Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το γαμωτο είναι προφανώς η αμφιβολία όσον αφορά την ποιότητα του τηλεφώνου και δεν μιλάω για μουφα που με ένα βίντεο στο paypal παίρνεις τα λεφτά σου αλλά για ανακατασκευασμένο ή μεταχειρισμένο που δεν είναι εμφανές εξωτερικά...επίσης η έλλειψη εγγύησης ενδεχομένως για όσους την θέλουν..
-
Ναι ναι το γνωρίζω!
-
Μου φαίνεται περίεργο που ο Κινέζος που έχει το vickmall ήρθε και έκανε αποθήκη στην Ελλάδα. Μωρέ μήπως αυτή είναι η περιβόητη επιχείρηση του Ορέστη Τσάνγκ;
-
Ακριβως όπως σου τα είπε ο @spideman3 ! Αυτές οι δύο επιλογές παίζουν, για gearbest ή οτιδήποτε άλλο με ρίσκο τελωνείου δεν αξίζει καν να το σκεφτείς..
-
Εγώ πάντως αν μου έλεγε ξηγημενα οτι, "ξέρεις τα δίνω 50€ κάτω επειδή δεν παρέχω εγγύηση", θα το αγοραζα. Γιατί όταν αγοράζω από Κίνα και γνωρίζοντας τον εαυτό μου(δεν μπορώ την άσκοπη αναμονή) δεν περιμένω να μου φανεί χρήσιμη η οποία εγγύηση παρέχει το εκάστοτε κινεζοκαταστημα. Απλά θέλω να ξερω... @doctor13 Κάνεις λάθος διάφορα προϊόντα του και κυρίως xiaomi ειναι σε πολύ χαμηλές τιμές...πχ το redmi pro 3/64 είναι στα 160$ γύρω στα 25 $ πιο χαμηλά από το αμέσως ακριβότερο κατάστημα..
-
Αυτο για τα refurbished και το ψυχολογικο κομμάτι που λέτε το έζησα σε μεγάλο βαθμό αφού όταν παρήγγειλα το κινητό μου από το eglobal ήταν λίγοι αυτοί που το είχαν δοκιμάσει και οι τιμές τουν ήταν πολύ χαμηλές (ενσωματώνει στη τιμή τριγωνική αποστολή) και είχα τεράστια ανησυχία...Όντως ήρθε σφραγισμένο και του έκανα τρελό έλεγχο για το αν είναι ανακατασκευασμένο αλλά και πάλι δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος γι αυτο...Το κινητό όμως 2 μήνες μετά είναι κομπλέ!
-
Μηπως εννοείς ημερομηνία παραγγελίας 21/3;;
-
Αυτή τη φορά αποκλείεται να μην το κερδίσω!! Έκανα τάμα!