Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
σε 15-20 μερούλες θα το χεις τότε...και από το eglobal και από to efox....ακόμα και από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest, τόσο περίπου έκανε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
@giwrgosalim χαχαχαχα λες να είμαι;
Βέβαια το στοκ στο μαύρο είναι πολύ περιορισμένο (έφαγα τον κόσμο
) και το eglobal limited stock λέει αλλά ελπίζουμε...
-
Αν προκειται για το μαυρο δεν θελει και πολυ! Εγω δεν θα το ρισκαρα και θα επαιρνα το ασπρο και σε καλυτερη τιμη! Ειναι ετσι κι αλλιως πανεμορφο!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Να σας θυμίσω ότι ένα mi5 άσπρο 64gb παραγγελία στο banggood 7/2 με voucher 8/2 έφυγε από HK 16/2 με CH (SWICHERLAND POST) έφτασε Ελλάδα 28/2 και παραμένει στο τελωνείο από 1/3... Λένε στα διάφορα forums ότι τα κινητά τα σταματήσουν αλλά ένας φίλος παρήγγειλε από το ίδιο μαγαζί 17/2 και παρέλαβε 13/3 χωρίς τελωνείο. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είμαι Αθήνα κι αυτός Πελοπόννησο. Του φίλου έφυγε με NL.
-
-
-
@manolis_max δεν θυμάμαι να είχε τριγωνική επιλογή, και του φίλου μου από HK αεροδρόμιο έδειξε το tracking.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
1-2 κανόνες, ταλαιπωρήθηκαν γιατί δεν τους απαντούσαν στα email και άργησαν, απλά, να παραλάβουν....
-
Ο/H jgougos έγραψε:
Να σας θυμίσω ότι ένα mi5 άσπρο 64gb παραγγελία στο banggood 7/2 με voucher 8/2 έφυγε από HK 16/2 με CH (SWICHERLAND POST) έφτασε Ελλάδα 28/2 και παραμένει στο τελωνείο από 1/3... Λένε στα διάφορα forums ότι τα κινητά τα σταματήσουν αλλά ένας φίλος παρήγγειλε από το ίδιο μαγαζί 17/2 και παρέλαβε 13/3 χωρίς τελωνείο. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ είμαι Αθήνα κι αυτός Πελοπόννησο. Του φίλου έφυγε με NL.
Απλά επιβαιβαιωνεις αυτό που λέμε όλοι ότι είναι θέμα τύχης .
Σίγουρα έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι αλλά δεν σημαίνει ότι όλα τα κινητά περνάνε τελωνείο.
Ούτε ότι τα ψιλοπραγματα τους χρεώνουν τα 3ευρώ .
Τουλάχιστον Αθήνα δεν έχω ακούσει η διαβάσει κάτι παρόμοιο.
Βόρεια Ελλάδα δυστυχώς είναι διαφορετικά τα πράγματα. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα