αυτα που ερχονται με το priority direct post του Banggood μηπως μετα την ανασυσκευασια αλλαζουν και tracking number;; Εχω ενα που εδω και 11 μερες εχει κολλησει σε φαση transport! Ποτε δεμα μου δεν εχει μεινει πανω απο 6 μερες σε αυτο στο σταδιο...
-
Ωχ κατάλαβα... παρεμπιπτόντως κι εγώ έρχομαι αρκετά συχνά Λιτόχωρο Τι μπορώ να κάνω; Φαντάζομαι αυτοί αν μου το φέρουν εδώ θα με χρεώσουν 10€+
-
Χαχαχαχαχα ξέρεις ότι κι εγώ πάντα έχω ως προτεραιότητα την Κίνα! Εντομεταξυ η DHL κοστολογεί παραπάνω τις δυσπρόσιτες περιοχές εε; Το χωριό μου πως θα ξέρω αν ανήκει σε αυτές; Αν όντως είναι έτσι τι μπορώ να κάνω;
-
Παρήγγειλα κάτι από Ισπανία με DHL να νιώσω την εμπειρία της γρήγορης παραλαβής γιατί την έχω ξεχάσει Κοντεύω να χαζεψω, έχω 4 τρακινγκ και δεν έχει έρθει ΚΑΜΙΑ ενημέρωση σε κανένα εδώ και 10 μέρες!!
-
Ε βεβαια! Ο γατος γνωριζει!
-
Εγω εχω δυο στο αεροδρομιο απο το μισητο για εσας GB, με postNL απο τις 13/6 και ενα σε φαση "on transport" παλι NLpost(priority direct απο Banggood) απο τις 15/6...Τα δυο πρωτα αν μπουν και τελωνειο θα τα παραλαβω τα Χριστουγεννα Αμαρτια να πατανε Ελλαδα στις 6-7 μερες απο την αποστολη και να παραλαμβανεις στις 30+..