Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@dnomikos Πολύ καλές οι ιδέες σου όμως είναι αργά αφού μετά από ένα μήνα χρήσης τα έχω χρησιμοποιήσει όλα αυτά και η μυρωδιά του δε θυμάμαι πως ήταν όταν το πρωτοανοιξα. Στο επόμενο θα το έχω υπ όψιν! Αυτό που λες για τα καρφακια του usb, το δικό μου δεν έχει καρφακια στο βύσμα ίσως επειδή είναι type c Edit: Αυτό με τη σκόνη στις τρυπες δεν πρέπει να είχε αφού ακόμα και τώρα με φακό δύσκολα παρατήρησα κάτι το απειροελάχιστο στο ηχείο.. =============== Μαρ 19th 2017, 11:40pm =============== @mano…
-
@manolis_max Εγω το μονο που ζητησα ηταν σφραγισμενο κουτι και ηρθε ετσι οπως το ζητησα! Τωρα αν το σφραγισαν αυτοι με καμια μεμβρανη sanitas 5' πριν το στειλουν δεν μπορω δυστυχως να το γνωριζω! Κατα τ αλλα καλα!
-
Αν προκειται για το μαυρο δεν θελει και πολυ! Εγω δεν θα το ρισκαρα και θα επαιρνα το ασπρο και σε καλυτερη τιμη! Ειναι ετσι κι αλλιως πανεμορφο!
-
Απ ότι έχω παρατηρήσει το mi5 το στέλνουν μέσα σε 1-2 μέρες συνήθως από την αποθήκη τους...Οπότε δεν πιστεύω να σου κάνει πάνω από 15 μέρες εκτός αν είσαι κι εσύ απόγονος του Μητσοτάκη
-
Τώρα θα με κάνεις να παραγγείλω κάτι μόνο για δοκιμή
-
Παράθεση από demakhs: “αυτό θα ήταν το ιδανικότερο..... μόνο αν ευχόταν ο γκαντεμομητσοτακόσαυρος στον Κινέζο: "άντε να φτάσει γρήγορα το κινητό που στέλνεις και να μη χρειαστεί να κάνεις full refund!!!!" ” Για ποιον λέει;
-
Εννοειται οτι ειναι καλυτερο να ερθει σε 65 μερες και τα λεφτα τσεπη ρε μαγκες!! Αλλωστε για να παρηγγειλε καποιος κατι απο Κινα με απλο ταχυδρομειο δεν το χρειαζεται και τοσο αμεσα αφου ολοι μας γνωριζουμε οτι μπορει να τυχει να παραλαβει στις 60-70 μερες ή και καθολου αν ειναι τελειως ατυχος.. Εμενα προσωπικα παντως θα μαρεσε να ειχα παραγγειλε ενα mi mix και να επαιρνα ολικο refund 3 μερες πριν το παραλαβω! Κι ας περνουσε και τελωνειο ρε σεις! Χαλαλι
-
Εγω πάλεψα να το σωσω το θέμα αλλά ήταν αμείλικτοι!!
-
@giannaris7 Επικοινώνησε μαζί τους με email ή άνοιξε ένα ticket! Μη φοβάσαι τίποτα πάντως είναι από τα πιο ξηγημενα καταστήματα και αν όντως έχουν κάνει βλακεία όχι απλά θα σε καλύψουν θα σου κάνουν και κανένα δωράκι για την ταλαιπωρία κι αν δεν το προτείνουν αν το απαιτήσεις δεν υπάρχει περίπτωση να στο αρνηθούν!!
-
Κλαιω @demakhs... Το thread μετά βιας αναπνέει ακομα πάντως!!
-
@osalonikios Εισαι ωραιος τοτε!
-
Ααααα πες ετσι ρε! Εισαι ο γλυκουλης γειτονας/φιλος/κουμπαρος/μπατζανακης που παραγγελνει τα παντα για ολους και τους εχει στο κεφαλι του. Χαρα στο κουραγιο σου
-
@osalonikios Τοσα πολλα πακετα σε τοσο μικρο διαστημα; Το σπιτι σου πρεπει να μοιαζει καπως ετσι πλεον με ολα αυτα που το εχεις φορτωσει... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32264/
-
Παράθεση από makis1024: “Μπορεί δέμα να κάνει και ένα μήνα. ” Ενας μηνας ειναι οκ! Αλλωστε και το Ολλανδικο τοσο κανει... Παράθεση από zisistil: “Μου είπε ο γνωστός μου ο ταχυδρόμος ότι τελευταία ειδικά τα δέματα Γερμανίας αργούν πολύ γιατί έχουν φόρτο πολύ και προχωράει η δουλειά λίγο. ” Μαλιστα, ευτυχως που δεν περιμενω κατι σημαντικο και ουτε ειναι κατι που επείγει..
-
Παιδια για το γερμανικο ταχυδρομειο τι ξερουμε; Απο χρονους πως τα παει;
-
Καλη επιτυχια παιδια να το χαρει οποιος το κερδισει!
-
Τελικα το Gearbest μου εστειλαν αλλο Tempered glass χωρις να ειναι ελατωματικο το προιον μιας και δεν ειναι ευκολο να καλυφθει σωστα μια 2.5D οθονη! Αυτη τη φορα πηρα τη μασκα που το καλυπτει ολοκληρο...το εστειλαν ειπαν με unregistered οποτε δυστυχως δεν μπορω να το παρακολουθω Παντως για να καταληξω εκει που θελω, το gearbest εχει αρκετα καλο customer service απαντανε σε ολα τα ερωτησματα αμεσα και σεβονται το πορτοφολι του πελατη!