[Προσοχή Απάτη] Αντιμετώπιση θεμάτων σχετικά με το duangtop
- Ολοκληρώθηκε
- Σημαντικό
-
-
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H zt654 έγραψε:
εμένα με τόσο μεγάλη διαφορά τιμής μου μυρίζεται απάτη.
Σοβαρά τώρα, το πιο πιθανό έιναι να πρόκειται για refurbished κομάτια. Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι οι συσκευές δεν θα έιναι καλές η θα δημιουργήσουν
προβλήματα αλλά είναι απλά το ..ψυχολογικό κομάτι της υπόθεσης , ότι δεν είναι καινούριο δηλαδή.
Οσοι αγοραζουν απευθειας απο τη μαμα εταιρια, λογικα εχουν και καλυτερες τιμες αν παρουν μεγαλη ποσοτητα . Οσοι αγοραζουν απο αλλους λογικο να εχουν υψηλοτερες και λογικο να εχουν πειραγμενες ρομ ..
Μην προκαταβαλουμε το αποτελεσμα.. εγω θα ανεβασω unboxing video οταν ερθει.. παντως ειδικα τα xiaomi αποσο γνωριζω φαινεται αν εχουν χρησιμοποιηθει ξανα η εχςι ξεκλειδωθει ο bootloader κτλ..
Οποτε ποιος πωλητης θα επελεγε τετοια συσκευη να κανει μαϊμουδια και να φαει το κεφαλι του? :p
Sent from my Le X821 using Tapatalk -
..δεν φαντάζεσαι πόσοι το κάνουν.
Ας να έιναι η τιμή σωστή, από εκεί και πέρα, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακριβώς τι έχει μέσα το κουτί, ακόμα και αν είναι "σφραγισμένο".
Μιλάω εκ πείρας..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Λοιπον να βοηθησω και εγω αλλα λιγο. Μετα απο επικοινωνια με το εν λογω καταστημα , σχετικα με σφραγισμενη συσκευασια και αν ειναι εγγυημενος ο τροπος αποστολης που αναφερει σχετικα με τα τελωνεια ελαβα το παρακατω :
Dear,
Thanks for your interesting on our products!
Yes that the xiaomi mi 5s is total new and original,and we only send the package with sealed and unopened box,and it is with the factory rom(only China-English language).
We send the packages by Singapore post registered airmail(it is freeshipping),yes that we have the warranty for the tax free,it have some tax happened,we will pay back it to you.
And also you can choose the DHL or EMS,but this two shipping methods have no tax back warranty!
Regards! -
-
Αυτο για τα refurbished και το ψυχολογικο κομμάτι που λέτε το έζησα σε μεγάλο βαθμό αφού όταν παρήγγειλα το κινητό μου από το eglobal ήταν λίγοι αυτοί που το είχαν δοκιμάσει και οι τιμές τουν ήταν πολύ χαμηλές (ενσωματώνει στη τιμή τριγωνική αποστολή) και είχα τεράστια ανησυχία...Όντως ήρθε σφραγισμένο και του έκανα τρελό έλεγχο για το αν είναι ανακατασκευασμένο αλλά και πάλι δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος γι αυτο...Το κινητό όμως 2 μήνες μετά είναι κομπλέ!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Όχι μόνο το έχει 200 ο duangtop αλλά σου εγγυάται και ότι δεν θα πληρώσεις τελωνείο...
Ο τύπος με έχει ψήσει πάρα πολύ αλλά φαίνεται too good 2 be true ...
Η μαλακία είναι ότι αν σου στείλει ανακατασκευασμένο δεν έχεις κάποιο σίγουρο τρόπο να το ελέγξεις (εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω). Και αν σε 1 μήνα σου καεί καμιά μητρική λόγω αυτού, τότε θα τα κλαις...
PS. Αν σου παίξει κινεζιές με την εγγύηση σε προστατεύει το paypal ??? -
Καλά άσε και το paypal είναι πολύ λαλάκες.......μου λένε επειδή κάνατε πολλά disputes θα σας μπλοκάρουμε την δραστηριότητα στο μέλλον.....
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Καλά άσε και το paypal είναι πολύ λαλάκες.......μου λένε επειδή κάνατε πολλά disputes θα σας μπλοκάρουμε την δραστηριότητα στο μέλλον.....
Χαχα
Κανε αλλο ενα email χωρις να βαλεις καρτα η λογαριασμο, και στελνε απο το 1 και αγοραζε απο το αλλο αν εχεις θεμα
Αλλα αν εχεις αποδειξεις για οτι ζητας, δε θα εχεις θεμα..
Sent from my Le X821 using Tapatalk -
έχω αλλά εξαιτίας των άλλων λαλάκων του GB κόντεψα να την πάθω.
-
-
Οπως είπαν και κάποιοι πιο πανω, πολύ καλό για να είναι αληθινό. Μακάρι να είναι αληθινό και να γίνει ο duang ο νέος αγαπημένος μας μαζί με το global!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0